BekeVon Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 hozzá valók:-fehér üröm(herbáliában veszel) -alkohol"tiszta" (gyógyszertárban(nem denszesz!!!!)) -ánizs(drogéria/herbália) össze öntünk mindent egy üvegbe és hagyuk álni mígy smaragd zöld nem lesz az ital(sötét zöld) fogyasztás: nagy pohár, abszint kanál, 3-4 kocka cukor a pohárba 1 rész abszintot és 6 rész hideg vizet rakunk. a vizet az abszint kanálra rakott cukron folyasztjuk át mígy opálos nem lesz az ital fogyasztása: okosan:D erős függőséget okozhat, toményen keserű és(kurv@ erős 65-80%) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaba19 Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Az absinthe jó. Bár az igaziban van fehér üröm is, amely a hallucinogén tulajdonságát adja. Ilyet manapság persze már nem gyártanak (erősen káros az egészségre), a mostani -boltban kapható- absinthe-okban csak mutatóban van üröm, hatóanyaga olyan elenyésző, hogy 20 litertől sem lenne semmi baja az embernek. Kivéve persze az alkoholmérgezést Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BekeVon Posted December 6, 2006 Author Share Posted December 6, 2006 épp ezértírom ezt mert ebbe garantált hogy van ürüm jah és hagondolod keverheted zöld sarival:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 ezt kipróbálom:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaba19 Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 ja, csak bamba voltam, és az első sorról lemaradtam ... ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Én úy tudom, hogy a gyógyszertárba már nem lehet kapni ilyen alkoholt. De nem biztos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BekeVon Posted December 7, 2006 Author Share Posted December 7, 2006 lehet!!!! Pont ma vettem kicsitdrága de ezlegalább nem valamai szarpacsuli..... 70% osatveygetek szerintem, etil alkoholt:D nemtom megpróbálom majd valmierős votkával mert úgy olcsóbb, nem tom hogyműködik eúgy majdkipróbálom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlimate Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Az etil alkohol jól ég Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joda Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 A régi apszintot még lehet kapni csak nehéz hozzájutni és nem olyan olcsó. Szerencsére keleti barátaink még gyártják az eredetit. Nekem még van 2-2,5 decim, de nem sokáig már. Úgyhogy amíg még kapok addig nem állok le én kotyvasztani. Ja és ha egy kicsit utána néztek még akkor tujon (ez az anyag ami kioldódik az alkoholban, "méreg" nagy mennyiségben. haggyák már!!! ) nemcsak az ürömben, ánizsban hanem zsálya és még elég sok gyógynövényben van úgyhogy hajrá. És még egy kis plusz ízt is elérhettek vele. Ha meg csak szimplán be akarsz rugni és nem az apszint különlegességére vágysz akkor jók a legálisan kapható bár elég üt?s bár ha minden igaz már csak 65-70% azért jóval csökkntették a jót. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BekeVon Posted December 23, 2006 Author Share Posted December 23, 2006 azérd próbáld ki én a héten csináltma 4l mertos votkábol!!! nagyon fasza lett avizet meg okosba csökentettem bel?le( titkos recept, regebbi kémia könyvb?lszettem de ha megcsinálod egy 40% o spiábol is tudsz 80% asatcsinálni (csak a menyiség elesz kevesebb) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joda Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 És hogy ha szabad megkérdezni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BekeVon Posted December 24, 2006 Author Share Posted December 24, 2006 titkos recept!!!! nem mondom el da ha 80-90 évek beli kémia könyvbe utánah nézel akormegtalálhatod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eric_c Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 Minden tiszta. De valaki mondja már meg, hogy mi az az abszint kanál? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi13 Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 Az abszint kanál egy lyukacsos kanál aminek a vége hő álló.Rá rakod a kockacukrot belemeríted és meg gyújtod.Szépen lassan a kramellizálódott cukor bele csöpög a lyukakon át. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
senoyFlat Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 Nekem adtak recept nelkul is.Igaz az mar regen volt. Most forgalomba van a legerosebb,az 80% -os. Eddig meg csak 70-est ittam,viz nelkul. Csunya vege volt. Az echte abszintot mar sehol sem gyartjak,es minden hiedelemmel ellentetben kozel sem volt annyira mergezo.A pancsolt abszint miatt terjedt el ez a remhir.Az viszont tenyleg az volt. A mai abszintok kozul az eredetihez legkozelebb,azt hiszem a spanyol,portugal es talan a cseh abszint all.Ezek tobbe kevesbe meg az eredeti recept alapjan keszulnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BekeVon Posted Április 24, 2007 Author Share Posted Április 24, 2007 nem igaz!!! bemész a patikába és kérsz nálunk 30ml volt 400Ft 96% etil-alkohol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulytalan Posted Április 24, 2007 Share Posted Április 24, 2007 18 év alatt is kiadják? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BekeVon Posted Április 24, 2007 Author Share Posted Április 24, 2007 elhiszem, de tlem nem kértek téleg ha orvos felirja ingyen va?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BekeVon Posted Április 25, 2007 Author Share Posted Április 25, 2007 lol a f@százs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
absinthe_tunderke Posted Június 3, 2007 Share Posted Június 3, 2007 Most vasárnap van de holnap első dolgom lesz venni fehér ürömöt Ez kell O.O Ha cannabisosat akarok, akkor sacc mennyi kell bele? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
absinthe_tunderke Posted Június 3, 2007 Share Posted Június 3, 2007 Minden tiszta. De valaki mondja már meg, hogy mi az az abszint kanál? Az abszint kanál egy hosszúkás kanál, aminek lyukak vannak az aljában, így a pia átfolyik, de a kockacukor NEM Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
executioner Posted Június 7, 2007 Share Posted Június 7, 2007 hozzá valók:-fehér üröm(herbáliában veszel) -alkohol"tiszta" (gyógyszertárban(nem denszesz!!!!)) -ánizs(drogéria/herbália) ezekből mennyi alkoholhoz mennyit kell? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSly Posted Június 7, 2007 Share Posted Június 7, 2007 ha vki akkor én tom mi az az abszint, de én nem hiszem h elkezdek pancsolni, és általában 70%-os zöld tujonos abszintot szoktam inni, illetve venni (spanyol származású, de én a csehre akarok törekedni) ez a pia naon veszélyes tud lenni, például azoknak akik elöször isznak, és alábecsülik egy haverom hozza nekem és ő többet szokott inni és néha már behalucinált tőle (bár ott sztem jelen lehetett más tudatmódosító ) egyébként én eleinte még végeztem "szertartás"-t de amikor már az igazira vágytunk akkor nem vittünk mindig mindent és nem volt cukor és a cseh modszerből annyi maradt h lehúztuk az abszintot és utánna ittunk ásványvizet... a francia módszerrel még nem próbálkoztunk de ahhoz jobban kellene készüni: higított abszint, cukor, abszintkanál... pár tippet adok amit ne csináljatok az abszinttal: ne gyujtsátok meg, ennek 2 magyarázata van: 1, elpárolog (elég) belőle az alkohol 2, ha vki sokáíg égeti akkor felmelekszik és meleg tömény piát inni elég ciki... ha abszintot isztok akkor általában ígyatok mellé valami piát, de ez jobb ha alkoholmentes, én általában ásványvizet iszok hozzá (hideget, keveset) [ez így hasonlít a francia módszerre de csak távolról] ha alkoholt isztok mellé akkor egyrészt nem érzitek az izét és a hatását a másik pedig h naon berugtok sztem nem érdemes 5 cl inni hanem elég 2-3 cl is mert a végén ugyanannyit iszol csak éppen nem üt ki annyira, itt említeném meg az időzítést pl én eccer ebből a 70esből 3 decit ittam meg fél óra alatt és mellé rum-kolát ittam (késöbb derült ki h portorico-i vagyis 70es a rum ) talán életemben nem voltam annyira benyomva, a haverok már keresték a detox számát életemben az egyetlen oan benyomás h nem emlékszek mi volt aznap este, totál képszakadás és persze számháború Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BekeVon Posted Június 9, 2007 Author Share Posted Június 9, 2007 zözi vel is emg leht csiálni csak az nemabszint ahanem zöld sárkány lesz, a zözit kb. alevélt 2hétre kelvotkábanaztatni és kész haszonló lesza szine, de hatáása darasztikusabb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouse Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 1 liter alkohol mellé mennyi fehér üröm és mennyi ánizs kell? valaki ezt írja le!!köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 hát nemtudom én nem kotyvasztanék otthon ilyen szarokat vagyis ha csinálnék akkor se én innám meg ha bakarok rugni az abszint tényleg jo a és a 70%os (zöld) finom is. de ha haluzni akarok tuti nemkezdek el otthon ilyen löttyöket összeöntögetni van rá más modszer pl.: gomba és még sok más ráadásul a gomba nemis káros Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyzzs Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 Ja!!! Hiszen minden gomba 1X biztosan ehető...(pl.: gyilkos galóca, susulyka...) Amúgy ha valaki tudna a hallucinogén gomgákból (légyölő galóca, párduc galóca...) vmi receptet..., mert a 70-80%-os abszint is igen vad... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 (edited) mérvagy low? hagyjad már gyilkosgalocádat ajánlom figyelmedbe a http://www.daath.hu/ oldalt azon belül az anyagok menüpontot és ott a gombákat. De ha személyes tapasztalatok kellenek olvass bele a történetekbe érdekes... ja de ha nembizol a gombákban és haluzni akarsz egyél hajnalka (virág) magot olvass utána... annyibol rosszabb mint a gomba h gyakrabban fordulnak elő gyomorpanaszok. ami megelözhetö.... Módosította Június 16, 2007 spirituell Tilos a direkt link az oldalon! Code tag használata kötelező! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyzzs Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 Megnézem, kösz!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Integra Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 Hollnap indulok bevásárolni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts