ipacs Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Hello! Szerintem ismernetek kelle eme nagyszerű kajának a készítését,de ha nem akkor mostmár ismerni fogjátok! Hozzávalók 3-4 főre : 20dkg juhtúró 15dkg ráma (vagy akármilyen margarin) őröltbors (ízlés szerint) pirospaprika (ízlés szerint) 1fej kissebb vöröshagyma só (ízlés szerint) (a juhtúró és a margarin lehetőle olyan 3/4-es arányban legyen!) Wörös/fokhagyma ítlés szerint elkészítés: a juhtúrót és a vajat keverjük össze (fontos hogy ne legyen túl hideg egyik sem) majd tegyük bele a pirospaprikát és az őröltborsot (ízlés szerint, ha kevésnek találod kóstolás utána adj hozzá még) majd reszeld bele a vöröshagymát, a végén sózd meg (ízlés szetint, ha esetle kevés adj hozzá) a végén keverd el jól...Majd nincs más dolgod mint kenyérre kenni és zöldségekel (ajánlom: paprika) elfogyasztani, ezt a nagyszerű kaját! Reggelniek és vacsorának egyaránt jó! (kijavítottam, mostmár van bnne hagyma is ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgyuszko Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 hol marad a fokhagyma? lol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millye Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Én nem juh túróból szoktam csinálni és nem rámával. De kipróbálom, hogy milyen lehet! Köszi! Az enyém receptje: 1 csomag tehén túró 2 pici doboz tejföl 1 teáskanál pirospaprika 1 fej hagyma és ízlés szerint só. Fokhagymát én sem szoktam tenni bele, de ez is ízlés kérdése... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted December 19, 2006 Author Share Posted December 19, 2006 hol marad a fokhagyma? lol lehet h. kihagytam sry, mingyárt pótolom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 foghagymát mi se szoktunk bele tenni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted December 19, 2006 Author Share Posted December 19, 2006 az benne a gáz, hogy én jó fokhagymásan szeretem :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyli Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 nem tudom mi hogy csináljuk, de egész finom szokott lenni. Szerintem érzésre szokta belerakni anyukám a dolgokat. legközelebb belerakok fokhagymát úgy még nem próbáltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 sziasztok! én a következ?ket rakom bele: - túró - pirospaprika - hagyma - só - vaj - kömény ez az eredeti k?rözött! szipi bors és fokhagyma kihagyva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted December 21, 2006 Author Share Posted December 21, 2006 ezt lehet kipróbálom....köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyli Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 anyukám szokott rakni bele tejfölt. vajat sztem nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted Január 5, 2007 Author Share Posted Január 5, 2007 nah, sikerült kijavítanom, mostmár tényleg a jü recept van leírva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 Ennyi margarint raksz bele? Mi ne mszoktunk ennyit rakni bele, de ízlések és pofonok, amúgy mi még szoktunk belerakni lilahagymát is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted Január 6, 2007 Author Share Posted Január 6, 2007 nemtossz ötlet, majd csinálok egy extrahagymásat, fokhagyma,lila,vörös Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
valaki02 Posted Április 2, 2007 Share Posted Április 2, 2007 Szerintem lilahagymával a legfinomabb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.