Wildebeest Posted Március 13, 2007 Share Posted Március 13, 2007 Nem láttam a meccset, de azt hallottam, hogy ha 5-0 a vége akkor sem lehetett volna egy szava sem az újpestnek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Március 13, 2007 Share Posted Március 13, 2007 2-0 ennyi...jajj szegény Újpest vered a nyálad,mert megvertétek a Jászapátit?? :D Jászapáti :lol: :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Március 13, 2007 Share Posted Március 13, 2007 Iggen iggen nagy sikereket mondhat a fradi mostanság a magáénak ! Le a kalappal előttük UTE ! Mindhalálig!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Március 14, 2007 Share Posted Március 14, 2007 na majd a kupadöntő után legyen ekkora szátok, amikor megnyerjük... kész...végem van...kellet járnia a számnak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 22, 2007 Share Posted Március 22, 2007 hát tulajdonképp ugyan azt játszotta a vasas, mint a többi kiscsapat, beállt védekezni... csak ők jobban kontráztak.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Március 22, 2007 Share Posted Március 22, 2007 ohh jaj! veszni latszik a rangado? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Március 22, 2007 Share Posted Március 22, 2007 persze, hogy azt játszotta a Vasas, de mi meg semmit nem játszottunk, csak ívelgettük a labdákat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Március 23, 2007 Share Posted Március 23, 2007 ohh jaj! veszni latszik a rangado? Nem örülnék, ha elmaradna. Mindenesetre nekünk is össze kell szedni magunkat (az utóbbi 4 meccsen csak egy 11-es gólt rúgtunk...), hogy továbbjussunk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Március 23, 2007 Share Posted Március 23, 2007 Nem láttam a meccset, de nem tudom egyszerűen felfogni hogyan kaphattunk ki a Vasastól... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 23, 2007 Share Posted Március 23, 2007 nagyjából ahogy leírtam én megráadásul még a játékot is megállítottam egyszer, amikor már nagyon fogyott az idő, pfff :S:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Március 24, 2007 Share Posted Március 24, 2007 Montenegró-Magyarország 2-1 ezen már csak nevetni tudok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FpReAtDiI Posted Március 25, 2007 Share Posted Március 25, 2007 persze, hogy azt játszotta a Vasas, de mi meg semmit nem játszottunk, csak ívelgettük a labdákat... Akkor is továbbjutunk!!! Montenegró-Magyarország 2-1 ezen már csak nevetni tudok Én pedig azon tudok nevetni, hogy a játékvezető hogy tudott befújni két büntetőt is ellenünk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Március 25, 2007 Share Posted Március 25, 2007 (edited) Akkor is továbbjutunk!!! A meccs után kissé letargiába estem, de már én is úgy látom ,hogy meg lesz ez (legalábbis nagyon-nagyon remélem) Én pedig azon tudok nevetni, hogy a játékvezető hogy tudott befújni két büntetőt is ellenünk! Én nem néztem, nem voltak jogosak a tizik? szerk.:bocsi, a kettőt egy hsz-be kellett volna írnom, de nem tettem Módosította Március 25, 2007 guru Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FpReAtDiI Posted Március 25, 2007 Share Posted Március 25, 2007 A meccs után kissé letargiába estem, de már én is úgy látom ,hogy meg lesz ez (legalábbis nagyon-nagyon remélem) Lipcseivel, Dragival, és Tökivel meglesz a továbbjutás!! Már csak egy megbízható kapus kellene!! <_< Én nem néztem, nem voltak jogosak a tizik? szerk.:bocsi, a kettőt egy hsz-be kellett volna írnom, de nem tettem Magyar vagyok --- nem voltak jogosak!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Március 25, 2007 Share Posted Március 25, 2007 2-0 ennyi...jajj szegény Újpest 0-2 ennyi...jajj szegény Ftc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FpReAtDiI Posted Március 25, 2007 Share Posted Március 25, 2007 Ja, a Jászapáti-Fradi! Az 0:2 volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Március 25, 2007 Share Posted Március 25, 2007 0-2 ennyi...jajj szegény Ftc na ezt most megérdemlem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Március 25, 2007 Share Posted Március 25, 2007 Montenegró-Magyarország 2-1 ezen már csak nevetni tudok Türlem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blaz3r Posted Március 25, 2007 Share Posted Március 25, 2007 szegény magyar foci.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 25, 2007 Share Posted Március 25, 2007 Naaa No Komment!!!! Felkészülési mérkőzésen, Podgoricán a Várhidi Péter szövetségi kapitány által irányított magyar együttes egygólos vereséget szenvedett a házigazda montenegrói együttestől, amely ezzel a találkozóval, illetve sikerrel tette le névjegyét a nemzetközi porondon. Az együttesünket irányító szakember szerint - aki a honi szövetségi hivatalos honlapján, az mlsz.hu internetes oldalon nyilatkozott a találkozó másnapján -, a mieink két arcukat mutatták meg az összecsapáson. Bodor Boldizsár oldalán veszélyes támadások futottak, de védőnk állta a sarat „A magyar válogatott szombat este két arcát is megmutatta - mondta Várhidi Péter. - Az első félidőben jól játszott, a másodikban pedig halványabban. De biztató, hogy az idei három mérkőzésünk során ellenfeleinknek öt félidőn át szinte helyzeteik sem voltak, alig ment lövés a kapunkra.” „Volt alkalmam megnézni a meccs döntő helyzeteit, és úgy gondolom, ezt a találkozót többgólos különbséggel kellett volna megnyernünk. Az első félidőben a helyzetek alapján döntő fölényben játszottunk. Sajnos, nem tudtuk növelni az előnyünket.” A második felvonásban azonban a házigazdák egyértelműen átvették az irányítást, és mezőnyfölényben futballoztak, többször is veszélyes helyzetet alakítottak ki a magyar kapu előtt. A mieinknek ekkor is adódtak lehetőségeik, de mezőnyben már közel sem tudtunk annyit mutatni, mint az első felvonásban. „A hátrányban lévő montenegróiak ekkor sok kockázatot vállaltak fel, és egy döntő hiba, a tizenegyes megítélése - ami helyett les miatt szabadrúgást kellett volna ítélni kifelé - a házigazdákat egyenlítéshez és lélektani előnyhöz juttatta. Ráadásul egy-nullnál szereztünk egy szabályos gólt, amit nem adtak meg, tehát kettő-nulla helyett egy-egy lett az eredmény, ami nagy lökést adott a montenegróiaknak. Játékosaink ekkor sajnos kissé fáradtan mozogtak, labdabirtoklásban alulmaradtunk, de igazi ziccer ekkor is előttünk adódott. A mérkőzés vége azonban már a hazaiaké volt. Ebben mindenképpen javulnunk kell, a játékosoknak kilencven percen át megfelelően kell koncentrálniuk.” Történelmi győzelem montenegrói, újabb vereség magyar részről, szövetségi kapitányunk úgy gondolja, az Eb-selejtezőkre készülve a mérkőzésnek és az eredménynek nem tulajdonít különösebb jelentőséget. „Ez a balsiker nem lehet hatással a válogatott szerdai teljesítményére. Ez a csapat hosszútávon lehet eredményes, nagyon fontos, hogy a kezdeti lépések esetleges botlásai ne törjék meg a játékosok önbizalmát. A Montenegró elleni összecsapásnak persze azért van nagyon fontos tanulsága: a jövőben kilencven percen át kell úgy játszanunk, ahogyan szombaton az első félidőben tettük.” Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Március 25, 2007 Share Posted Március 25, 2007 Tényleg csak sajnálni tudom ezeket a srácokat...A szüleikre lennék kíváncsi az 5. vesztes meccs után...mit mondhatnak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Március 26, 2007 Share Posted Március 26, 2007 Én csak 1 meccset nem szerettem az utobbi pár évben ez pedig a FTC-Kispest Az ok: Fradi fan vagyok,de a volt barátnöm Kispesti volt. Az Ujpest-nek is szurkolok,mert a családbol többen Ujpesten laknak! A Fradi-Ujpest meccseknél nem szurkolok senki nek sem,ott a jó meccsért izgulok csak,ja s azért,h ne legyen balhé! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Március 26, 2007 Share Posted Március 26, 2007 érdekes ez a szurkolási szisztéma szikla :D na most akkor kinek is szurkolsz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Március 26, 2007 Share Posted Március 26, 2007 annak,aki nyer egyébként én is így voltam, amig a Fradinak volt női kosárcsapata (nem,nem annak szurkoltam,aki nyert), de ezt sosem szerettem , amikor a PVSK-Fradi volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Március 27, 2007 Share Posted Március 27, 2007 érdekes ez a szurkolási szisztéma szikla :D na most akkor kinek is szurkolsz? Most mondjam azt,h Liverpool? A Magyarok közül már senkinek,csak 1-2 szinvonalas meccset szeretnék már látni! Mert nem akkarom,h megverjenek az Ujpesti drukkerek,se a Fradista drukkerek! Gondolom igy már érthetö,h miért 1 jó meccsért szurkolok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
r_gacsal Posted Március 28, 2007 Share Posted Március 28, 2007 MTK nyeri a bajnokságot!!! a magyar válogatott viszont elég gyér majd talán a fiatalok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Március 29, 2007 Share Posted Március 29, 2007 Tegnap csoda történt a Szusza Ferenc Stadionban! Nem kaptunk ki Moldovátol! Söt nyertünk!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Március 29, 2007 Share Posted Március 29, 2007 Azért nem kell mindjárt hasra esni a csoda csapat elött, mert nyertek egy meccset...szerintem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtro Posted Március 29, 2007 Share Posted Március 29, 2007 szerintem azért lehet örülni neki hogy végre tudtunk nyerni tétmérkőzésen(bár nem sok ilyen van) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Március 30, 2007 Share Posted Március 30, 2007 jaja. sok kicsi siker,sokra megy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts