lilaboy Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 na látod én erről nem hallottam.. de nem tudom elképzelni,hogy az uvb ne lenne ott mégis nézem a lapjukat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 mindenesetre, terembajnokság megnyerése jó indítás lenne neki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 meleg lesz báttya... de megkéne nyerni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 meleg? nincs ellenfél a láthatáron (amúgy hideg időt mondanak ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 hát azért csak ott van a mötöká,meg a reac is cool teremben... de meglesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 és a debrecen is bejutott már Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 Terembajnokság fináléja Jan. 27. 11.oo ora Debrecen Főnix csarnok bejutó csapatok: ÚJPEST,Mtk,Reac,Dvsc,Kaposvár,Pécs,Sopron,Tatabánya Minden szurkolot (főleg lilát) várunk sok szeretettel jegyár: 3200ft Mennyből az ÚJPEST,eljön hozzátok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 ott leszünk -- ha marad még jegy :s Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 ne paráz biztos lesz. nézz csak végig a csapatokon csak nekünk+ a lokinak van nagyobb tábora. és mellesleg mennyi a jegy.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 ha Újpestről van szó, nem érdekel, mennyibe kerül a jegy, az már sokkal inkább, h csak 550 db-ot kaptunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 egy 5000-s csarnok ba mit vársz báttya? megint az lesz mint multkor,hogy le fognak szerelni pár lelátót mert nem találták a kékek elég biztonságosnak... de lesz jegy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 hopp ezt a hsz.-t nem ide akartam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 egy 5000-s csarnok ba mit vársz báttya? megint az lesz mint multkor,hogy le fognak szerelni pár lelátót mert nem találták a kékek elég biztonságosnak... de lesz jegy smile.gif Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 a próféta szóljon belőled! áthelyeztem ide a terembajnoksággal kapcsolatos hsz-eket, és ezentúl itt is legyen a téma Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 (edited) rendben guru. amugy csak probálok világosan látni szoval el kell kezdeni keményen gyűjteni Módosította Január 21, 2007 guru Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 tisztán látni nem olyan könnyű, úgy, h az elmúlt 24 órában 125 hsz-t írtál ja, számolgattam, h 10 rongyba (sőt!) simán beleugrik a 7végi túra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 csak 125?? :D hiába ez az oldal mágikusan vonz engem én is ezt mondtam neked hogy 10 ropi simán elmegy,és akkor még nem is nagyon ittál... durva ez a jegyár Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 ja, mondjuk egy max ezer forintos jegyárral már jobban lehetne számolgatni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 én nem is értem hogy ez a 3200 hogy jött ki... ha az mlsz-nek,az volna az érdeke hogy a magyar focit fel emelje,akkor el kéne gondolkoznia hogy ennyi pénzért ki fog elmenni debrecenbe... a mai nap is elég hézagos volt a csarnok... és a diosgyőri tábor ismét kitett magáért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 így van, és főleg, h még az utazásra + egyebekre ( ) is kell számolni egy kevés zsetont... A másik dolog, amit nem értek, h miért kell mindig debrecenben rendezni a döntőt? Miért nem lehet Pesten, mondjuk a sportcsarnokban? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 gondolom azért hogy a vidékieknek kedvezzen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 de ha megnézed, még a vidékieknek is közelebb lenne Bp, mint debrecen és ezt már előtte is lehetett volna tudni. Ez csak a debrecennek jó, meg esetleg ha bejutott volna a diósgyőr, akkor nekik, másnak nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 hát ja. jo lenne tudni,hogy mért játszák ott,érdekelne.. de jo volt mikor az Astra zenecában játszotunk,csak felűltem a villamosra és 8 perc alatt ott voltam meg jo volt Dunaujváros is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 na, így már mindjárt kevesebbe kerülne az utazás és kevesebb időbe is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 és érdekes modon full tele volt a Zeneca! na jo akkor még nem Kisteleki volt az mlsz élén... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 de ez azért nem lenne jó most, mert akkor a debrecennek sokat kellene utaznia Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 jajj szegények,nekik ugyanannyi mint nekűnk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 ezt muszáj beírnom : Fontos dátum a mai Torghelle Sándor életében, hiszen 2004. március 27. után újra bajnoki mérkőzésen volt eredményes. A PAOK-ban szereplő magyar válogatott csatár majdnem 34 hónapon keresztül tartó bajnoki gólínséget tört meg, amikor az Olympiakos kapujába talált a 91. percben. Sajnos azonban sok mindent nem számított a hosszabbításban szerzett gól, mivel akkor az Olympiakos már 3-1-re vezetett. gyerünk sanyi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 22, 2007 Share Posted Január 22, 2007 Saaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyiiiiiiiii!!! Isten vagy !!! :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 22, 2007 Share Posted Január 22, 2007 ne túlozzunk de ő még beférne a válogatottba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts