HUNROCKDVTK Posted Október 3, 2007 Share Posted Október 3, 2007 Szavazzatok, és beszéljük meg a meccseket!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Október 3, 2007 Share Posted Október 3, 2007 Loki és Szpari! gondolom te pedig a Diósgyőrnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUNROCKDVTK Posted Október 3, 2007 Share Posted Október 3, 2007 Így van!!! Szerintetek, ki bajnokesélyes??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
II-Adi Posted Október 3, 2007 Share Posted Október 3, 2007 CSak a Vasas! Sztm. idén a Honvéd lesz bajnok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUNROCKDVTK Posted Október 3, 2007 Share Posted Október 3, 2007 Én is a Honvédot érzem bajnok esélyesebnek , most a Debrecen sztem csak a 2. - 3. helyért fog játszani!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Október 3, 2007 Share Posted Október 3, 2007 Én fradista vagyok, de ha már választani kell az nb1-ből akkor Honvéd. Azért mert ők bajnok esélyesek és inkább ők nyerjenek mint az újpest, mtk, debrecen hármasból valaki. (a lokival nincs bajom csak már hármat nyertek zsinórban, szal nyerhetne már valaki más is) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Október 3, 2007 Share Posted Október 3, 2007 mindegy csak ne az újpest legyen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Október 3, 2007 Share Posted Október 3, 2007 Magam is a Honvéd bajnoki címére szavaznék, a Lokiban már nincs elég kraft, az MTK és az Újpest a következő években lehetnek meghatározóak a bajnoki cím sorsát illetően. Teszem hozzá gyorsan: ez idő szerint így gondolom. Lehet, hogy tavasszal borul az előrejelzésem... majd meglátjuk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somaster Posted Október 3, 2007 Share Posted Október 3, 2007 Én a Debrecennek szurkolok, őket is tartom esélyesnek. Egy bajnokságot a végén kell megnyerni. Tavaly is úgy volt, hogy rosszul ment, de aztán feljavult a csapat. Csak eléggé ki vagyok most ábrándulva a Lokiból, mert nemzetközi porondon nem érnek el semmit. Kéne végre egy új stadion is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUNROCKDVTK Posted Október 4, 2007 Share Posted Október 4, 2007 Hát az a baj, h nemzetközi porondon nincs értelmes csapatunk!!!:S De most hátha a Honvéd!!! Állítolag Hemmingway a tulajdonosuk Nemezetközi Kupaszereplést ígér, és nem olyat h az első körben elbukni!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Október 4, 2007 Share Posted Október 4, 2007 Csak a SZPARI! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUNROCKDVTK Posted Október 6, 2007 Share Posted Október 6, 2007 Megvan az első gyözelem!!! HAJRÁ DIÓSGYŐR!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Október 6, 2007 Share Posted Október 6, 2007 5 éve csak a DIÓSGYŐR...minden meccsen kint vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman92 Posted Október 7, 2007 Share Posted Október 7, 2007 Szerintem a Szpari fogja megnyerni a Honvéd kikapott Kaposvártól mi x-eltünk a hurkásokkal ha így folytatjuk mi nyerünk!Csak a Szpari! Csak Nyíregyháza! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Október 8, 2007 Share Posted Október 8, 2007 A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) licencadó bizottsága hétfőn úgy határozott, hogy vizsgálatot kell tartani a Soproni Ligában szereplő Fehérvár FC, FC Sopron és Diósgyőri VTK pénzügyeiről, illetve a diósgyőri névváltoztatás hátteréről. Az MLSZ arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a testület az úgynevezett időközi információk áttekintése után jutott arra a következtetésre, hogy ezeknél a kluboknál további ellenőrzés szükséges. Ezért az érintetteknek nem elég az elkövetkező napokban benyújtani a bizottság által kért dokumentumokat, hanem a három érintett együttesnél helyszíni szemlét is tart a licencadó bizottság, amely a jövő héten ülésezik ismét. A fehérvári futballisták Koller Ákos csapatkapitány korábbi nyilatkozatai szerint három hónapja nem kaptak fizetést és prémiumokkal is tartozik nekik a klub, Sopronban az azóta már menesztett szakvezető, Détári Lajos nyilatkozott arról, hogy jelentős késések tapasztalhatók a kifizetések terén. A Diósgyőr névszponzori szerződést kötött egy másik sörös céggel, a megállapodás pedig sérti az élvonalbeli bajnokság névadó főtámogatójának az érdekeit. Megint kezdődik a huza-vona a klubboknál, jaj de utálom ezt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyJump Posted Október 10, 2007 Share Posted Október 10, 2007 Nyilván nem lesz semmilyen szankció... ki lehetne zárni a fél első osztályt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iarwain Ben-adan Posted Október 12, 2007 Share Posted Október 12, 2007 Sorsoltak a Ligakupában: Debrecen-Újpest a slágerpárosítás. Az első ízben kiírt Ligakupa őszi csoportkörének hét közepi lezárultát követően a Magyar Labdarúgó-szövetségben elkészítették a negyeddöntő párosítását. Kiemelendő a Debrecen-Újpest páros, amely vitán felül a legrangosabb leosztás. A Tatabánya a Diósgyőrrel, a Fehérvár a Győrrel, míg a REAC a ZTE-vel küzd meg az elődöntőbe jutásért. LIGAKUPA: A NEGYEDDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA: Debrecen - Újpest Tatabánya - Diósgyőr Fehérvár - Győr REAC - ZTE Forrás: NSO Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUNROCKDVTK Posted Október 13, 2007 Share Posted Október 13, 2007 Szerintem biztos h nem fog nyerni a szpari!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Október 13, 2007 Share Posted Október 13, 2007 Az NB II 10. fordulójában a Keleti csoportjának rangadóján a listavezető Kecskemét a negyedik Ferencvárost fogadta. A hazaiak a remek napot kifogó kameruni Yannick vezetésével - aki két gólt szerzett és egy gólpasszt adott – valósággal kiütötték a Fradit, amely Vincze Ottó kiállítása miatt közel fél óráig emberhátrányban játszott. Kecskemét 4-0 FTC Ez már botrányos... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Október 13, 2007 Share Posted Október 13, 2007 nem is merek belegondolni mi lesz október 24.-e után :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Október 13, 2007 Share Posted Október 13, 2007 szépen játszottak a fiúk ...még fejlődnek és összeszoknak picit és a következő selejtezőn majd nagyobb esélyünk lessz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Október 13, 2007 Share Posted Október 13, 2007 Hoztuk a kötelezőt, és végre nem is szenvedtünk vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyJump Posted Október 13, 2007 Share Posted Október 13, 2007 Idén sem lesz meg a feljutás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Október 13, 2007 Share Posted Október 13, 2007 Hát sajnos nagyon gyenge most a Fradi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Október 13, 2007 Share Posted Október 13, 2007 Remélem marad is és berényben is az lesz és jó lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somaster Posted Október 14, 2007 Share Posted Október 14, 2007 Ha már magyar fociról beszélünk, itt van a győzelem Málta felett. Szerintem a magyar válogatott nagyon jó, Várhidi is bejött. Megérdemelten nyertünk 2-0-ra! Tőzsér gólja gyönyörű volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielson Posted Október 15, 2007 Share Posted Október 15, 2007 szerintetek kint leszünk a következő VB-n? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Október 15, 2007 Share Posted Október 15, 2007 Ezt még nem lehet megmondani. A lényeg, hogy jól kell kezdeni majd a selejtezőket (nem úgy mint most ) és akkor bármi lehet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mertezaker Posted Október 15, 2007 Share Posted Október 15, 2007 esélytelenek vagyunk hogy kijusunk a vb-re Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonic79 Posted Október 15, 2007 Share Posted Október 15, 2007 Ezt cáfolom, szerintem a mostani válogatott a következő megmérettetéseken nagy eséllyel indulhat, régen nem láttam ilyen jól összerakott válogatottat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts