xXJoCXx Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 Állítólag olyan lesz mint a wow mmorpg de nwm biztos ezt én csak hallottam.Ha lesz is diablo 3 akkor nem lesz olyan yo mint az 1. 2ő mivel a diablo fejlesztőcsapat fele már rég távozott a blizzardtól. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blox Posted Május 17, 2007 Share Posted Május 17, 2007 szombaton kiderül mit jelent be a blizzard.com Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gameboyy Posted Május 17, 2007 Share Posted Május 17, 2007 hát sajna ilyen nem lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me$$iáS Posted Május 25, 2007 Share Posted Május 25, 2007 az biztos hogy kijön idöpont még nincs de az már biztos hogy 3D-s lesz csak az felvet egy kérdést hogy megmarad-e a diablo feeling?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rivals Posted Május 25, 2007 Share Posted Május 25, 2007 az biztos hogy kijön idöpont még nincs de az már biztos hogy 3D-s lesz csak az felvet egy kérdést hogy megmarad-e a diablo feeling?! sztem teljesen más lesz ez a rész,mint a többi,ugyanis tobb emberke akkik az elöző részen dolgoztak már rég elmentek a blizzard-tól,sajnos,pedig ez a játék egy LEGENDA Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me$$iáS Posted Május 25, 2007 Share Posted Május 25, 2007 nagy igazság de mondjuk nekem megfelelne ugyan igy 2D-sben csak felujított graffal és százszor több cuccal meg ienek föleg sokkal több mappal és maradjanak meg az ACT-ok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo91 Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 mind1 mien csak legyen már!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
taxo Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 Hát egy darabig nem lesz. Mivel a Blizzard a várva várt bejelentése nem a D3, ha nem a Starcraft 2 lett. Kicsit csalódott voltam, már régóta várom, viszont nem olyan régen, talán a youtube-on láttam róla et trailert. Ez volt az egyetlen bizonyíték arra, hogy nem maradt annyiban a game fejlesztése. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 Én is csalodott vagyok,de azért a Starcraft is 1 legenda már,s biztosan uton akarták érni a Diablo-t részben.a D3-ra szerintem 2010-ig várnunk kell,de megéri majd!!! Mert mint tudjuk a Blizzard sz@rt nem ad ki a kezéböl! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me$$iáS Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 Én is csalodott vagyok,de azért a Starcraft is 1 legenda már,s biztosan uton akarták érni a Diablo-t részben.a D3-ra szerintem 2010-ig várnunk kell,de megéri majd!!! Mert mint tudjuk a Blizzard sz@rt nem ad ki a kezéböl! csak az a baj hogy addig beleörülök Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 én is,de addig lesznek olyan játékok,amivel simán kibirjuk.S különben is minöséget vagy összecsapott Diablo 3-t akarsz látni? Mert én inkább minöségre pályázok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
taxo Posted Május 27, 2007 Share Posted Május 27, 2007 Amikor kijön a Dio 3, és én még egyetemista leszek, akkor kapásból félévet fogok halasztani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me$$iáS Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 én is,de addig lesznek olyan játékok,amivel simán kibirjuk.S különben is minöséget vagy összecsapott Diablo 3-t akarsz látni? Mert én inkább minöségre pályázok. na de ebben nem értünk egyet most van egy tökéletes példám a stalker kb. 4 éven át csinálták és akkora szar lett mint állat a half life 2 szerintem 100x jobb és azt sokkal kevesebb idö alatt készült el Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me$$iáS Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 ugy hogy ha jók a fejlesztök kis idö alatt is össze tudnának dobni egy nagyon jó jatekot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 Nem minden játék lehet tökéletes,ezt a HL2-ota meg tanultam 8nekem az volt csalodás),ahogy felvezették,h ilyen lesz olyan lesz... oké olyan is lett,de a sztori hát kicsit fura volt. Meg ne felejsd,h a Diablo 1-2 -t még az öskorszakban csinálták,amikor még a Stalker-Shadow of the Chernobyl még a levegöbe se volt... Légy optimista,s figyeld meg,h lesz Diablo 3 !Mellesleg a Half-life 2 -t 6 évig csinálták!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
taxo Posted Május 29, 2007 Share Posted Május 29, 2007 A HL2 kicsit bennem is kiábrándultságot ébresztett, de nem a motorjával volt a gond, hanem hiányzott belőle az, amiért a HALF-LIFE HALF-LIFE. Nem találtam benne azt a szellemiséget, ami az elsőbe lenyűgözött. A D3-at pont ezért féltem, a jó kis D2 két és fél dimenziós motorját lecserélik valami szuperszónikus sz@rra, aztán oda lesz a diabló spiritusza is. Remélem tudnak majd vele újat mutatni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3MO Posted Június 2, 2007 Share Posted Június 2, 2007 (edited) http://www.filecloud.com/img/sized/00/00/27/00002748.jpg http://www.gamer.nl/images_v2/content/Erwi...116623538_3.jpg http://image.jeuxvideo.com/images/pc/l/o/lokipc003.jpg Elvileg ez 3 kép a d3 ról (nem biztos, ha vki felismeri irja már meg pls ha nem az) Módosította Január 22, 2008 Gabi89 Code tag Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
orcboy Posted Június 2, 2007 Share Posted Június 2, 2007 Érdekes...nekem tetszik nem néz ki rosszul.Nem az az agyintuningolt szar de elég jo. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trilon Posted Június 2, 2007 Share Posted Június 2, 2007 sztem ez titan quest latszik a görögös sapkarol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3MO Posted Június 6, 2007 Share Posted Június 6, 2007 Az hülyeség Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodrange Posted Június 10, 2007 Share Posted Június 10, 2007 valaki tud valamit rolla lesz-e egyáltalán???????????????????,, azért remélem leszz 3is XD nem lesz de gondolom már te is halottad és én ennek nagyon örülök mert cserébe a az sc2 jön de amugy az biztos megfog jelenni a diablobol is a 3 de nem várom mert aazt mondják mmorg lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
luzer2 Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 http://www.filecloud.com/img/sized/00/00/27/00002748.jpg http://www.gamer.nl/images_v2/content/Erwi...116623538_3.jpg http://image.jeuxvideo.com/images/pc/l/o/lokipc003.jpg Elvileg ez 3 kép a d3 ról (nem biztos, ha vki felismeri irja már meg pls ha nem az) Ezek a képek a Titan Quest-ből vannak. Diablo 3 pedig egyenlőre nem készül, hogy később lesz-e az majd kiderül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3MO Posted Június 15, 2007 Share Posted Június 15, 2007 Ezek a képek a Titan Quest-ből vannak. Diablo 3 pedig egyenlőre nem készül, hogy később lesz-e az majd kiderül. De még menyire h készül! Ki mondta azt a marhaságot h nem készül? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Június 16, 2007 Share Posted Június 16, 2007 M3MO: Bejelentette a Blizzard,h a Starcraft 2 készül,s nem a Diablo 3 ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kispiricss Posted Június 16, 2007 Share Posted Június 16, 2007 nem kell agodni tuti lessz D3 majd kb 2010-2015között Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blox Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 Diablo III. misztikum: Közeledik a bejelentés? A PCGAMER magazin augusztusi számának címlapját teljes egészében a Starcraft II. foglalja el, ám néhány szemfüles rajongó kiszúrta, hogy a borító alján ott díszeleg egy sokat sejtető felirat: What happened to Diablo 3, azaz mi történt a Diablo 3-mal címmel. Egy napig volt látható a friss borító, másnap már a kiretusált változat volt elérhető. Lehet, hogy a szintén augusztusban esedékes Blizzconon bejelentik a Diablo 3-at, ezért csaptak rá a szerkesztők kezére. Amennyiben még idén bejelentik a folytatást medvekosztümöt öltök és körberohanom háromszor a parlamentet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 Ultimate: a rohanásban benne vagyok én is Csak jelentsék be!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MirkoZvezdara Posted Június 25, 2007 Share Posted Június 25, 2007 Hát én eddig egyik részével se játszottam, de akiknek megvan ismerősök közül azok ellepnek engem a jó kritikával Lehet, hogy ezt most nem fogom kihagyni. Ja és remélem nem lesz Nextgen-es grafja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tropuska Posted Június 26, 2007 Share Posted Június 26, 2007 RPT SITE: Nagy hiba volt kihagyni, nagyon jó, nemrég leporoltam az 1-et is, hát kicsit furi volt a 2-ő után, de megint végigtoltam Csak a Hell Fire-vel nem játszottam , de majd be kell pótolnom Egyébként én is nagyon várom a 3-mat, remélem nem lesz MMORPG és szerintem se kell ide csúcs grafika, jó az a régi Diablo 2-es is, csak 1 picit kell itt-ott csiszolgatni rajta. Arra azért kiváncsi leszek hogy ugyanúgy ki tudom e játszani a progit mint eddig(Ugye tudjátok mire gondolok?) Ti mennyit "csaltatok" a Diablo 2-ben? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Június 26, 2007 Share Posted Június 26, 2007 Én nightmare végén akadtam meg a varázslommal,s ugy csaltam (ha ezt csalásnak minösitjük),h ha megvolt a teljes szett mondjuk a barbárnak átmentem haverhoz a mentéssel,s lan on keresztül többszörösitettük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts