Wildebeest Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 A Kispest megkaphatja a "magyarölő" Vadúzt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 ehhez biztos semi köze a balfék edzőknek, és remek klubb vezetéseknek, az mlsz-nek meg még kevesebb <_< Hát ez így igaz :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 sajnos,ez az igaszság Yoda,valahogy nem tudunk soha bent maradni,vajon miért? Mi legalább tudunk próbálkozni Vajon miért? Egyébként szerintem nemzetközi porondon már nem klub hovatartozás kérdése kellene, hogy legyen a szurkolás, vagy az anti-szurkolás.... ennek inkább már szurkolásnak kellen lenni egy magyar csapatért .... És egy körnél fix h. tovább jutunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 én csak ritkán szurkolok anti tán azért tudtok próbálkozni, mert a város mögétek állt...és ez ugye Pesten nincs... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 hát azért túlzás, hogy csak a város A város egyként, vállalkozók, cégek sora, magánszemélyek........... van közönség vannak szponzorok... nem verekszünk meccseken, szurkolóinkkal szemben nincsennek előíéletek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Az biztos, hogy sokkal jobbak a körülmények, mint pl a Fradinál... mondjuk annál lassan mindenhol jobb lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 12, 2007 Share Posted Május 12, 2007 hát azért túlzás, hogy csak a város A város egyként, vállalkozók, cégek sora, magánszemélyek........... van közönség vannak szponzorok... nem verekszünk meccseken, szurkolóinkkal szemben nincsennek előíéletek méghogy ti nem verekszetek...kicsit elfogult vagy <_< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Május 12, 2007 Share Posted Május 12, 2007 Vezet a Tatabánya az Újpest ellen a 73.percben asszem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 12, 2007 Share Posted Május 12, 2007 Az igen! Tatabánya-Újpest 3-2... úgylátszik az Újpestnek nem megy a kiscsapatok ellen mostanában... Ja és Jászberény-FTC 2-7 Tököli egymaga lőtt 4-et Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 várhato volt,hogy ki fogunk kapni,engem már nem is érdekel,nem idegesitem magam miattuk... öröm az ürömben,hogy benne voltam a tv-ben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 Hoppá! Azért az már valami! Mellesleg nem láttam a meccset, de azt hallottam, hogy született egy-két elég érdekes bírói döntés is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 a legkiemelkedöbb az a Tatabányiak 3.-ik golja volt amolyan Maradonás-kézzel ütötte be a ficko!! pont a szektorunkkal egyvonalba álltam,ugyhogy jol láttam az esetet!! ez az iványi,egy pancser ez nem bíró,csak egy szánalmas lúzer... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 Meg valami olyat hallottam, hogy a kapus a 16-oson kívül ért bele kézzel egy ziccernél és nem állította ki... de ebben nem vagyok biztos, de a kezes gólt azt hallottam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 pontosan ugy van ahogy mondod!! ilyen bíroi döntéseket még életemben,nem láttam!! nem akarok szabadkozni,mentséget keresni (azt tegyék meg az ujpesti futbalisták),de ez a biro még ebbe a szar magyar fociba se fér bele!! Takarodjon a futbalbol!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 Én Fradista vagyok, de az ilyen elcsalt meccseket még akkor se szeretem ha az Újpest a szenvedő alany... miért kell még jobban tönkretenni ezt a sz*r focit is?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 be kéne vezetni a videobirokat a magyar pályákon,de arra biztos nem lenne elég lóvé... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 bazz, minket majdnem megagyaltak megye 3-as meccsen,pedig semmi hülyeséget nem ítéltünk... a játékvezetőkkel csak a baj van... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 14, 2007 Share Posted Május 14, 2007 nagyon veszélyes hivatást választottál :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 14, 2007 Share Posted Május 14, 2007 A kis meccsek még veszélyesebbek Mikor két kisebbségiekkel teli falu játszik akkor nem könnyű a bírónak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csabeee17 Posted Május 14, 2007 Share Posted Május 14, 2007 Yoda55 voltál a Berény-Fradin?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Május 14, 2007 Share Posted Május 14, 2007 Időközben vezetünk 2-0 -ra a REAC ellen :D :D Bajnokcsapat Bajnokcsapat Bajnokcsapat Bajnokcsapat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Május 14, 2007 Share Posted Május 14, 2007 Nem voltam Csabeee... grat a Lokinak... az hagyján, hogy a játékosok, de akkor van baj, ha a nézők is mind azok, na akkor nem olyan biztonságos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Május 14, 2007 Share Posted Május 14, 2007 ajánlom a figyelmetekbe ezt a hírt http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=75629 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Május 14, 2007 Share Posted Május 14, 2007 tuti bunda volt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Május 14, 2007 Share Posted Május 14, 2007 na persze és a fél csapat is pihent pedig csak úgy poénból.. azért hagyták ki a meccset, h. hátha izgalmasabb lesz, de most derült ki, h. a csapat c kerete is iszonyat jó :D (Szilágyi első gólja ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 Grat a Debrecennek! Első vidéki csapat amelyik háromszor nyert egymás után bajnokságot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 huhogásért -3 pont a liláknak, c*gányozásért 300 ezer Ft büntetés a hurkásoknak (bocsi, de muszáj volt így írnom ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 De még úgyis lesz fellebbezés... gondolom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mertezaker Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 remélem meg büntetik a lilákat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 Mindegy mert már úgyse lesznek dobogósok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts