lilaboy Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 Nyugodjék Békében! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 ... és a külföldi focistákon kívül a bírókra is futja? Arra nem áldozunk... gondoltam berakok büntiből újpest meccs összefoglalókat, de az már nem aktuális pedig olyan szép címszavak vannak... dekoncentráltságról, szertefoszló dobogós reményekről és hasonló szépségekről Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 na látom ébredeznek a "bundás" lákisták Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 gondoltam berakok büntiből újpest meccs összefoglalókat, de az már nem aktuális pedig olyan szép címszavak vannak... dekoncentráltságról, szertefoszló dobogós reményekről és hasonló szépségekről Jöttök ti még a Megyerire Csak ne legyen olyan nagy arcotok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 na látom ébredeznek a "bundás" lákisták soha nem értettem, h. mi értelme ennek a lákinak és társainak.... mondok valamit: mivel magyar az egyik szakom ezért tudom, h. honnan indult el a mai köznyelv, ill az irodalmi nyelv... nem-nem, nem Pestről, v. nyugat mo.-ról.... hanem az alföldi, a keleti régióból... erről ennyit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 és azt a kiirást láttad,hogy: "csák á dábrácán" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 soha nem értettem, h. mi értelme ennek a lákinak és társainak.... mondok valamit: mivel magyar az egyik szakom ezért tudom, h. honnan indult el a mai köznyelv, ill az irodalmi nyelv... nem-nem, nem Pestről, v. nyugat mo.-ról.... hanem az alföldi, a keleti régióból... erről ennyit Akkor ezért van jó kiejtése a dábrácáni tv-riportereknek is, és a ti műsorközlőtöknek Csak mert lukit mondott a loki helyett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 3 pont,csont nélkül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 Menjetek a jó pipacsinmezőkrezabhegyező zarándokútra (itt nincs á-zó nyelvjárás ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 á mág mit jálánt kámám ? :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 há bámmeg tik betegek vágytok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Április 26, 2007 Share Posted Április 26, 2007 ezt lattatok mar? mit szoltok hozza? http://www.nemzetisport.hu/Stream_player_index.php?stream_id=1811 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Április 27, 2007 Share Posted Április 27, 2007 na akkor a dialektológiai kutatásaitok miatt : Hajrá Vác! Hajrá Vác! Hajrá Vác! *Mtk öregfiú hangon * Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Április 27, 2007 Share Posted Április 27, 2007 Vác - Újpest 3-1... ejha... ez már majdnem felér a Fradi - Kecskeméttel... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Április 29, 2007 Share Posted Április 29, 2007 undorito 1 meccs volt, nincs mit szepiteni rajta. ki is mentem inkabb meglocsolni a viragokat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Április 29, 2007 Share Posted Április 29, 2007 na akkor a dialektológiai kutatásaitok miatt : Hajrá Vác! Hajrá Vác! Hajrá Vác! *Mtk öregfiú hangon * te egy olyan sportszerű gyerek vagy, hogy az már nem is igaz <_< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Április 29, 2007 Share Posted Április 29, 2007 bocsi, ez még a meccs előtt volt... (illetve a legelején) :-S az igazat megvallva nem gondoltam, h. esélyük lesz, azért írtam így, ahogy... :-/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
andriis Posted Április 30, 2007 Share Posted Április 30, 2007 A Ferencváros hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Nyíregyháza együttesével a labdarúgó NB II Keleti-csoportjának hétfői rangadóján. A két csapat ezzel továbbra is azonos pontszámmal vezeti a tabellát, a zöld-fehér alakulat jobb gólkülönbsége révén az első.(nb2.hu) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kano Posted Április 30, 2007 Share Posted Április 30, 2007 Szerintem említésre sem méltó a magyar foci!!!!Ott van az hogy verekedés közbe kitör a focimeccs! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Május 1, 2007 Share Posted Május 1, 2007 Ezt a szubjektív véleményt talán egy kicsit máshogy is megfogalmazhattad volna.... pl. úgy, h. mások ez iránt való szeretét is tiszteletben tartsd! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hinar Posted Május 1, 2007 Share Posted Május 1, 2007 én véleményem a magyar foci a béka segge alatt található(szubjektiv), a vezérekkel kellene kezdeni a tisztogatást, mert ahogy a mondás tartja a fejétől büzlik a hal!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Május 3, 2007 Share Posted Május 3, 2007 valaki nem tudná felvenni és feltölteni - eredménytől függetlenül - az Újpest-Loki meccset? sajnos pont ballagáson leszek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 3, 2007 Share Posted Május 3, 2007 asszem szombaton megismétli a sport 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Május 3, 2007 Share Posted Május 3, 2007 pff.. nincs sport 2-m Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Május 4, 2007 Share Posted Május 4, 2007 pff lemaradtal 2 csoda golrol! Lilak!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Május 4, 2007 Share Posted Május 4, 2007 pff elég üresnek tüntek a lelátók, bár csak az uccsó 3 percet láttam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Május 4, 2007 Share Posted Május 4, 2007 hmm, megis csak a gyozelem miatt kb 2000-rel nott, az Ujpesttel szimpatizalok szama, ellenben a telthazas fagyi dontetlen miatt, nalatok -2000-re ugrott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 5, 2007 Share Posted Május 5, 2007 Szép volt fiúk!!! K.O. a Debrecennek!! Balajcza 11-st háritótt,a fiuk 2 szép gollal spékelték meg!! jó meccs volt! A loki ünnepeljen otthon,de nem a mi stadionunkban!! Hajrá Lilák!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Május 5, 2007 Share Posted Május 5, 2007 grat Legalább le lesz ordibálva a játékosok feje, meghajtják őket és komolyabban veszik majd a végjátékot is .... mert amit tegnap produkáltak az minden volt csak motivált foci nem... az állandó meccsek és a megnyert folyamatos 'szériák' "boszúja" ez szerintem.... Majd a kupadöntőn, illetve a bajnokság többi meccsén szívünket-lelkünket beleadjuk!!! Hajrá Loki! Az újpestnek egyedül azért szurkolok csak h. a nemzetközi szereplés meg legyen... szurkolótábor (!) kell a nemzetközi porondon - nem egy MTK... (ahol javarészt csak a családtagok ülnek ki ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Ezek az eredmények mostanában... kész vicc... Vác 3-1 Újpest, Honvéd 2-1 MTK stb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts