slicchabib Posted Június 7, 2007 Share Posted Június 7, 2007 cSAKIS mEKi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi Posted Június 15, 2007 Share Posted Június 15, 2007 meki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland89 Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 MC donald rulez!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painterboy Posted Július 14, 2007 Share Posted Július 14, 2007 Bár én még nem ettem a Burger King-ben de a Mc Donalds-ban sokszor és ott naon jó a cost szal inkább arra szavazok!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyp Posted Július 14, 2007 Share Posted Július 14, 2007 mc'donald. burgerban még én sem ettem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 én is a meki-t választottam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bird Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 BIG MAC Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matati Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 A Mc Donald's-ot szeretem. A Burger Kingesek má hülyeségeket találnak ki. A hamburgerbe nem akarnak kutyanyelvet tenni ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Integra Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 Meki 4ever ott a legjobb a sülltkrumpli Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prince008 Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 mivel a mekiben tudom hogy csinálják a kaját, a burger kingben nem, ezért amíg nem tudom addig ott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razor47 Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 meki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matee100 Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 Én inkább egyikben sem kajálnék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisdeak Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 sztem mind a 2 jó de a Mc Donald's-ot jelöltem be.. oda többet járunk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokussj4 Posted Július 31, 2007 Share Posted Július 31, 2007 Én egyikbe sem szoktam járni mert egészségtelen g*ci kaják vannak mindegyikbe. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Július 31, 2007 Share Posted Július 31, 2007 Én általában a McDonalds-ban eszek, de kb. évente 4-szer ha járok a mekibe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Július 31, 2007 Share Posted Július 31, 2007 ritkán Mc , BK nincs Nyíregyházán. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boszi78 Posted Július 31, 2007 Share Posted Július 31, 2007 Nem nagyon szeretem a gyorséttermeket (egy csomó pénzt elköltessz, és 1 óra múlva ugyanolyan éhes vagy), de néha napján ha nincs másra idö, akkor a Mc Donalds. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferrari enzo Posted Augusztus 1, 2007 Share Posted Augusztus 1, 2007 Én is ritkán járok, de szerintem majdnem ugyanaz a kettő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Precus_92 Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 mekdonálc, börgerkingben eddig még csak 2x ettem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cole Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Mc Donald's Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadri Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 én is a mekiben szoktam enni,mer nem szeretem annyira a hamburgert és ott sok más is van ami jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
II-Adi Posted Szeptember 1, 2007 Share Posted Szeptember 1, 2007 Hát főkéép a Mc Donald'sban...De az ritka alkalom A házi kaját jobban csípem. De ha gyorskajára vok szorulva akkor Meki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vap Posted Szeptember 1, 2007 Share Posted Szeptember 1, 2007 MEKI! Amúgy mostanság ha meek ijesmi helyre, akkor BK mert oda van ijen -30os kedvezmélnyem a végösszegből xDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted Szeptember 7, 2007 Share Posted Szeptember 7, 2007 Szerintem McDonald's. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Szeptember 7, 2007 Share Posted Szeptember 7, 2007 mi van a parizerrel??? én most laktam jól egy nagy adag tesco gzdaságos parizerből Hogy mi a baj a parízerrel? Múlt héten voltam húsfeldolgozóban, mutatta a bácsi hogyan készül. Részletezzem? :D Többet nem enne senki parízert garantálom A kérdésre: Egyértelműen McDonals. Csak valóban az a baj amit mondtatok: baromi drága. Amivel én jól tudok lakni mondjuk 3-4 sajtburger, két nagy krumpli. Ha inni is akarok vmit akkor otthagyom a fél bukszám... Egyébként itt valóban a pia a nagyon brutális. A két literes kóla meg akármi ára megtérül nekik másfél deciből!! Burger Kinget nem szeressük Az igazi nagy zsemlés hamburgert egyébként én is nagyon szeretem... nálunk 280Ft a sarki nonstopban és 3* akkora mint a sajtburger <_< EZ a vicces... És abban aztán tényleg van anyag. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Szeptember 8, 2007 Share Posted Szeptember 8, 2007 Burger King. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Szeptember 8, 2007 Share Posted Szeptember 8, 2007 Egyiket sem preferálom, meg tudnám számolni egy kezemen mennyi alkalommal látogattam meg a nevezett vendéglátóipari egységeket x év alatt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Szeptember 8, 2007 Share Posted Szeptember 8, 2007 Hogy mi a baj a parízerrel? Múlt héten voltam húsfeldolgozóban, mutatta a bácsi hogyan készül. Részletezzem? :D Többet nem enne senki parízert garantálom A kérdésre: Egyértelműen McDonals. Csak valóban az a baj amit mondtatok: baromi drága. Amivel én jól tudok lakni mondjuk 3-4 sajtburger, két nagy krumpli. Ha inni is akarok vmit akkor otthagyom a fél bukszám... Egyébként itt valóban a pia a nagyon brutális. A két literes kóla meg akármi ára megtérül nekik másfél deciből!! Burger Kinget nem szeressük Az igazi nagy zsemlés hamburgert egyébként én is nagyon szeretem... nálunk 280Ft a sarki nonstopban és 3* akkora mint a sajtburger <_< EZ a vicces... És abban aztán tényleg van anyag. részletezd ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dif Posted Szeptember 8, 2007 Share Posted Szeptember 8, 2007 Mc Donald's Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Szeptember 8, 2007 Share Posted Szeptember 8, 2007 hamary: Bementünk és miután megtudtam amiért mentem, kérdeztem a séta alatt... kérdeztem abban mi van abban és ebben stb. Akkor elmondta a srác hogy csak akkor mondja el hogy mit is csinálnak ha nem szeretem túlzottan a parízert amúgysem Szal baromfipárizsi: van kb. 10 akkora tartály mint az állat... kb. 1500-2000 literesek. Ebbe forró víz van és só. Ebbe teszik bele a csirkéket, tyúkokat. Amit úgy kell elképzelni, hogy kb levannak forrázva levan húzva róluk 2 mp alatt a toll, ami rajta marad rajta marad és ki vannak belezve és levan vágva a fejük. Ezután bekerülnek ezekbe a tartályokba. Miután megfőttek egy másik tartályszerűségbe kerülnek amit úgy hívnak hogy pépesítő. Itt ahogy vannak porrá zúzzák szó szerint a csirkéket, a csontjukat a lábaikat, bőrüket mindent egy helyre. Utána szétterítik, buta sok sóval, fűszerekkel, pirospaprikával, tartósítószerekkel (kb. 5-6 fajtával), emulgeálószerekkel, állományjavítókkal stb-vel összeturmixolják az egészet. Ha ez megvan akkor ismét egy tartályba rakják a pépet és fóliábatekerik majd hagyják állni X ideig. Utána pedig akárcsak a hurkát beletöltik a csomagolásukba... Nagyvonalakban a parízerkészítésről. Attól függ hogy milyen a gyártó, nem zavarja hogy baromfiparízerbe disznólábat raknak vagy éppen liszttel pótolják a csirkemennyiséget.... ugyanis ekkora tömegben ELVESZIK. De nem mindegy mennyi igazi hús van ugye benne. Hisz húst akar enni az ember és nem E280-at és nem pirospaprikával lerontott disznókörmöt baromfipárizsi néven Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts