Lukács Posted Január 7, 2007 Author Share Posted Január 7, 2007 a videó végén mindenki nézen a kép jobb also sarkára ottvan hogy 16+ és mellete hogy PC ugyhogy elvileg kiadják PC-re :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo91 Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 a videobol nem sokat lehet kivenni. csak annyit hogy lesz. és ez jó hír Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 Nekem a Blizzardról mindíg egy pénzéhes banda jut az eszembe, pontosan ezért nem fogják ps3 ra kiadni, vagy nem csak arra mert a ps3 elég nagyot bukott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 Viszont dvd-s lesz,tehát a diablo is halada korral!De vajon tudják azt tartani,mint az elsö 2 részben,h nagyon kevés volt a gépigénye? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Január 10, 2007 Share Posted Január 10, 2007 a mostani korhoz képest télleg kevés a gépigénye a 2-nek... de akkoriban... vagyis nekem voltak problémáim vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo91 Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 én se bánnám ha a gépigénye kb egy gyenge PIV es lenne. a mai játékok nálam meglengetik a fehér zászlót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Január 15, 2007 Author Share Posted Január 15, 2007 csak végre kiadnák Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Január 15, 2007 Share Posted Január 15, 2007 fél óránként nézem meg a videot annyira tetszik jöjjön máááárrrrr Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaci_01 Posted Január 15, 2007 Share Posted Január 15, 2007 Nem akarom senki kedvét elvenni én is nagyon várom a Diablo 3at de ez a world of warcraft nagyon régi trailere a végén a Diablo3as kép csak bevan vágva. Ja azt elfelejtettem hogy ügyesen megvan vágva a tauren is kivan vágva stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Január 16, 2007 Author Share Posted Január 16, 2007 hát akkor nagyon jol van megvágva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaci_01 Posted Január 16, 2007 Share Posted Január 16, 2007 (edited) Itt az eredeti video amiböl lett vágva a "diablo 3as". http://www.youtube.com/watch?v=7dWCiMal_sY Módosította Január 22, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Január 16, 2007 Author Share Posted Január 16, 2007 THX Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesiah Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 Hát msot úgy néz ki nem dió 3 hanem starcraft 2 lesz... ez van azért az is megetszi Blizz powa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
donbb Posted Január 22, 2007 Share Posted Január 22, 2007 Hat kezdek csalodni bennetek fiuk nem latom a nagy diablo fanokat.Mindenki arrol beszel h kivitte a diot meg ilyenek pedig szerintem nem igazan tudjatok h a dio vilaga egy kicsibb melyebb annal mint sem h csak ugy ,,kividd" a single-t oszt csà ugyh figyeljetek oda miket beszeltek.Bizonyara akik neten jatszanak es nem teljesen kezdok azok tudjak mirol beszelek.Annyi secret van meg a neten h sztem egy elet keves h mindet megfejtsd kiveve ha valami igen kemeny klan tag vagy.Eszmeletlen h mennyi ember jatszok d2-vel es sztem a wow-t ot csesztek el h tul sokat akartak behajtani a blizzardosok.Sztem ennyit nem lehet fizetni egy jatekert es nekem meg nem esik jol szarakodni kaloz szerverekkel meg feltoro progikkal.Es a dio vilaga egyebkent is jobban tetszik bar a wow-vilaga sem rossz mert az otlet a felepites kivalo es csucsszuper de a kivitelezes es a harc nekem nem jon be.Sajan a blizzard az utobbi idoben tenyleg csak a penzre nyomul de hat ez van ettol meg a csapat nagyon kiraly csak a vezetoseg szar.EN remelem h ha kijon dio3 akkor nem hasonllo fizetesi feltetelekkel jon majd ki mont a wow mert akkor barmennyire is szeretek jatszani hanyagolni fogom.REgyebkent sztem kijon pc-re mert dio mindig is netes jatek volt amihez volt egy kis tutorial a single player:).Na mar most ugye a konzolos net meg nem olyan telitett mint a pc-s szoval ha igazan nagyot akarnak huzni akkor elobb kijon a konzol cucc es aztan meg a pc-s.Ezt abbol is gondolom mert a konzolnal sokkal tobb eredeti cd-t lehet eladni a piacon mint pc-sbol.Gyerekek a konzol jobban megeri a jatekok teren mint a pc.Nem veletlen h kijottek az uj konzolok amik olyan kemenyek h a pc elbujhat mellette akarmilyen konfigos.En mar lattam x-box360 meg nyomtam is picit vele kb 3 honapja es ne sokara ps3 is kezembe fog akadni mert jelenleg olaszban dolgozom es itt eleg hamara kijonnek ezek a cumok.Higgyetek nekem h diablo konzolon megfog halni hamar.Pc-n csak a net miatt vettek az origi lemezeket es ezt ok is tudjak ugyh lesz pc-s a kerdes h egyszeri fizetes v havi.Ez a dilemma!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hegylako01 Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 A Youtobe-on van 2 video Diablo 3 -rol! http://www.youtube.com/watch?v=HLukhuDufaI#GU5U2spHI_4 Nézzétek meg,s utána közvetlenül láthatod az uj videot! szerintem ez ilyen házi gyártmány mert elég rusnya minősége meg kisértetiesen hasolít a D2l bmeutatójára. de ezt az ottani forumon is irták:) amigy tettik:) a kettőt sokat tolam elhülyéskedék a 3mal is:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GabrielK Posted Január 24, 2007 Share Posted Január 24, 2007 Hiába nagyon erősek most a nextgen konzolok! 2 év és a pc megint tájuk ver 4 kört! Ez egy örök körforgás! Ráadásul ha konzolra ráraknak valami starforcenál 10x durvább védelmet, mondjuk mind szoftveresen mind hardveresen akkor integethetsz és veheted meg a játékokat 20k-ért! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Január 25, 2007 Share Posted Január 25, 2007 Hat kezdek csalodni bennetek fiuk nem latom a nagy diablo fanokat.Mindenki arrol beszel h kivitte a diot meg ilyenek pedig szerintem nem igazan tudjatok h a dio vilaga egy kicsibb melyebb annal mint sem h csak ugy ,,kividd" a single-t oszt csà ugyh figyeljetek oda miket beszeltek.Bizonyara akik neten jatszanak es nem teljesen kezdok azok tudjak mirol beszelek.Annyi secret van meg a neten h sztem egy elet keves h mindet megfejtsd kiveve ha valami igen kemeny klan tag vagy.Eszmeletlen h mennyi ember jatszok d2-vel es sztem a wow-t ot csesztek el h tul sokat akartak behajtani a blizzardosok.Sztem ennyit nem lehet fizetni egy jatekert es nekem meg nem esik jol szarakodni kaloz szerverekkel meg feltoro progikkal.Es a dio vilaga egyebkent is jobban tetszik bar a wow-vilaga sem rossz mert az otlet a felepites kivalo es csucsszuper de a kivitelezes es a harc nekem nem jon be.Sajan a blizzard az utobbi idoben tenyleg csak a penzre nyomul de hat ez van ettol meg a csapat nagyon kiraly csak a vezetoseg szar.EN remelem h ha kijon dio3 akkor nem hasonllo fizetesi feltetelekkel jon majd ki mont a wow mert akkor barmennyire is szeretek jatszani hanyagolni fogom.REgyebkent sztem kijon pc-re mert dio mindig is netes jatek volt amihez volt egy kis tutorial a single player:).Na mar most ugye a konzolos net meg nem olyan telitett mint a pc-s szoval ha igazan nagyot akarnak huzni akkor elobb kijon a konzol cucc es aztan meg a pc-s.Ezt abbol is gondolom mert a konzolnal sokkal tobb eredeti cd-t lehet eladni a piacon mint pc-sbol.Gyerekek a konzol jobban megeri a jatekok teren mint a pc.Nem veletlen h kijottek az uj konzolok amik olyan kemenyek h a pc elbujhat mellette akarmilyen konfigos.En mar lattam x-box360 meg nyomtam is picit vele kb 3 honapja es ne sokara ps3 is kezembe fog akadni mert jelenleg olaszban dolgozom es itt eleg hamara kijonnek ezek a cumok.Higgyetek nekem h diablo konzolon megfog halni hamar.Pc-n csak a net miatt vettek az origi lemezeket es ezt ok is tudjak ugyh lesz pc-s a kerdes h egyszeri fizetes v havi.Ez a dilemma!!! tökéletesen igazad van!!! De gondolom a Hellgate: London -t is várod? Mert a a Diablo 2 készitöi csinálják! Amolyan bemelegitö a D3-ra! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Január 26, 2007 Author Share Posted Január 26, 2007 én ugy hallotam hogy 2év mulva adják ki a dia3-at Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomyHell Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 Én is úgy hallottam, hogy 2 év mulva lessz (kb 2003-tól kezdve minden évben ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesiah Posted Január 27, 2007 Share Posted Január 27, 2007 én ugy hallotam hogy 2év mulva adják ki a dia3-at bocsesz de félrehalottátok A Starcraft 2-t fogják kiadni 2 éven belül, aki enm hiszi az gamestar.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo91 Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 hát a starcraft 3at nehezen mert még 2 sincs. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Január 28, 2007 Author Share Posted Január 28, 2007 hát a starcraft 3at nehezen mert még 2 sincs. :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesiah Posted Január 30, 2007 Share Posted Január 30, 2007 hopp... félreirtam 2-t akartam XD amugy állitolag a STarcraft-bol lesz MMo a dió-bol nem mert az tul közel áll a warcraft világhoz, nem lenne sok ujdonság Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodo Posted Január 30, 2007 Share Posted Január 30, 2007 én is várom nagyon. nagyon szerettem mind2-őt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Február 4, 2007 Author Share Posted Február 4, 2007 valakinek van fiss infoja a dia3-ról??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ákhem Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Az nekem is kellene... Egyik kedvenc game-m a 2... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szputnyik Posted Április 11, 2007 Share Posted Április 11, 2007 Nagyon durván várom már, csak jöjjön má ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzsidoboz Posted Április 11, 2007 Share Posted Április 11, 2007 nos mivel a diablo fejlesztőcsapata (azaz bill rooperék) kiszálltak már több mint 2 éve a blizzardtól, ezért nem várható újabb diablo... a 2 videó is csak házi gyártmány, erről már weboldalakon is lehetett olvasni. a www.diablo3.com is csak egy olyan oldal ahova figyelemfelkeltésből írnak a diablora vágyók, meg hírfoszlányokat hogy hátha esetleg mégiscsak. szóval: ha lenne is esetleg diablo 3, akkor sem lenne már a megszokott minőség nagy valószínűséggel. be kell érnünk a 2vel... viszont a hellgate londonra kíváncsi leszek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Terror Posted Április 12, 2007 Share Posted Április 12, 2007 Ha csak ps3-ra lenne akkor beperelném őket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 A legújabb hírek szerint lehet hogy lesz de ki tudja a blizzardnak mi az elképzelése. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts