guru Posted Január 19, 2007 Share Posted Január 19, 2007 ezt már nem bírom felfogni, h az ftc-t nem tették be a terembajnokira, legalább meghívásos alapon akkor összejöhetett volna debrecenben egy Újpest-diősgyőr-ftc "találkozó" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 19, 2007 Share Posted Január 19, 2007 Sziasztok! Az lett volna a szép,lángokba állna debrecen :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 19, 2007 Share Posted Január 19, 2007 ezt már nem bírom felfogni, h az ftc-t nem tették be a terembajnokira, legalább meghívásos alapon akkor összejöhetett volna debrecenben egy Újpest-diősgyőr-ftc "találkozó" gondolkodj már! tod milyen sokba kerül az utazás? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 19, 2007 Share Posted Január 19, 2007 milyen sokba ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 19, 2007 Share Posted Január 19, 2007 buszbérlés.. benzin.. soför.. szállás.. nem ingyé van az Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 19, 2007 Share Posted Január 19, 2007 hol? mikor? minek? miért? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 19, 2007 Share Posted Január 19, 2007 buszbérlés.. benzin.. soför.. szállás.. nem ingyé van az milyen szállás??? 27-én lesz találkozó akkor, vagy nem? ftc-sek jönnek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 19, 2007 Share Posted Január 19, 2007 nekem nem szimpatikus,nem látom elég motiváltnak. <_< én nem így gondolom, több fantáziát, elékpzelést látok már most Urbányiban, mint Mészölyben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 19, 2007 Share Posted Január 19, 2007 hát az biztos, h "elméletből" jobb.. már csak a gyakorlat a kérdéses.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 19, 2007 Share Posted Január 19, 2007 én nem tudok róla.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 19, 2007 Share Posted Január 19, 2007 pedig egy teremtorna döntő jól jöt volna a zöldek ellen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 19, 2007 Share Posted Január 19, 2007 lehet még zöld ellenfél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 19, 2007 Share Posted Január 19, 2007 ááá tiszta ideg vagyok, most látom, h csak a Megyerin lehet kapni jegyet, és csak 550-et kapott az Újpest remélem jut még nekünk is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 19, 2007 Share Posted Január 19, 2007 abból is jobb lesz, bízom benne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 19, 2007 Share Posted Január 19, 2007 mért, mi a baj a megyerivel? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 19, 2007 Share Posted Január 19, 2007 egyébként semmi, csak mivel messze lakok onnan, jobban jártam volna, ha a helyszínen lehet jegyet venni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Január 20, 2007 Share Posted Január 20, 2007 lilaboy, te ugye ott voltal a helyszinen a teremfoci selejtezoin? (ahova a fradit nem hivtak meg.. ) nem tudod veletlen, h mi volt az a hir h pirotechnikai eszkozoket hesznaltak a szurkolok, es emiatt buntetes var rajuk es a klubra? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 20, 2007 Share Posted Január 20, 2007 ja, lehetett látni az Onlilán is a képeken, h volt vmi piro Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 20, 2007 Share Posted Január 20, 2007 lilaboy, te ugye ott voltal a helyszinen a teremfoci selejtezoin? (ahova a fradit nem hivtak meg.. ) nem tudod veletlen, h mi volt az a hir h pirotechnikai eszkozoket hesznaltak a szurkolok, es emiatt buntetes var rajuk es a klubra? egy stroboszkóp repűlt be a műfűre ( ki is égett ) és majd nem volt egy kis box is,de lehűltek a kedélyek.. viszont a biztonságiak nem uszták meg vmilyen bűntetést biztos kapunk <_< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 20, 2007 Share Posted Január 20, 2007 Jut eszembe! Ki jön dábrácánbá? és mivel? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 20, 2007 Share Posted Január 20, 2007 jaja, megyünk, vonattal (már ha jut még jegy a teremtornára :s ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 20, 2007 Share Posted Január 20, 2007 beszéltem tegnap egy spanommal 1. megbeszéltűk a debreceni túrát. halljátok,ha vonattal,ha kocsival megyűnk egy sima 10-es 2. Ő is azt mondta hogy jo lesz Urbányi eddig ugy nézki cool,de nagy pályán derűl ki mire is vagyunk képesek. szerintem a bajnokság,még egyáltalán nem ment el nekünk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 20, 2007 Share Posted Január 20, 2007 lesz biztos, egerszegre is annyit kaptunk és voltunk vagy 200-an,ja és ráadásul most egy rongyal drágább is a zsuga... ha nem veszed zokon én a verdát ajánlanám,ha 5-en mentek olcsobb mint a vonat. sokkal.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 20, 2007 Share Posted Január 20, 2007 én nem így gondolom, több fantáziát, elékpzelést látok már most Urbányiban, mint Mészölyben legyen igazad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Január 20, 2007 Share Posted Január 20, 2007 gyors megneztem onlilan a kepeket, es lattam h volt valami dulakodas is ugye amit emlitettetek nem tudjatok veletlen h min problemaztak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 20, 2007 Share Posted Január 20, 2007 lesz biztos, egerszegre is annyit kaptunk és voltunk vagy 200-an,ja és ráadásul most egy rongyal drágább is a zsuga... ha nem veszed zokon én a verdát ajánlanám,ha 5-en mentek olcsobb mint a vonat. sokkal.. akkor 1 kicsit megnyugtattál, remélem, marad jegy. Nem veszem zokon, de tudod, 2 dolog van ami viszi a pénzt: a nők és az Újpest Bár volt a haditervben egy "B" változat, h kocsival megyünk, de végül elvetettük az ötletet. Így meg visszafelé lesz gáz a közlekedés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 tudod a sorsolást? kivel kezdűnk? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 arról tudsz vmit, h uvb meg kaos nem jön a teremtornára? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 UVB mindig éd mindenhol képviseli magát és szerintem Kaos-os tagok is jelen lesznek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 Vmi olyasmit hallottam ma, h bojkottálnak a magas jegyárak miatt. De énis remélem, h nem így lesz, mert a hangulat nem lenne ugyanolyan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts