lilaboy Posted Február 19, 2007 Share Posted Február 19, 2007 ja,mindig benyaljuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 19, 2007 Share Posted Február 19, 2007 "A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a bajnoki mérkőzések légkörének további javítása érdekében ötmillió forinttal jutalmazza a legsportszerűbb szurkolótábort - jelentette be Kisteleki István MLSZ-elnök a klubok képviselőinek részvételével rendezett, hétfői biztonsági tanácskozáson." egy ezresbe,hogy az emtékások "nyernek" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 19, 2007 Share Posted Február 19, 2007 vagy a 15 fős reacosok :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 22, 2007 Share Posted Február 22, 2007 pécsi létemre egy sörben fogadtam,hogy a vidi fog nyerni szombaton,tehát a Fehérvárnak kell szurkolnom...ejjj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 hát ez tényleg "ejjjj" a Fehérvárnak szurkolni? hableányok ne sirjatok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 Nemis tudtam, hogy már kezdődik is a bajnokság Azt hittem csak márciusban lesz borsodi liga erre most nézem, hogy a vasas-dvsc meccs megy... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 én ebben az esetben idézőjelbe tenném a "meccs" szót Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 bizony-bizony. látszik hogy még az első meccs,még az öltözöbe vannak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 Szerencsére nem látom a "meccset" csak a livescore-on akadt meg rajta a szemem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 nem vesztettél sokat Nyert a láki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 De ki az az ember aki a gólt lőtte? Mert még sosem hallottam róla... gondolom mostanában igazolták Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 vmi külfőldi china a neve vagy valami ilyesmi,télen érkezett hozzájuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 sáná a vasas védelem és a bíró összehozta nekik a győzelmet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 ejj de sajnálom,hogy kimaradt ez a meccs vagy mi az életemből Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 sose sajnáld nagyon találó az ns címlapja: "Ezért kár volt ennyit készülni" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 Hát ha ez van a címlapon akkor tényleg nagyon siralmas lehetett... és ez a bajnok meccse volt... hát ez szép Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 habiszti bajnok,mlsz segédlettel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 Kiváncsi vagyok ma láthat-e a közönség igazi meccset, vagy csak 22 ember botladozása lesz minden pályán... Nem nagy szám a Borsodi liga, de úgylátszik ahhoz, hogy visszatérjenek a játékosok az eddigi "szintre", kell majd egy-két forduló... és ez elég szomorú, hogy még ehhez is be kell melegedni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 még jó,hogy nem foglalkozom az "élvonallal",mert most én is szörnyülködnék,de ehelyett inkább nevetek szánalmas,amit ebben az országban foci fedőnéven művelnek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 ha pontosak az értesüléseim,akkor a Borsodi liga kiszált az nb1-ből. vajon miért? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 sztem azért,amiért az adidas is otthagyta a válogatottat,meg a többiek is... ja és az adidas után sztem nyitnunk kéne kelet felé,had jöjjön a kínai mez Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 ne fesd az ördögöt a falra,mert még elképzelhető daewoo mezben rohangálnak fiaink :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 Már nem adidas a válogatott meze? nem is tudtam... te jó ég... mi lesz még itt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 a déwúú az koreai nem? nekem jobban bejönne a tcseng-tcsing-huu mez tegnap olvastam,hogy nem hosszabít az adidas,mondjuk kb. tök mindegy,hogy milyen mezben aláznak minket rommá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 tudod kinek nem mindegy hogy milyen mezben aláznak minket? annak akinek a neve van a mezen,még az is lelépne :D őrdögi kör asszem télleg koreai de olyan jol hangzott :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 Mondjuk ilyen teljesítménnyel nem is érdemlik meg, hogy ilyen jó felszerelésben játszanak elég lenne ide a wink is cipőben meg minden Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 remek...a Pécsnek is akkor kell nyernie,amikor ellenük fogadok elment egy söröm ezen a csodacsapaton Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 örülj neki hogy nem nagyobb tétbe fogadtál. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 a max tét nálam két sör volt de akkor is pffff...most ezt hallgathatom a havertól 3 hétig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 na én ezért nem fogadok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts