Locutus Posted Január 4, 2007 Author Share Posted Január 4, 2007 Na én csináltam ma vmi hasonlót, úgyhogy jóétvágyat magamnak, nemsokára megsül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szape Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 Már akartam javasolni, hogy küldj át nekem mailben, vagy akárhogy és megkóstolom. De a képeket is várjuk ám a kajcsiról! Megigérted asszem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locutus Posted Január 4, 2007 Author Share Posted Január 4, 2007 Ja, dehát sosincs itthon mindegyik alapanyag... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szape Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 Akkor majd küldök mailben alapanyagot, te meg majd visszaküldöd a kész cumót és ehetsz is belőle. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerenyi Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 Így elolvasva csak egy kérdésem van: Hova hányjak? A jó melegszendvicsnek van néhány alapszabálya: -mindig MINDIG úgy tedd rá a sajtot, hogy az lefogja alatta a fevágottat, különben az kijön és a nyakadik kecsapos leszel -zöldséget óvatosan kell használni, paradicsomon kívül nincs igazán jó melegszendvicszöldség -szerintem a párizsi marhaság, a hőtől felgöngyölödik, és szétmegy a szendvics, elveszik a szépsége - Íme az én receptem:Pizza-melegszendvics: fogunk 2-3 apró paradicsomot, a külső húsréteget (tehát a magos részt nem) levágjuk, úgy, ohgy csakl a középső magos rész maradjaon. A levágott szeleteke kis kockákra vágjuk,ezt a rátesszük egyk onyhai papirtörlőre, majd a mosogató felett erősen nyomjuk, hogy lefollyon a leve, majd egy tálban friss oregánóvan, bazsalikommal, sóval,borssal olivaolajjal ízesítjük. Az így kapott eleget a következőképeen csoportosítjuk: egy szelet kenyér, rá 1 szelet SONKA rá a "pizzakrém" , rá mégegy szelet kenyér. A tetejére sajtot reszelünk, ha van akkor mozarellát, de trappista is megteszi, majd sütőben addig sütjük amig aranybarna nem lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauz Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 Ha már a más recije nem jó nekem eza kedvencem: Hagymás sajtos melegszendvics (Sokkal fínomabb mint ahogy hangzik! TUTI) 1 szelet kenyeret írok, de a mennyiség korlátlatlanul növelhető (vagyis a sütő a korlát). A szükséges anyagok a következők: 1 szelet fehér kenyér (széltében vágva) 2-3 g margarin közepes fej vörös hagyma cc. 4dkg 5 dkg sajt; ami olvad Pl.: trapPista só, bors Fehér kenyér naon vékonyan megkenve margarinnal, reá a karikákra vágott hagyma, sóval, borssal meghintve, mind ez tökéletesen betakargatva sajttal. Bé a sütőbe, közepes melegben is kész negyed óra alatt;akkor jó amikor aranybarna, felhójagzott a sajt /a só és bors mennyiség pontos megtalálása adja + a gasztronómiai csodának a lelkét. Jó tanács:lehet nem sikerül elősszörre tökéletesen, de mivel pénztárca kímélő, ezért ha nem sikerül összegyőjthetitek sztaniol papírba a selejtes szendókat, és a részegen fekvő csöves mellé tehetitek az utcán, aki majd szilárd táplálékként elfogyaszthatja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerenyi Posted Július 31, 2007 Share Posted Július 31, 2007 1 szelet fehér kenyér (széltében vágva) :D hosszábna vicces lenne egy 2 kilós kenyeret elvágni szeletekre.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 Locco-féle melegszendvics betesztelve. K**** finom, köszi a tippet tesa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeuTriNo_ Posted Szeptember 28, 2007 Share Posted Szeptember 28, 2007 Épp ebben a pillanatban fejeztem be a locco féle szenyát, és hát mit is mondjak nem volt olyan rossz Holnap reggel majd megpróbálom a "pizzakréemest", meglátjuk hogy sikerül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Szeptember 30, 2007 Share Posted Szeptember 30, 2007 Köszi szépen kipróbálom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.