lilaboy Posted Január 24, 2007 Share Posted Január 24, 2007 Tisza bá bepakol nekik 3-at azt mehetnek a levesbe galuskának :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 Elkészült a II. Tippmix Teremlabdarúgó Bajnokság döntőjének programja. A fináléra január 27-én, szombaton kerül sor a debreceni Főnix Csarnokban. A döntő napján a helyszínen is lehet jegyeket vásárolni. A II. Tippmix Teremlabdarúgó Bajnokság, döntő A-csoport Pécsi MFC Pécs-Plaza Scania-Kaposvári Rákóczi REAC DVSC-TEVA B-csoport Tatabánya FC FC Sopron MTK Budapest Újpest FC Csoportmérkőzések: 11. 00: Pécsi MFC Pécs-Plaza - DVSC-TEVA 11. 30: Tatabánya FC - Újpest FC 12. 00: Scania-Kaposvári Rákóczi - REAC 12. 30: FC Sopron - MTK Budapest 13. 00: Pécsi MFC Pécs-Plaza - REAC 13. 30: Tatabánya FC - MTK Budapest 14. 20: DVSC-TEVA - Scania-Kaposvári Rákóczi 14. 50: Újpest FC - FC Sopron 15. 20: Scania-Kaposvári Rákóczi - Pécsi MFC Pécs-Plaza 15. 50: FC Sopron - Tatabánya FC 16. 20: REAC - DVSC-TEVA 16. 50: MTK Budapest - Újpest FC Elődöntők: 17. 40: A-csoport 2. helyezettje – B-csoport 1. helyezettje 18. 10: A-csoport 1. helyezettje – B-csoport 2. helyezettje A harmadik helyért: 18. 40: 13. mérkőzés vesztese - 14. mérkőzés vesztese Döntő: 19. 10: 13. mérkőzés nyertese - 14. mérkőzés nyertese Eredményhirdetés: 19. 40. II. Tippmix Teremlabdarúgó Bajnokság Döntő, Debrecen, Főnix Csarnok Január 27., szombat 11 órától 20 óráig Jegyár: 3200 forint (a kluboknál és helyszínen a döntő napján) A belépés 14 éven aluliak számára - felnőtt kísérővel - ingyenes. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 még a honlapon is irták hogy ha dőntőt játszunk nincs vonat vissza.... ilyen szemét szervezést Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 de az, h nincs vonat, csak akkor igaz, ha a Bp-i közlekedést nézzük. De nem minden lila drukker Bp-i Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 ezt magamra értettem.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 Pedig nem rád céloztam. Hanem arra, h a honlapon is mindig csak azt írják, h mi a közlekedés Pestről oda, ahol épp játszunk. És nincsenek tekintettel a vidékiekre, ők nézzék meg maguknak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 na erre nem tudok mit mondani... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 na ugye... sajátos magyar foci Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 A bő keret Kapusok: VÉGH Zoltán (MTK Budapest), FÜLÖP Márton (Sunderland AFC), RABÓCZKI Balázs (FC Sopron) Védők: BODOR Boldizsár (Roda JC), POLLÁK Zoltán (MTK Budapest), JUHÁSZ Roland (RSC Anderlecht), VANCZÁK Vilmos (K. Sint Truiden), BALOGH Béla (MTK Budapest), RODENBÜCHER István (MTK Budapest), VASKÓ Tamás (Újpest FC), CSIZMADIA Csaba (Mattersburg) Középpályások: FILKOR Attila (FC Internazionale), SÁNDOR György (Újpest FC), TÓTH Balázs (Kayseri Erciyesspor), TŐZSÉR Dániel (AEK Athens), ZSIDAI László (MTK Budapest), VASS Ádám (Stoke City), VADÓCZ Krisztián (AJ Auxerre), KANTA József (MTK Budapest), HORVÁTH András (FC Sopron), BORI Gábor (MTK Budapest), HUSZTI Szabolcs (SV Hannover 96), HAJNAL Tamás (1. FC Kaiserslautern), DZSUDZSÁK Balázs (DVSC TEVA) Támadók: FARKAS Balázs (Dynamo Kiev), PRISKIN Tamás (Watford FC), HREPKA Ádám (MTK Budapest), RAJCZI Péter (Újpest FC), TISZA Tibor (Újpest FC), NÉMETH Krisztián (MTK Budapest), GERA Zoltán (West Bromwich Albion), 2 hét mulva felkészülési mérközés. kiváncsi leszek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 és itt a kezdőcsapatom (4-1-2-1-2) VÉGH - CSIZMADIA, VASKÓ, JUHÁSZ, VANCZÁK - HORVÁTH A. - KANTA, TŐZSÉR - SÁNDOR Gy. - HREPKA, TISZA ennyi senki más Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 jó csapatod van. de jobb lenne Balajcza a kapuban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 köszi, őt én is szívesen látnám, dehát a keretben sincs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 Nem rakhatott be Petya több ujpestit a keretbe,mert még elfogultnak tartották volna... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 27, 2007 Share Posted Január 27, 2007 Nem találom a szavakat,igy kiesni... :( pontazonossággal és csak egyetlen gólal jutott csak tovább a bányász Mindazonáltal gratulálok a REAC csapatának!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 ott ment el a továbbjutás, h Balajcza 2x is benyelte a Medgyesi szabadrúgását. Ilyen rosszul felállított sorfalat még nem láttam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 azon lettem én is pipa,tudják hogy jol lövi a szabadokat és nem tettek elllenne semmit... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 ez talán erre a legmegfelelőbb topic, így itt kérdeznélek meg guru, h mért mondjunk nemet az eb-re? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 ez a helyes topic itt a válasz: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 erre a kiírásra emléxem,ez a reac pályán készűlt. teljesen jogos! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 igen, csak etooo valószínűleg nem emléxik, h többek között az ftc-sek és újpestiek együtt tiltakoztak az EB-rendezés ellen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 meg volt ott kispesti,meg diosgyőri is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 meg volt ott kispesti,meg diosgyőri is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 de emlékszem rá.. afradi meccsen is voltak kinnt, de ez még nem jelenti azt, h egyet is értek vele.. és én azt kérdeztem, h mért nem, te meg nem válaszltál mert az a képen lévő szöveg nem indok.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 ha neked ez nem indok, akkor nem látod át ezt a magyar focit!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 de.. és tudom, h változtatások kellenének.. de ettől még mért ne lehetne eb-t rendezni? nem csak a foci miatt, hanem gazdaságilag sem lenne rossz hosszútávon.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 csak eggyet felejteszel,ha azt akarjuk hogy gazdaságilag megérje hosszu távon,ahhozz nekünk több milliárdot kéne befektetni,miböl?? a te meg az én pénzemböl,meg sok ember pénzéböl?? hát azt már nem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandoki Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 nem vagyok nagy focirajongó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 de.. és tudom, h változtatások kellenének.. de ettől még mért ne lehetne eb-t rendezni? nem csak a foci miatt, hanem gazdaságilag sem lenne rossz hosszútávon.. na és az összes nyereséget (már ha nyereséges lenne) zsebre vágná a fent említett páros, és ugyanott tartana a magyar foci, ahol most van, csak ők lennének gazdagabbak <_< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 egyáltalán nem.. mert mondjuk épülne sok szálloda, étterem, meg iylesmi, amikhez nekik közük nem lenne, és nekik viszont rengeteg bevételük lenne, és azt meg szépen majd vmi folytán visszaforgatják az országban, és már van is plusz tőke.. és ez csak egy példa volt.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 de miből épitesz könyörgöm?????????? a mi pénzűnkböl bazzeee..., Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts