Jaffry Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 A Nevermore is jó Üt?s albumaik vannak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigoo Posted December 22, 2006 Author Share Posted December 22, 2006 Én a skandináv metállal nem vagyok kibékülve, dehát ízlések és pofonok. Úgy látom a 36crazyfists.com-ot sem nézte meg senki, de legalábbis nem írtatok róla. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Én a skandináv metállal nem vagyok kibékülve, dehát ízlések és pofonok. biztos azért, mert még nem hallgattál finn folk metált :D ízelít?ül (ami számomra most az etalon): http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=42082 Ne idézd a közvetlenül előtted szólót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rammstein012 Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 én letöltöttem az egyiket és sztem eszméletlen jóóóó!!!!nemhiába onnan származik a legtöbb (legjobb)metál együttesek.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 örülök, ha örömet okozhattam :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockerke(Marci) Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 A listmból kifelejtettem a Carpathian Forestet :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Dope ot ismeri valamelyik?tök ? habár annak vannak nu metál beütsei ,de szerintem vannak egész jó számaik is ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Máté666 Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Sok lenne az ide... de egykis ízelít?...: Iron Maiden Manowar Danzig Lordi HammerFall! Sonata Arctica Rhapsody (most már szerz?i jogok miatt Rhapsody of Fire)! Stratovarius Blind Guardian! Therion Children Of Bodom! Immortal! Finntroll Korpiklaani ebb?l kiedrül h e f? irányzat az az európai Power Metal, és ezt fúszerezem némi amerikaival egykis Black Metal is belekerül.. és a Folk metal se marathat ki...stb.. ez persze még csak a kezdet.. ezenkívül rengeteg van, csak ezek jutottak most eszembe (a kedveneket ! jegyeztem..=P) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Obstruction-t hallgassatok, nem annyira ismertek,de a zene amit nyomnak az jó, f?leg a Pokoli Szárnyakon c. album, az nagyon ottvan!!! A gitárok, a szöveg, egyszer?en frankó!!! Ajánlom figyelmetekbe.... (Metal zene. csak hogy h? legyek ?nmagamhoz ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hun3d Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Én minden metal zenét meghallgatok, de a legjobbak szerintem: !Dream Theater, HammerFall!, Apocalyptica, Evergrey, Fear Factory, Gamma Ray, Grave Digger, Hatebreed, Iron Maiden, Megadeth, Metallica, Nightwish, Overkill, S.O.A.D., Soilwork, Stratovarius, The Offspring, The Ramones, Demon Hunter, magyarok: Superbutt, Pokolgép, Ossian, Kárpátia, Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForceDoG Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 System of a down a legjobb! Ezen kívül : Lordi, SlipkNot, My Chemical Romance, Pokolgép, Iron Maiden, Bullet F. M. V., Tankcsapda STB............ SOAD Forever Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 Current play : Cradle Of Filth - The Foetus Of A New Day Kickin Halgassatok Opeth-et az nagyon yoo meg van egy cuki banda Otep csaj az énekes ;-) és még sexi is itt van egy klipp: http://youtube.com/watch?v=iffabxQjjcM Otep - Blood pig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty911 Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 Opeth - Still Life Dream Theater - Score Therion - Gothic Kabbalah Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
system Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 Nekem amik nagyon bejönnek: Children of Bodom System of a down Finntroll jelenleg ez az a 3 eggyüttes amit naon szeretek és még nem "untam meg". Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 Megunni? :S A METAL-t nem lehet megunni. Föleg egy motoros fülében a fémzene örökké ott fog szólni. Kiűzni nem lehet nem nem soha! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty911 Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 Jó hírem van, nem csak motorosok fülében fog ott csengeni a metal dallam Egyébként téleg megunhatatlan. Nekem egyszerre minden időszakban kb 10 együttes a kedvencem és akármelyiket beteszem hallgatni, mindig úgy gondolom, hogy ennél jobb nincs, aztán berakom a másikat, akkor arra mondom ugyanezt. Ebből látszik, hogy mindnek, legtöbbnek meg van a saját stílusa. Trash metal és trash metal között is van különbség. És érdekes, mindegyikről azt hisszük, hogy ennél nincs jobb. A többi sem rosszabb, de a maga stílusában, amit ő alkotott, tényleg nincs jobb vagy csak elvétve. Egy stílus alapítóját mindig nehéz leszorítani a trónról, általában lehetetlen és ezért lesz a nevük halhatatlan és nem hallhatatlan És ez nem csak a metal-ra vonatkozik, hanem a rock-ra is. Hiszen tesók csak a rock az a bátyus és a tapasztaltabb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 "Motoros" ezt magamra értettem mivel imádom a mocikat, és nemsokára megyek letenni a nagymotor jogsira a vizsgákat. Igazad van, nem csak ők hallgatják, és ez jóóó, legalább többen megtudják, mi a jó. Most nagyon rákaptam az AC/DC-re ill. a Motörhead re, nagyon bejönnek. Jó kis Hardrock Nem ismerem a "Trash metal és trash metal" - t, kik nyomják? Légyszí említs pár zenekart. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.N.C Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 Akkor lássuk: ManoWar Opeth Cradle Of Filth Metallica Motörhead Iron Maiden Black Sabbath Nightwish Deep Purple AC/DC Magyarok: Pokolgép Kalapács Ossian Omen Tankcsapda ( '94 előtti időszak, az új albumok..... hát inkább nem mondok semmit ) Nem feltétlenül ebben a sorrendben! De most a ManoWar visz mindent, habár ez elmondható a többiről is, szóval mindig az a legjobb amit hallgatok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ist011 Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 A Led Zeppelint még be tehetted volna! Mostanában elég kedvelt lett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddye Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 Hallgassatok meg 1 Dragonforce-ot! Atomjók a szólók és az ének is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 NANOwar -t ismeritek ? Death Metal paródia ,pl van olyan számuk amiben a periódusos redszert éneklik végig ,de zeneileg azért ott van ,és sztem lehet rajta röhögni ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathman Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 Én a Divízió 88-at és a Cradle Of Filth-et ajánlom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jigsaw Posted Január 31, 2007 Share Posted Január 31, 2007 A metál örök! Örömmel látom hogy sokan bírjátok a Hammerfallt remélem a koncertre is jöttök!!! Amellett még pl.: Anthrax Iced Earth Children Of Bodom Slipknot Static-x és még sorolhatnám, de ezek a kedvencek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 nagy az örömöm hiszem a MetallicA -t majdnem mindenki irta és szerintem fantasztikusak, de ajánlom még a nem metál Guns N' Roses -t mert a Rock műfajban hatalmasa alkottak, szeretem még a Maident, Sabbathot meg minden iesmit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 SlipKnoT, Metallica, GnR, Static-X & Black Sabbath a favoritok vagy a Kiss.az se volt annyira rossz nekem legalábbis bejött. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 Akkor lássuk: ManoWar Opeth Cradle Of Filth Metallica Motörhead Iron Maiden Black Sabbath Nightwish Deep Purple AC/DC Magyarok: Pokolgép Kalapács Ossian Omen Tankcsapda ( '94 előtti időszak, az új albumok..... hát inkább nem mondok semmit ) Nem feltétlenül ebben a sorrendben! De most a ManoWar visz mindent, habár ez elmondható a többiről is, szóval mindig az a legjobb amit hallgatok! AC/DC hol van a metáltól? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.N.C Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 AC/DC hol van a metáltól? Nincs az olyan nagyon messze tőle szerintem. De ahogy olvastam a hozzászólásokat, mások is említettek egy két együttest ami nem metál. Ezért bátorkodtam én is megemlíteni. Na de mindegy ha neked ez ennyire szúrja a szemed akkor no comment. Sajnálom hogy ilyen semmiségekbe kell belekötnöd. Éppen kezdtem elfelejteni, hogy miért hagytam abba a fórumokon való csevegést, de sikerült emlékeztetned. Ne idézd a közvetlenül előtted szólót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty911 Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 Sőt, még a Deep Purple is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 Opeth Deicide Six feet Under Vaginal Jesus Cannibal Corpse Cradle... Dimmu Borgir Slayer Morbid Angel Stratovarius Abigor BlodSrit MayheM Mortem -ők itteniek Noice Machine - Ők is éN ezeket hallgatom legtöbbet:) ezeket ajánlom nektek is legalábbis annak aki nemtud hirtelen mit hallgatni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ist011 Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 Nálam két zenekar viszi mostanába a pálmát Magyar : Lord külföldi: Led Zeppelin és (Pantera) sztem nagyon jók! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts