Wildebeest Posted Május 26, 2007 Share Posted Május 26, 2007 A Pécs búcsúzott az NB1-től Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 26, 2007 Share Posted Május 26, 2007 és bentmaradt a Reac! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Május 26, 2007 Share Posted Május 26, 2007 mekkora veszteség érte a magyar focit... ilyen egy balfék csapatot... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolyok74 Posted Május 26, 2007 Share Posted Május 26, 2007 Balfék csapat?Abból van nekünk több!A magyar foci tud még valamit veszteni?Már nem sok mindene lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 valószínűleg ma elúszott a feljutás...ezzel meg fog halni a ferencvárosi labdarúgás, majd a klub is... áááááá sz*r az egész... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 meg kellett volna verni a Bőcs-t nektek. A nyiregy gyözött,de ti még játszottok szerdán. De 5 pont a hátrányotok... hány forduló van még? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 A Fradinak 4 a Nyíregyházának meg 3 mecse van hátra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 jaaaa,akkor nem értem Yoda mért rovázik,még nincs veszve semmi :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 nem hiszem,hogy behúzzuk az összes meccset, nem érzem az erőt a csapatban... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 vmelyik nap azt olvastam a sportban,hogy megvan az Nb1-hez a szükséges lé.és Kuntics érkezésével erős a fradi. akkor ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 Kuntic nem tehet róla,hogy a játékosok felének már az jár a fejében, hogy jövőre hol fog játszani, és szerintem ha jövőre is NBII lesz, akkor nehéz lesz rendes főszponzort találni, mivel a rózsaszínűek lelépnek, meg ha ezekkel a játékosokkal nem sikerül a feljutás(már most bajnoknak kéne lenni...),akkor jövőre egy sokkal gyengébb kerettel még így sem fogunk állni. Na meg el fog múlni a másodosztály varázs és kevesebb néző lesz szerintem. és nem tudom mit akartam írni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 még korai vészmadárnak lenned,szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 Valahogy én is úgy érzem, hogy már nem lesz meg... de a remény hal meg utoljára Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 pontosan. ezért nem értem,mért rováztok,mert ha már csak 1 fordulo lenne hátra,akkor megérteném,de igy... nem értelek titeket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 én meg azt a szót nem értem, hogy rováztok...ez valami pesti tájszó? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 igen,ez pesti,te pont ezért nem érted Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 Ismét hoztuk a formát!!!!!!!!!!!! Szép volt fiuk!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 ilyen jatekkal meg mi is "leikszelnenk" a bőccsel..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolyok74 Posted Május 29, 2007 Share Posted Május 29, 2007 Szerintem ha meghal a ferencvárosi foci temethetjük az egész magyar focit!Zöld a vérem de én is kezdem hitemet veszteni sorsunk a nyírségiek kezében van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Nem lenne igazi soha a magyar foci az biztos... lehet nem szeretni a Fradit, de akkoris meghatározó a magyar labdarúgás életében Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Hát igen a magyar labdarugás eletében de sokra nem megy velük a magyar foci mármint nemzetközileg és nemcsak velük nem megy semmire hanem az egész focival egy rakás tudjátokmi a magyar foci ! A tehetségek kimennek külföldre és ez így jó egyenlőre mert itt elvesznének ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 A két kiscsávó nem tudom mit fog kezedeni a Liverpoolban,de remélem nem a kispadot koptatják majd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Hát az elején biztos a tartalékcsapatban lesznek és tesztelik őket, aztán meg szerintem kölcsönadják őket egy másodosztályú klubnak (Angliában ezt szokták a nagy csapatok a kisebb játékosokkal) és miután ott villognak majd visszahívják őket az első csapatba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Szerintem ők sem fogják sokra vinni kint... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 hát igen,nagyobb lesz a füstje,mint a lángja Bár Gerának egész jol sikerült,nekik má mér ne? Na ezért mondtam hogy még nem kell rovázni : Kulcsfontosságú mérkőzést rendeztek szerdán az NB II Keleti csoportjában: a kiesés ellen egyre kisebb eséllyel küzdő Békéscsaba fogadta a Ferencvárost, amely egy újabb pontvesztéssel lemondhatott volna a fejutásról. A hazaiak elsősorban a védekezésre helyezték a hangsúlyt, csak éppen kevés sikerrel: a Fradi ugyanis akkor került helyzetbe, amikor akart. Tököli az első (ordító) lehetőséget még kihagyta, a 9. percben Bartha már nem hibázott. Egy gólt ugyan minden különösebb ok nélkül elvett a játékvezető a Békéscsabától, ezzel együtt egyértelműen a vendégek irányítottak. A félidő derekán Tököli kétszer használta ki a hazai védők komikusan rossz helyezkedését és el is döntötte a találkozót. A második 45 perc elején egy újabb rossz bírói ítélet a szépítés lehetőségétől is megfosztotta a csabaiakat, akik a hátralévő időben inkább a rugdosódásra összpontosítottak. Ahhoz képest, hogy milyen nagy különbség volt a két csapat között, meglepően parázs hangulatúra sikeredett a mérkőzés - igaz, a lilák ezzel a vereséggel gyakorlatilag elbúcsúztak a másodosztály küzdelmeitől. A Fradi így még bízhat a feljutásban, de sorsa már nem a saját kezében van... Csató Sándor (Békéscsaba): - A védekezésben nagyon nagy hibákat követtünk el, ellenfelünk ezeket könnyen kihasználta. Mentális és fizikális problémák is vannak, ma megvoltak a helyzeteink, de kihagytuk őket, ahogy mindig. Most egy szabályos gólt sem kaptunk meg, ráadásul. Természetesen nem ezért kaptunk ki, de talán másképp alakulhatott volna, ha megadják. Sokkal jobb csapat a Ferencváros, ez egyértelmű. Zoran Kuntic (FTC): - Nagyon örülök a három pontnak, de nem tetszett, hogy a második félidőben a játékosaim elkezdtek szórakozni. Ezt meg is beszéljük a holnapi edzésen, mert komolyan kell venni minden mérkőzést. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Ha fel is jut a fradi akkor sem lessz esélye szerintem az első évben a bajnokság megnyerésére ! Bár ki tudja a magyar foci nem foci tehát bármi megtörténhet ! De az mtk a fiatalokkal a debrecen meg a rutinosokkal magyar szinten erősnek tünnek ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 és talán majd mi is bele tudunk szolni,megfelelő erősités esetén Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 De még mindig van két pont hátrány, és van egy olyan érzésem, hogy a Fradi ellen jobban fognak hajtani a csapatok, mint a Nyíregy ellen de majd meglássuk mi lesz, és persze reménykedünk Gera már érett játékos volt, amikor kikerült, ők meg még nagyon fiatalok, de majd ezt is meglássuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 ok,meglássuk és ki lesz majd a köv Magyar legény a gáton,aki külhonban teremti meg a szerencséjét ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 nem vagyok jós "Mint minden idény végén, a Nemzeti Sport ezúttal is összeállította a magyar első osztályban szereplő labdarúgók rangsorát, a munkatársaink által adott osztályzatok alapján. A legutolsó, a 158. a Sopron fiatal támadója, Cristian Cigan lett (4.619)." éljenek a légiósok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts