kicsigufy Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Én az NB 1-ben most csak annak szorítok hogy az ETO ne essen ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Első fokon a Fehérvár, a REAC, a Tatabánya, a Vác és a jelenleg NB II-es csapatok közül a Ferencváros és a Felcsút nem kapta meg az élvonalbeli induláshoz szükséges klublicencet. Jelen állás szerint tehát az FTC hiába jutna fel a másodosztály Keleti csoportjából az NB I-be, nem kerülhet a legjobbak közé. A vége az lesz, hogy megint csak a Fradit fogják megszivatni mint tavaly... akkor is egy csomó csapatot említettek és valahogy mégis csak a Fradit nem engedték Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Ja hát ezen a téren rosszul áll a Fradi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Tavaly is mondták még az Újpestet is... aztán semmi nem lett belőle... De a legviccesebb az volt, hogy egyik nap úgy volt, hogy megadják a Fradinak is... aztán másnap úgy hogy nem... azután megint igen... és így tovább Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvbull Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 igazad van sokkal jobb lett volna hogy nem tud elutazni egy nb1-es meccsre mint egy nb2-esre ne ámítassuk magunkat a fradi 3 milliárd-tól se állna lábra ez tuti... és ez 100 akkor meg miről beszélünk? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Tavaly is mondták még az Újpestet is... aztán semmi nem lett belőle... <_< De a legviccesebb az volt, hogy egyik nap úgy volt, hogy megadják a Fradinak is... aztán másnap úgy hogy nem... azután megint igen... és így tovább Ez azért volt,mert lejárt a hitel visszafizetési ideje és még nem volt meg az egész zsé. de ki lett perkálva. és az ujpest anyagi helyzetét ne hasonlitsd össze a fradiéval,mert tűz és víz. a fradi kurva sok pénzel tartozik,és nagyon ugy néz ki hogy egyelöre nem fognak tudni kimászni a csávábol... ( nem rossz indulatbol irtam) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 ...és az ujpest anyagi helyzetét ne hasonlitsd össze a fradiéval,mert tűz és víz. Persze, ezt én is tudom (sajnos). Csak példának hoztam, hogy az elején még róluk is volt szó... Mondjuk itt már csak a csoda segíthet mert olyan adósságot sikerült felhalmozni amit lehet, hogy soha nem tudnak visszafizetni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Ma bajnok lehet a Loki és a kupagyőzelemmel lehet egyszerre ünnpelhetnénk a bajnoki címet... de szép is lenne.... kár, h. csütörtöki vizsgám miatt nem tudok menni .... :-S (valamint a szerda késő du.-i zh miatt...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Végülis Újpesten játszanak? Mert azt tudom, hogy a Loki nem akart Pestre menni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Nyert az MTK úgyhogy matematikailag van még esélyük. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 Persze, ezt én is tudom (sajnos). Csak példának hoztam, hogy az elején még róluk is volt szó... Mondjuk itt már csak a csoda segíthet mert olyan adósságot sikerült felhalmozni amit lehet, hogy soha nem tudnak visszafizetni... a mai ujságban olvastam,hogy lehet megmenekülnek,mert lesz egy fradi pláza... <_< MK. Dvsc - Bp.Honvéd 0:1 7 perccel a vége elött 1:1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 Nagy a kűzdelem a kupadöntőben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 gyűrik egymást Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 a mai ujságban olvastam,hogy lehet megmenekülnek,mert lesz egy fradi pláza... <_< Amúgy nemtom Te, hogy vagy vele, de nekem azért hiányzik a Fradi-Újpest rangadó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 hasonloképpen vagyok vele,nagyon sok derbin voltam mindakét stadionban,semmi sem foghato hozzá iszonyat király! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 Én "csak" Fradi-Újpesten voltam, idegenbe még nem merészkedtem el, de tényleg hihetetlen hangulata van Közben a kupadöntő 2-2-re áll Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 pedig az a legjobb,idegenbe menni közvetits má légyszi,mert a barátok köztöt kell néznem a meccs helyett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 Én se nézem, csak apám ordít ha gól van Meg livescore-on követem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 papucs...állj a sarkadra!! 118.perc 2-2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 bekaphatod Yoda már visszakerült a csatorna,látom 11-ek lesznek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 Kupagyőztes a picipest Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 És gyöztes a Honvéd 11-esekkel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 és indulhatnak az UEFA kupában fáj az igazság lilaboy? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 és utána vissza is fordulhatnak nagyon fáj :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 Lehet, hogy olyan szerencsés lesz a sorsolásuk, hogy kb egy kört képesek lesznek haladni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 azt is rükvercben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 és indulhatnak az UEFA kupában <_< fáj az igazság lilaboy? Egyébként is indulhattak volna, ha a Loki nyeri... ...Mivel a Loki BL-ben indul - így őket illeti.... (egy pontot csak össze kaparunk tán ) Grat a Kispestnek.... A meccs egyébként szerintem nem volt túl színvonalas... rengeteg eladott labda, gyér játék... :-S bár ez csak egy vélemény.... sok szempontból viszont csalódott vagyok nem sikerül a duplázás és így nem házon belül játszuk a szuperkupát Mindegy... a Kispest játékát egyébként Supka iszonyat jól megszervezte az száz... csak ismeri a játékosok javarészét ill. a csapatot is.... :-/ és utána vissza is fordulhatnak nagyon fáj :lol: ki tudja egyébként ... lehet az amerikai-magyar 'barátunk' nagy bevásárlást tart a közeli közértben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 a Loki a BL-ben...kb az első selejtező fordulóig...hamar ki fog pottyanni az összes kupa csapatunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 sajnos,ez az igaszság Yoda,valahogy nem tudunk soha bent maradni,vajon miért? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 ehhez biztos semi köze a balfék edzőknek, és remek klubb vezetéseknek, az mlsz-nek meg még kevesebb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts