polip14 Posted Szeptember 8, 2007 Share Posted Szeptember 8, 2007 1-0 -ra nyertünk egy jogos 11-es gólllal ! De azért ha az olaszokat 3-1-re vertük akkor ezeket a 3-ad osztályú senkiket 6-0-ra kelettt volna de a lényeg a győzelem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Szeptember 8, 2007 Share Posted Szeptember 8, 2007 Szép volt fiúk és reszkessetek törökök, többet nem aláztok minket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Szeptember 8, 2007 Share Posted Szeptember 8, 2007 Így igaz, szép volt! Bár lehetett volna még szebb, de ne legyünk telhetetlenek. Szerdán ikszelünk a törökökkel! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Szeptember 8, 2007 Share Posted Szeptember 8, 2007 hát a szolnok hálistennek elég durván alázza a fradit az nb 2 ben :DD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Szeptember 8, 2007 Share Posted Szeptember 8, 2007 Hajrá Szolnok, hajrá Jászberény GO NB1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Szeptember 10, 2007 Share Posted Szeptember 10, 2007 Szép volt Fiuk!!!! remélem a törököknek is odavágunk,bár az meleg meccs lesz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Szeptember 10, 2007 Share Posted Szeptember 10, 2007 Hát Máltával is képesek voltak döntetlenezni, szóval van azért esélyünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akela88 Posted Szeptember 11, 2007 Share Posted Szeptember 11, 2007 Szeretnélek megkérni Titeket, hogy ha valaki feltöltene a holnapi Törökország-Magyarország meccset, nagyon hálás lennék. Én sajnos nem láthattom sad.gif , mivel Szlovákiában lakom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheeZee Posted Szeptember 12, 2007 Share Posted Szeptember 12, 2007 Valaki nem tudja h neten meg lehhet-e mézni élőben a meccset? Én a myp2p.eu-ról tudok, de azon nem to h h kell nézni aki ért hozzá vagy tud mást ajánlani pls írjon THX Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
luzer2 Posted Szeptember 12, 2007 Share Posted Szeptember 12, 2007 Török - Magyar. A Bíró menjen a skót k***a anyjába. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá Úgy megverném, hogy leszakadna a feje. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Szeptember 12, 2007 Share Posted Szeptember 12, 2007 Ebben a pillanatban nagyon utálom a skótokat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Szeptember 12, 2007 Share Posted Szeptember 12, 2007 de szánalmas eza birooo. sallert megküldtem volna nkei párat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
luzer2 Posted Szeptember 12, 2007 Share Posted Szeptember 12, 2007 Pedig jól játszottunk. Ezt a bírót örökre eltiltanám a játékvezetéstől. A végére azért egy öngól is kellett. Bár ez már mindegy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KKevin Posted Szeptember 12, 2007 Share Posted Szeptember 12, 2007 A pályán összevertem volna azt a bírót. Remélem örökre eltiltják a játékvezetéstől. Most nyomás panaszt tenni a FIFA-nál vagy az UEFA-nál. Minimum pénzbeni kárpótlást fizessenek Magyarországnak!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Szeptember 12, 2007 Share Posted Szeptember 12, 2007 Nehéz úgy beszélni a játékvezetőről, hogy az ember ne kapjon egy-két warn-t! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleinklein Posted Szeptember 12, 2007 Share Posted Szeptember 12, 2007 Ez egyszerűen nem igaz hogy amikor végre megy a csapatnak akkor jön egy ilyen majom bíró, kiállítja a csapat legjobbját és szellemi vezérét és gyakorlatilag eldönti a meccset. Köszönjük szépen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsoci0914 Posted Szeptember 12, 2007 Share Posted Szeptember 12, 2007 Ekkora egy majmot... Nem elég hogy nme kapjunk meg a tizeneggyest + nem állitja ki a kapusukat!!! Inkább kiállitja a Gerát... Ha egy csöpp esze lett volna akkor feltünhetett volna hogy egy olyan esést else lehet játszani.. Meg ki az a hülye aki 1-2méterre a kapunlá feldobja magát? Mikor a kapus már fekszik a labda mellett?! Megérdemelten nyertünk volna. A Törököknek meg grat az emberelőnyös győzelmókhöz másképp nem ment volna.. Az meg még szánalmasabb ahogy húzták az időt kettő nullnál ahelyett hogy még többet akarnának inkább csak időt húznák ez aztán a játékszellem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
luzer2 Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 A hatvannegyedik percben Stuart Dougal játékvezető megpecsételte az addig jól és szervezetten játszó magyar csapat sorsát. Ekkor ugyanis Gera Zoltán került óriási ziccerbe, eltolta a labdát Hakan Arikan kapus mellett, aki felborította őt. A magyar kispad már örült annak, hogy tizenegyest kaptunk, azonban néhány másodperc múlva értetlenül álltak a játékvezető ostobasága előtt. A skót bírónak esze ágában sem volt büntetőt ítélni a mieink javára – pedig a felvételek alapján egyértelmű volt, hogy a török hálóőr szabálytalanul szerelte Gerát -, hanem inkább a magyar középpályásnak adott műesésért sárga lapot, és mivel ez a második volt neki, így mehetett zuhanyozni. Hiába játszott addig teljesen egyenrangú szerepet Várhidi Péter csapata, azután az eset után válogatottunk teljesen összezavarodott, és néhány percig bírta csak kapott gól nélkül. Előbb a szünet után néhány perccel megsérült Fülöp hálójába bólintott közvetlen közelről Gökhan. A magyar kapus csupán eddig bírta a játékot (utólag kiderült, hogy az Emrével történt ütközés agyrázkódást okozott nála), de helyére beállt Balogh János sem járt szerencsével, hiszen első labdaérintése az volt, amikor a hálóból kiszedte Mehmet Aurelio lövését. A hajrában a debreceniek kapusa éles szögből az oldalvonal közeléből óriási potyagólt kapott, de a magyarok szempontjából ez már semmin nem változtatott. Mindkét csapat számára rettentően fontos lett volna a győzelem, hiszen a mieink az előző két mérkőzésen nagyszerűen játszottak, maguk mellé állították a közönséget. A nemzeti csapat akarására és a kiállításig mutatott játékára nem lehetett panasz. A török válogatott számára, amely szombaton meglepetésre csak döntetlent ért el Máltán, kizárólag a győzelem volt elfogadható eredmény, hiszen pontvesztés esetén távolra kerültek volna a továbbjutástól. A 3-0-s sikernek köszönhetően a második helyre jöttek fel a C csoportban, az élen álló görögök két pont előnnyel vezetnek. [Nemzeti Sport Online] Ez nagyon jó kép Etooo, berakom így is: Gyakorlatilag megmarkolja a lábát! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bettesp Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 Arra mindig kiváncsi voltam h egy ilyen kétes meccs után a ominózus bíró visszanézi e a meccset, és ha igen akkor van e vmi lelkiismeret-furdalása, vagy csak elkönyveli magában h 'hoppá'! Mert ilyen hibák után én kivenném a sípot a kezáből! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 azt hiszem ez a két kép mindent elárul: http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/gera11_es.jpg http://images.netbag.hu/20070912/1189627195634.jpg bár látom az egyiket vki épp ide töltötte Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bettesp Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 Az első képen érdemes nézni a kapus bal kezét! Szívesen elküldeném a bírónak ezt a képet! Hátha megfordul benne vmi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 Bírói hibázások mindig voltak és mindig is lesznek. Persze ez általában az egyik félnek hátrányt okoz, mint jelen esetben is, de azért abba is bele kell gondolni, hogy nem egyszerű feladat az övé, hogy 2*45 percig rohangászni a labda után, figyelni a játékosokat, összhangban lenni a partjelzőkkel és persze nem utolsó sorban nem zavarhatja a játékot, nem kerülhet a játékosok útjába. Igen, szar érzés, hogy most rajtunk csattant az ostor, de ez történhetett volna a török csapattal is. Akkor mi örülnénk és ők lennének felháborodva. Egyébként Bettesp a hozzászólásodhoz annyit jegyeznék meg, hogy igazad van, de ha egy bírónak minden hibája miatt lelkiismeret-furdalása lenne, akkor előbb-utóbb megölné... vagy ha kivennéd a sípot a kezéből minden bírónak, ha egyet hibázik, akkor az lenne a legnagyobb hiányszakma Az első képről meg annyit, hogy nem tudhatod, hogy ott mi történt. Az is lehet, hogy a kapus az arcát/fejét védte, nehogy Gera belerúgjon... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bettesp Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 Ja igen védi az arcát! A jobb kezével talán! De én a bal kezére gondoltam! Jó ok, akkor ne legyen a bírónak lelkiismeret-furdalása, de akkor ugyan megfordul e benne egy gondolat h 'a francba, ezt el...tam, szegény másik fél'!! Vagy csak elintézi magában annyival h "hm, ez van sorry"!? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bundi88 Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 Van egy olyan sanda gyanúm, hogy itt pénz cserélt gazdát... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielson Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 A tegnapi egy nagy büsös bunda volt....Ilyet nem lehet csinálni...ez a sport meggyalázása....k*csög g*ci skót paraszt...pont mikor kezdett volna éledezni a magyar labdarúgás...amúgy a többi skót nagyot húzott tegnap a fanciák megverésével.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 Ott a pont! Nomen est omen Bundi! Nem létezik, hogy az asszisztens nem látta a török portás karját, amivel elkaszálta Gerát! A kép napnál világosabban mutatja! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomeekaa Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 Nekem röviden ennyi a véleményem: Skócia - Magyarország 3:0 Törökország - Magyarország 0:1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tónó Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 Próbálok finoman fogalmazni, hogy a mod-ok ne warnoljanak: A bíró sporttárs a hivatásos felmenőági nőrokonával létesítsen orális szexuális kapcsolatot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
re4L Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 este lefekvés előtt néztem meccset... alig tudtam aludni. nem hiszem el hogy 1530 vagy mióta nem változtak semmit a törökök. Anno, Buda-t is csellel (kb. csalással (tudom nem az) foglalták el). most meg egy KIRUGOTT csapatkapitány irányitja a törököket, aki csak úgy megvette a MECCSET! Bár, mit várunk a SKÓToktól... pénzéhesek. nem csoda hogy utálják az angolok őket, és állandóan viccet csinálnak belőlük. Egyébként amikor láttam az esetet, mondtam: ne ezt megszivták a törökök! (ehelyett, bíró rohan gerához, felmutatja a SÁRGÁT, aztán a pirosat, ÉS NINCS 11-ES!!!!) mondtam egy elég cifra káromkodást, a Sport1 kommentárjai is majdnem mondtak valamit... NC hogy nem tudnak máshogy nyerni a törökök. a gól után meg hogy virult a nagy fejük. Kommentárt idézve: ,,Szerintem ez a bíró nem akar találkozni egyetlen egy magyar szurkolóval sem " Ez jobban hasonlít a bíróra (én csináltam ): Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 A jelek szerint Skóciában is jól ismerik Stuart Dougal játékvezetőt. A Soccertimes például arról számol be, hogy Dougal 1999-ben örülhetett, hogy biztonságban hazaért Skóciába, egy bírócsere-program keretében a tengerentúlon járt játékvezető ugyanis rövid idő alatt begyűjtötte "az MLS leginkább gyűlölt bírója" cseppet sem megtisztelő címét. Kevin Payne, a DC United vezetőedzője "abszolút paródiának" nevezte Dougal ténykedését csapata meccsén, és minden idők legrosszabb játékvezetőjének nevezte a skótot. A hazájában csak Doktor Szigornak nevezett Dougal sosem fukarkodott a lapokkal, a DC United meccsén 11-et osztott ki, és három United-játékost állított ki. A Scotsman szerint Dougalt Skóciában úgy ismerik, mint a rossz pénzt, néha gondolkodás nélkül osztogatja a lapokat, nyilvánvaló tévedéseit azonban utólag meg szokta bánni, többször is előfordult, hogy nyilvánosan bocsánatot kért egy-egy szigorúan kiosztott piros lapja után. Sokra megyünk vele, ha ezúttal is megteszi... Forrás: www.NB1.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts