LegoYoda Posted Augusztus 19, 2007 Share Posted Augusztus 19, 2007 az sima liba...jöttök mellénk a keleti csoportba ha nem szedik össze magukat a srácok, akkor tuti nem jutunk fel, mert ez eddigi produkció finoman szólva halvány Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Augusztus 20, 2007 Share Posted Augusztus 20, 2007 Én is attól tartok, hogy legfeljebb akkor lesz rangadó ha kiesik az Újpest is, mert nagyon gyengék vagyunk most... bár nem lenne rossz ha idén találkoznának a Kupában Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vin Posted Augusztus 22, 2007 Share Posted Augusztus 22, 2007 Mindenki várakozását, a legszebb álmainkat is fölülmúlta az a mérkőzés, amelyen a magyar labdarúgó-válogatott 3-1-re legyőzte a világbajnok olasz nemzeti tizenegyet a Puskás Ferenc Stadionban. A vezetést egy furcsa góllal még Di Natale szerezte meg a vendégeknek, utána azonban előb Juhász Roland egyenlített, majd Gera Zoltán büntetőből volt eredményes, végül pedig Gera passzából Feczesin Róbert adta meg a kegyelemdöfést Roberto Donadoni szövetségi kapitány együttesének. A magyar válogatott 42 év után tudta ismét legyőzni Olaszországot. nemzetisport.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hegylako01 Posted Augusztus 22, 2007 Share Posted Augusztus 22, 2007 nagyon szép játékkal nyertünk:) remélem most ár ez lesz az alap szint:) igy tovább fiuk:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
luzer2 Posted Augusztus 22, 2007 Share Posted Augusztus 22, 2007 Szép volt! Csak így tovább! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
meszi9 Posted Augusztus 22, 2007 Share Posted Augusztus 22, 2007 nagyon jo meccs volt, SZÉP VOLT FIÚK!. csak így tovább. :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
valak Posted Augusztus 22, 2007 Share Posted Augusztus 22, 2007 jaja nagyon jó meccs volt jol játszottunk az Eb-selejtezőn is igy kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 ha tétmeccskeen jácanánk ig y lehet hogy ki is jutnánk valami eb re vagy ilyesmi. de ügyesek voltak a srácok egyébkétn Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molti Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Nah most remélem ezután Boszniának lönek vagy 3 gólt és újra felállunk a sárból . . . Szép volt, öröm volt nézni az egész meccset! Számomra az elsö gól is hihetelen volt, és az utánna következök szintén! Csak így így tovább fiatalok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Szép volt fiúk! Én sajna nem láttam a meccset, de a sport2-őn este 7-kor ismétlik, azt meg fogom nézni. Ekkora meccset! Már csak a selejtezőkön kéne így teljesíteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironmonster Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Láttam a meccset és csak gratulálni tudok! Szép volt fiúk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Én láttam a meccset, kétszer is megnéztem ezt nem lehetett megunni szerintem sokkal jobb volt a Magyar Válogatott , és az az 1 olasz gól is csak szerencse volt lehetett volna 4 , vagy 5 gól is a mieinknek , de ez így is hatalmas volt . Cska így tovább ! Érdekes volt, mert Buffon azt nyilatkozta a meccs előtt , hogyha véletlenül nyernének a magyarok, akkor az olasz sajtó szétszedné őket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Jaja, szép volt! De mindig ez van h amikor nem tétre megy a meccs akkor jók vagyunk, ha meg van valami tét akkor meg semmi , de azért mégis legyőztük az olasz világbajnokokat azért ez igen nagy szó! Remélem ez adott egy nagy löketet a magyar válogatottnak a továbbiakban! Így tovább! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Az a helyzet,hogy utálom a focit,de ez tényleg nagyon szép dolog volt,ha így folytatják,akkor lehet még meg is kedvelem a válogatottat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 naja, de azért volt egy-két tétmeccs amin nyertünk Bosnyákokat szerintem ( és remélem ) oda-vissza elverjük majd, aztán ott vannak még a Görögök meg a Törökök... Norvégok ellen azthiszem már nem fogunk játszani nemtudja valaki a C csoport állását ( azthiszem ebben vagyunk ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 egész jól játszottak de tétmeccsen még mindig nem mutattak semmit ,és lehet hogy az olaszok egy vb-n ha fontos lenne elvernék a magyarokat . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Hát ez a magyar csapat mg biztosan nem érett meg egy VB-re, mert ha jól tudom eddig 2x ( ! ) játszottak együtt ebben a felállásban... Ahogy elnéztem az olaszokat elég szétesettnek tűntek.. Ez vagy amiatt volt hogy a Franciákra készültek, vagy elbizonytalanodtak... nemtudom. A lényeg az hogy győztünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wabaky Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 jó meccs volt csak igy tovább Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 http://www.indavideo.hu/video/MAGYAR_-_OLASZ_GOLOK a gólok! Amúgy a kapáslövés nagyon szép volt és az utsó magyar gól is tényleg profi volt,ahogy megtartotta a labdát és átívelte,az elég elit dolognak tűnt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Gratulálok a magyaroknak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
netocsi Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Alábecsültem a magyarokat, inkább az olaszoknak drukkoltam, még most is tartom, de meg kell hagyni, fejet hajtok, szép volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 de mért kell magyar meccsen olaszoknak drukkolni? Szép volt Magyarország! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Azért a második gólunk után elég agresszívan játszottak az olaszok. Meg, ahogy X-ray is mondta: Buffon azt nyilatkozta, hogy nem veszik lazán, mert széttépi őket a sajtó vereségnél. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabika6630 Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Szép volt fiúk, kellemesen csalódtam mosta magyar válogatottban. Remélem lesz folytatása e remek játéknak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millye Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Ehhez csak gratulálni tudok! Csak így tovább! Lelkesen és kitartóan! ......és ebben az egészben az utolsó mondat a legszebb: A magyar válogatott 42 év után tudta ismét legyőzni Olaszországot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 arrol nincs hir h ezér mennyi kest kaptak az olaszok? :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cortex Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 hát nem tom... ha valóban komolyan vették volna az olaszok is, akkor nem hiszem h lecserélnek olyan világsztárokat mint Del Piero... de viszont télleg jobban játszottak a magyarok, mint szoktak (bár csak fél szemmel néztem a meccset ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Érezhetően jobban játszott az új , fiatal válogatott. lehet hogy ezért IS nyertünk, mert javarészt fiatalokból áll akik életükben először vívnak válogatott meccset, ezért tették oda magukat Amúgy szerintem azért cseréltek az olaszok, mert érezték, hogy azzal a 11-el nem biztos hogy megverik a magyarokat, ezért küldték be Inzaghit meg Grossót , aki azért elég jól céloz megugye ott van Pirlo , aki az egyik pontrugúsból majdnem betalált, igaz , hogy Tőzsérnek volt egy jobb helyzete is De az volt a legszebb gól amikor Gera elvette Cannavaro-tól a golyót és beadta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necrobutcher Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Gyönyörű meccs volt,szép volt fiúk! Csak kár hogy becsúszott az az 1 gól,de sebaj! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Igen, az tényleg nem kellett volna, de ettől függetlenül szép meccs volt. Márcsak az EB selejtezőket kéne hasonló színvonalas játékkal megnyerni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts