maylo Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Húúú gyerekek ez a abszint ez kész!!! 7végén először ittam és csúnya vége lett majd fél litert eléggé jó állapotba kerűltem teleportálás volt.. Kül tényleg nehéz beszerezni és szerintem nagyon kár mert iszonyat jó aki teheti fogyassza nyugodtan party Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bettesp Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Majd' fél liter abszintot legyűrtél??? LOL Az már igencsak durva! Az már nem "eléggé jó" állapot hanem KO! Nem mind1 ám h kísérővel volt e fél liter!?? :lol: Mellesleg egyáltalán nem nehéz beszerezni, hiszen minden nagyobb bev.központban (Tesco, Cora, Auchan) ott van a polcokon, és eddig minden beülős helyen is ahol kértünk ott volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
maylo Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 NEm volt semmi kisérő magában de jó volt XD És nem volt KO mert már nagyjából mindenre emléxem.. de másnap eléggé érdekes volt egész nap az a mentolos szag uhhh még a pisám is olyan volt komoly megnéztem nem majd fél liter hanem fél liter volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
godside Posted Augusztus 22, 2007 Share Posted Augusztus 22, 2007 maylo ecsem ha te megittal volna fel liter tiszta abszintet akkor komoly alkoholmergezesed lett volna ami mondjuk minimum filmszakadast idezett volna elo de akar be is komazhattal volna. amit megitattak veled az valami higitott szar lehetett vagy tablettas abszint Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Augusztus 22, 2007 Share Posted Augusztus 22, 2007 absinthe... jó cucc , tapasztalat, Prágába lehetett kapni szinte mindenhol... és hát belehet tőle rugni... egyébként olvasom hogy zöld cucc meg ilyenek... prágába olyat lehetett kapni hogy cannabisos vodka, a vodka alján ott voltak a bogyók tök vicces volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
maylo Posted Augusztus 22, 2007 Share Posted Augusztus 22, 2007 HÁt godside ha kakarod elhiszed ha meg nem akkor nem.. nekem mind1. ÉS nem valami szar volt mert elég drága volt 6000 FT volt 7dl szal nem volt bovli.... Pár dolgot meséltek úgy emléxem majdnem mindenre. nah mind 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
godside Posted Augusztus 22, 2007 Share Posted Augusztus 22, 2007 hmm rendkivul erdekes en italnagykerbol tudok hozni 6%kedvezmennyel eredeti voros abszintet netto aron 15000 HUF szoval amit te ittal az pancs volt.... (ja es ez meg nem is a legrdagabb!!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzsidoboz Posted Augusztus 22, 2007 Share Posted Augusztus 22, 2007 hmmm én csak ennyit tudok hozzászólni http://gothic.hu/boszorkanykonyha_bacchus_abszint.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 persze de kocsmába nem fognak 15ezres abszintot adni neked. amit meg maylo ivott az nagykeráron 5k Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
robox Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 hmm rendkivul erdekes en italnagykerbol tudok hozni 6%kedvezmennyel eredeti voros abszintet netto aron 15000 HUF szoval amit te ittal az pancs volt.... (ja es ez meg nem is a legrdagabb!!) Hát valamit nagyon eltolhatál vagy átvertek de a nagykerbe 5200 ft számlásan és eredeti zárjegyel!!!!! És nem pancs hanem eredeti! Pár éve kereskedö vagyok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
robox Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Húúú gyerekek ez a abszint ez kész!!! 7végén először ittam és csúnya vége lett majd fél litert eléggé jó állapotba kerűltem teleportálás volt.. Kül tényleg nehéz beszerezni és szerintem nagyon kár mert iszonyat jó aki teheti fogyassza nyugodtan party Tudod az esti mese késöbb van nehogy már 80% szexkobol te fél litert ááá mese!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
godside Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Hát valamit nagyon eltolhatál vagy átvertek de a nagykerbe 5200 ft számlásan és eredeti zárjegyel!!!!! És nem pancs hanem eredeti! Pár éve kereskedö vagyok! en is a kereskedelemben dolgozok mar jo par eve ha tudni akarod saccperkabe 4k HUF Netto aron hozok neked absinthe-t pl a Tunel,Prenet es egyeb olcso fajtak, de ezek meg mondjuk mindig a pancs kategoria. Egy igazi jo 90% feletti absinthe-t nem hozol nekem 15k alatt maradjunk annyiban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 90% fölötti abszintot forgalomba sem lehet hozni nemhogy meginni. amugy meg mitakarsz azzal. akkor már bemész gyogyszertárba és veszel tiszta szeszt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
godside Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 Az nem ugyanaz, es nem mi hozzuk forgalomba mert csak nalunk nem lehet am mi csak importaljuk es az import cuccokra szinte csak az jellemzo, hogy legyen rajta magyar nyelvu cimke Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 azt modntad hogy kereskedelemben melozol akkor pls fényképezd le nekem azt a 90+% os absintheot mer érdekelne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
godside Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 sajna csak arlistaba lattam es jov heten szabin vagyok, de utana igerem neked szerzek rola fotot mindenkeppen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 szavadon foglak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
maylo Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 robox Hozzászólás Tegnap, 22:31 IDÉZET(maylo @ 2007. Aug 5. 13:22) * Húúú gyerekek ez a abszint ez kész!!! 7végén először ittam és csúnya vége lett biggrin.gif majd fél litert eléggé jó állapotba kerűltem biggrin.gif teleportálás volt.. Kül tényleg nehéz beszerezni és szerintem nagyon kár mert iszonyat jó aki teheti fogyassza nyugodtan biggrin.gif party Tudod az esti mese késöbb van nehogy már 80% szexkobol te fél litert ááá mese!!! smile.gif Hát robox barátom nekem mind1 ha hiszed ha nem ennyi volt és kész egyéniszocprobléma ha nem hiszed nekem mind1 én tom szal....... ÉS nagyker áron volt 6000 FT ...90% os az igen lehet az már tényleg ütős Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 én egyszer amugy 6ot ittam ambsinthbol. igy nem feküdtem meg smemi, de nemis kivánt a testem több alkoholt.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joda Posted Augusztus 28, 2007 Share Posted Augusztus 28, 2007 hát vannak érdekes hozzászólások az szó mi szó a témában! pl. a fél liter megivása kisérő nélkül, meg a 90% abszint - ami igaz de csak feketén lehet beszerezni tőlünk keletre lévő szerencsétlen fejlődésű országokból... a legerősebb a 94%-os fekete ami azért hagy maga után valami kívánni valót... na abból félitert gyűrjön le valaki... a magyarországon kapható legerősebb is a fekete szinű ami pontosan nem tudom de nincs 70% viszont az is ütős Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito989 Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 a piros,kék,fekete az 80% a zöld meg 70es. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts