Yoda55 Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 mit idegeskedtek itt elöttem?nehogy azt mondjátok,hogy elhittétek,hogy a megfiatalított csapat bármivel jobb lesz mint elődjei... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 egy ideig még biztos h nem de talán reménykedek mer ez így nem fog menni.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 Bocsánat ÓÓ fenséges Yoda55!! de mi még reménykedűnk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 ha jól esik csak reménykedjetek de én már feladtam,sokáig elhittem,hogy jobb lesz,de egyre csak rosszabb lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 de nézzük pozitívan a dolgokat! lassan rosszabb már nem lehet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 sokáig én is ezt hittem...de aztán...na mindegy...ebbe a csapatba bárkit berakhatnak,akkor sem jutunk sehova,na persze,ha honosítjuk a brazil válogatottat... ja és már legalább nem játszik Sanyika,ebben legalább előre léptünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 és a vili Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 és a Döme Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Van Goseng Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 Pkasról mit gondoltok?? szerintem nagyon jó csapat, mert ott védek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 és attól olyan jó, mert ott védesz? vagy alapból is jó? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 igen ez jó kérdés amúgy szeressük, mert zöld-fehér Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 akkor a Haladást is szereted csak mert zöld-fehér Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 Nemzetközi labdarúgótorna, Limasszol, bronzmérkőzés:Magyarország-Lettország 2-0 (1-0)Játékvezető: Panikosz KailiszAsszisztensek: Andreas Kszantu, Andreas PapapanagiotuMagyarország: Fülöp Márton - Csizmadia Csaba, Balogh Béla, Vaskó Tamás, Pollák Zoltán - Fikor Attila, Zsidai László, Tőzsér Dániel - Kanta József - Farkas Balázs, Priskin TamásLettország: Aleksander Kolinko - Oskars Klava, Kaspars Gorkss, Deniss Ivanovs, Dzintars Zirnis - Aleksejs Visņakovs, Viktors Morozs, Vitālijs Astafjevs, Genadijs Soloņicins - Maris Verpakovskis, Vits RimkusCsere: Verpakovskis helyett Pahars a 46., Rimkus helyett Karlsons a 46., Astafjevs helyett Kosmacovs az 54., Zirnis helyett Kacanovs az 57., Soloņicins helyett Surmins a 84., ill. Kanta helyett Sándor a 69., Filkor helyett Tóth B., Farkas B. helyett pedig Tisza a 89.Gólszerző: Priskin a 31., az 53. percbenForrás:mlsz.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 akkor a Haladást is szereted csak mert zöld-fehér jó, tudhatod h értettem, a paksot már egyszer kitárgyaltuk *** a magyaroknak meg azért illett nyerni.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 Na fene,mi történt??!!?!?!?!?! Nyertünk??? El sem hiszem,na most 5 mecset ismét el lehet bukni!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Csere: ... Farkas B. helyett pedig Tisza a 89. Fogalmam sincs, hogy Tisza Tibi, mint az egyik legjobb magyar csatár, még ebben a gyenge válogatottban is, miért csak kb 20 percet kap két meccsen? Nem azért, de hasonló helyzet volt Rajkóval is, őt se nagyon szerepeltették. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 mert most a mötöká kiscsávoi a sztárok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Tisza akkor sem játszott,amikor még nem az mtk-sok voltak a menők de akkor legalább meg volt az indok a nélkülözésére...Saaaanyiii na de most komolyan,lehet jobban járnánk,ha a szurkolók raknák össze a csapatot... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 lássuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 laczkót a csapatba! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 oks, akkor a válogatott: Balajcza - Vermes, Vaskó, Böjte, Vanczák - Erős - Kőhalmi, Füzi - Tisza - Rajczi, Kovács Zoli Kb. ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 (edited) hmmm... ez egy kicsit erdekes...en meg dolgozok a listamon Módosította Február 9, 2007 guru ne idézd a közvetlenül előtted szólót! guru Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 oks, akkor a válogatott: Balajcza - Vermes, Vaskó, Böjte, Vanczák - Erős - Kőhalmi, Füzi - Tisza - Rajczi, Kovács Zoli Kb. ennyi röviden: :lol: :lol: :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 oks, akkor a válogatott: Balajcza - Vermes, Vaskó, Böjte, Vanczák - Erős - Kőhalmi, Füzi - Tisza - Rajczi, Kovács Zoli Kb. ennyi Újra itt van,Újra itt van a Nagy csapat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akft Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 Hát a magyarok eléggé bénák lettek Puskás idejében még jól játszottak de most nevetni lehet rajtuk Ciprus és Málta ellen is kikaptunk!(szégyen)... ForZa Inter,Figo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 Málta ellen még a "nagyok" játszottak,Ciprus ellen már az ifju titánok,kikaptunk,de nem baj,a Lettek ellen már javitottak,és ez reményt adhat a jővőre,mert az ővék a jővő! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akft Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 Hát igen reméljük, hogy a VB re majd kijutunk ezzel a csapattal én nagyon örülnék neki... ForZa Inter,Figo!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 a baj csak az hogy a sok sikertelenségtől türelmetlen lett a szurkoló (ami érthető),de ezeket a kiscsávókat még össze kell kovácsolni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akft Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 Hát ja a Ciprus ellen a második félidőben elment egy csomó szurkoló szóval nem valami biztatóak a szurkólóink... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 Én akkoris csak azt tudom mondani hogy jo lesz ez a válogatott,legalább is reménykedem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts