guru Posted Január 29, 2007 Share Posted Január 29, 2007 egyáltalán nem.. mert mondjuk épülne sok szálloda, étterem, meg iylesmi, amikhez nekik közük nem lenne, és nekik viszont rengeteg bevételük lenne, és azt meg szépen majd vmi folytán visszaforgatják az országban, és már van is plusz tőke.. és ez csak egy példa volt.. Aha. Ez jó lenne az ország szempontjából. Csak éppen ettől még nem lesz jobb a magyar foci. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 29, 2007 Share Posted Január 29, 2007 az egy dolog.. de ha már valami hasznunk lehetne belőle, akkor érdemes lenne megpróbálni.. meg addigra ebből a mostani fiatal csapatból tán még lehetne is vmi.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Január 29, 2007 Share Posted Január 29, 2007 Bocs etooo de szerintem ez egy naiv elgondolás,mert miből gondolod,hogy azt a pénzt nem nyúlnák e le úgy mint a többit!!! A magyar Foci ettől nem lenne jobb,sőt milyen gáz lenne,hogy nem jutnánk ki a saját szervezésü tornára!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 29, 2007 Share Posted Január 29, 2007 egyrészt az előző oldalon már leírtam.. h iylen jegybevételeket, meg reklámdíjakat teszem azt lenyúlhatnak valamilyen szinten, de amit itt az országban költ el pénzt mindenfelé a több tízezer szorkoló szórakozóhelyeken, boltokba, éttermekben, szállodákba, plázákban, stb.. azt nem tudnák lenyúlni, és már azáltal is plusz tőke érkezne az országba.. másrészt meg a rendező orszég válogatottja automatán résztvevő is, szóval nem kéne kijutni.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Január 29, 2007 Share Posted Január 29, 2007 (edited) Ne érts félre,nem kötekedni akarok imádom a focit,és marhára dijjaznám ha ott lehetnénk, De most komolyan,tedd a szivedre a kezed,nem égnénk le ??? Szóval nekem személy szerint az a véleményem,hogy várjunk mi még a rendezéssel, ha már ki tudunk állitani egy olyan csapatot,amire egy kicsit is büszkék lehetünk! De mondom ez az én véleményem... Módosította Január 31, 2007 guru Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 29, 2007 Share Posted Január 29, 2007 az tény, h a bozsik féle csapat egy kalap *** volt.. de ez a várhidi féle csapatot ha normálisan összerakják, és nem állnak meg a fejlődésben ezek a fiatal srácok, akkor még egy egész jó kis csapat lehet belőlük.. ha nem is egy topcsapat, de egy eb-n való tisztes helytálláshoz mindenképpen jók lehetnének.. ez meg az én véleményem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 31, 2007 Share Posted Január 31, 2007 az attol függ mit nevezel tisztes helytálláson... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 31, 2007 Share Posted Január 31, 2007 sztem a továbbjutás az már elég tisztes helytállás lett volna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 31, 2007 Share Posted Január 31, 2007 ja. a pályárol az öltözöbe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 A Bánka-emléktornán eléggé a "B" csapatunk fog játszani sztem, mivel a keretben csak Kőhalmi, Tóth Balázs, Erős Karcsi, Böjte és Kovács Zoli (meg esetleg Mészáros) az, aki a nagycsapatban kezdő. Ez a hozzáállás nem méltó Bánka Kristóf emlékéhez! Tudom, h válogatott játékosok nélkül, illetve bizonyos számú utánpótláskorú játékosokkal kell kiállni, de akkor is! Zaleh, Balacza, Kiss Zoli, Völgyi, Vituska, Nagy Olivér, Freud Gabi 7-es közül páran még befértek volna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 4, 2007 Share Posted Február 4, 2007 Go Körcsarnok!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 Szenzácios teremtorna volt,méltoképpen megemlékezve Bánka Kristóf emlékére. telt ház (én végig a lépcsőn ültem biggrin.gif) remek meccsek,pazar golok,jo hangulat,sziporkázo-mosolygo-gálázo öregfiuk, néhány renitens elem kivételétöl eltekintve sportszerű buzditás,szurkolás. Soha rosszabb tornát wink.gif mindenki átérezte a torna fontosságát,és senki nem sajnálta,hogy csak harmadikok lettűnk,ez a délután nem erről szolt. smile.gif MINDIG ÚJPEST,ÖRÖK ÚJPEST!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 Ezis jó torna volt, csak nagyon látszott, h egyáltalán nincs tét, mert mindenképp felajánlották a nyereményt az alapítványnak, ami sztem nagyon nemes gesztus. Hiányoltam a szervezett szurkolást a csoportmeccseken. Lehetnek indokok, de akkor is, ha a csapatunk játszik, szurkoljunk már nekik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 azért volt,de nem annyi az tény,de azt ne felejtsük el,hogy ez nem a Szusza volt,ülve meg nem lehet szurkolni Ha feláltál akkor rád szoltak amikor pl. oda akartam menni hozzád,rám szolt a biztonsági,hogy ne üljek a lépcsőre mert szolnak érte Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 az biztos, h ülve nem lehet szurkolni. De itt nem szurkolók voltak többségben, hanem nézők, akik nem azért jönnek a meccsre, h zavarják őket Azért csak összefutottunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 Mi van itt? Lila-liga?!? Hajrá Loki! Remélem bejönnek majd az új szerzemények és az elmúlt két év is megismétlődik nah... ugrok is ki a topicból mielőtt egy karakteres téglát nekem vágnak.... :) na jó... félre a prekoncepciókkal.. remélem jó kis tavaszi idény vár ránk ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 Hajrá magyarok!!! Ez a válogatott ugyan olyan sz*r mint eddig!!!! 18.perc vezet ciprus!!!! Hurráááááá! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 hát ja, lila liga, ha más csapatnak nincsenek szurkolói vagy csak félnek véleményt írni? Utánozzátok a diósgyőrt, már annyi afrikait igazoltok? Legalább lesz afrikai rangadó a magyar bajnokságban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 szerintem csak azért nem írnak,mert félnek,hogy kimoderálod őket ja és bevallom,hogy kb 1 éve nem néztem magyar válogatott meccset,de a ciprusiak gólját láttam... már csak nevetek rajtuk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 megint ezzel jössz? tegyél panaszt akkor, ha nem tetszik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 már 2-0 ciprusnak és mindjárt vége.. :S:S málta után még ez is, egy kissé gáz.. :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 már 2-0 ciprusnak és mindjárt vége.. :S:S málta után még ez is, egy kissé gáz.. :S kissé?iszonyat szánalmas szerintem... és guru... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 A vége HUN-CYP 1-2 Priskin szépített..csak így tovább a Watfordba!Nekünk meg még fejlődnünk kell..amugy ezt írták: A magyar válogatott még soha nem kapott ki a ciprusiaktól, egészen kedd estig.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 málta után is ezt mnodták Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 ez már nevetséges... ilyen csapatoktól is kikapni. Igazuk van azoknak, akik azt mondják: egyre kisebb a különbség a csapatok között, csak sajnos a többi erősödik, a magyar gyengül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 Hát igaz h csak Barátságos meccs volt de ha kivertük KANADÁT akkor áldja meg az isten ciprust mér nem lehet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 győnyőrű vazze... sosem lesz itt normális foci Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 ÁHHHHHHHHHHHH!!!!!!! Komolyan mondom a pálya közelébe nem szabadna engedni ezeket a falábu mihaszna majmokat,nem ám beengedni őket bohóckodni a pályára!!!!! Hitvány trógerek!!! Remélem mi rendezzük az EB-t,legalább egész európa előtt kiröhögtetjük magunkat!!!!! PUSKÁS MEG A TÖBBIEK FOROGNAK A SÍRJUKBAN!!!!ISTEN NYUGOSZTALJA ŐKET!!! Velük együtt a foci is meghalt hazánkban.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 barátságos meccs volt csak,nem is hajtottunk :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 memphis1985 egyetértek teljesen és mást nem is fűzök hozzá a lényeg nálad van! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts