hunzepp Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 davidka004, honnan tudtad a jelszavakat? de most komolyan... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Használtam az eszemet és segítséget kértem a barátomtól és a barátnőmtől(google és wiki) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkVegetto Posted Szeptember 29, 2008 Share Posted Szeptember 29, 2008 Megálmodja a jövőt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Október 3, 2008 Share Posted Október 3, 2008 neeeee, csak ennyi lenne Petrelli mama képessége? mármint ez is szuper, de szerintem valami sokkal nagyobb kellett volna, hogy legyen... viszont menjenek a fenébe (persze jó értelemben), mert a 3. részből sem derült ki semmi Mohinderről... szóval még izgatottabban várom (már ha ez lehetséges) a 4. részt!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted Október 14, 2008 Share Posted Október 14, 2008 Amugy csak én vagyok figyelmetlen vagy a második évad nem lett lezárva teljesen? Mert volt Peternek az a barátnő szerűsége azzal mi lett?Előbb néztem meg az ötödik részt, ez egyre durvább Lehet megkéne nézni újra az első 2 évadot is, mert már sokmindenre nem emlékszem pl. hogy hova tűnt Angela Petrelli férje, mivel ahogy észrevettem most ő a főgonosz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Október 17, 2008 Share Posted Október 17, 2008 hat oszinten szolva mar nem nagyon birom kovetni h mivan... valaki elmagyarazna? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted Október 18, 2008 Share Posted Október 18, 2008 Hát én nem magyarázom el mert én sem értem. Kíváncsi vagyok mit fognak kihozni ebből, mert ez már nem a megszokott zavar egy sorozatnál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Of Death Posted Október 22, 2008 Share Posted Október 22, 2008 Váó, a harmadik évad egyre jobb, nem értem, hogy miért ilyen kicsi az amcsik között a népszerűsége, remélem emiatt nem hagyják abba Ez az öreg Petrelli egy állat ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Október 23, 2008 Share Posted Október 23, 2008 Annak kellen örülni,hogy egyáltalán van felirat.Most 1-2nap nem halálos.Én ma nyugodtam megnéztem tökéetes felirattal Peter apja tök durva ráadásul elvette a fia képességét ebből mi lesz Mohinder megy egy állat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Október 24, 2008 Share Posted Október 24, 2008 Hát több lehetőség is van a formula amivel már 20ével ezelőtt is vettek/adtak képességeket.Na meg szerintem Petrelli apuka nem csak elvenni tud hanem adni is.Legalábbis így logikus. Szegény Adam meg eltűnt szó szerint kér érte jó karakter volt szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 persze, hogy nem tud adni a Petrelli papa! Ha tudna, akkor adott volna Nathan-nek is, amikor csecsemő volt! Nem? De nem tudott, és nem tud most se. Bár az utolsó kijelentésemben nem vagyok biztos, tudván, hogy a Hősök sorozatról van szó, ahol tényleg szinte bármi megtörténhet! és ez a baromi jó benne!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Az elnökválasztás miatt csak két hét múlva lesz rész. De az múltidézős rész lesz. Méghozzá az első évad első része előtti néhány napot ismerjük meg. 3x08 promo http://heroesspoilers-odi.blogspot.com/2008/10/episode-3x08-villains-canadian-promo.html http://heroesspoilers-odi.blogspot.com/2008/10/episode-3x08-villains-nbc-promo.html Amúgy mekkora beszólás volt már Hiro-tól (még a 3x06-ban) az,hogy Mr. Afrikai Isaac Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
attilak Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Szerintem eddig a 3. évad a legjobb, és én azthiszem mindent értek belöle :D Petrelli papa nagyon durván tolja eddig. A Villains rész a S1E1 előtti dolgokat fogja bemutatni, mi történt Arthur Petrellivel, hogyan kezdett el ölni Sylar és még sok más jó móka Várom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Október 31, 2008 Share Posted Október 31, 2008 Amúgy mekkora beszólás volt már Hiro-tól (még a 3x06-ban) az,hogy Mr. Afrikai Isaac egyetértek! ott én is nagyon feröhögtem! meg hosz utána hogy ki van borulva, amiért nem megy az időutazás! amúgy nem tudnának olyat, hogy csak úgy odaadják a kövi rész? azt az amcsik meg megnézik később... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Cseppet meglepődtem a mostani részen, amikor az öreg Petrelli mondja Lindermannak, hogy majd megöli a fiát. Rögtön eszembe jutot első évadból az autóbaleset. És végül igazam lett. Meg a vége nagyon durva, kiváncsi vagyok, hogy mi lesz Hiroval Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Valaki nem tudja hogy magyar adón mikor lesz a következő évad? Már azt se tudom hogy a 3. vagy a 4. jön-e olyan régen láttam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 3. megy most amerikában, de jobban jársz, ha nézed felirattal, ha érdekel, mert mire itthon kijön.......... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 egyébként én értettem félre, vagy télleg úgy van, h Petrelli papa be tudja folyásolni az embereket a gondolataival? egyébként már lassacskán kezdem elveszíteni a fonalat, és még egy pár dolog nem tiszta, de remélem ki fog derülni az elkövetkezendő részekben.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 jól értlemezted, petrelli papa tényleg befolyásolja az embereket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 na meg a napfogyatkozás!!!!!! az se semmi mindenki csak "integet" a kezével, azt nem történik semmi... marha vicces! meg ahogy Nathan-t elrabolják, az is jó, kiváncsi vagyok, mi lesz vele... azt nem tudja valaki, hogy mikor jön ki a második évad hivatalosan DVD-n? mert már nagyon meg akarom szerezni az extrákat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 ettől a hozzászólástól számítva 30 óra és 10 perc, mire leadják a következő részt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Új szereplő lesz a Heroesban mégpedig John Glover (már szerződtették szóval tuti) és akkor spoilerben, hogy kinek a szerepére ő lesz Sylar apja! Saját véleményem,hogy nagy ötlet volt szerződtetni Luthor papát Remek színész is illik is a sorozatba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vargarobi21 Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Egyre jobb lesz....Örülök hogy letölthetem, így is alig bírom kivárni a következő részt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$parrow Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Hy mindenki! Valaki nem tudna nekem adni 1 letöltő linket? A 9. részig megvan mind de a 10-11... már nincs meg Előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vargarobi21 Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Melyik évadból kell? Szinkronos 1. évad: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...mp;hl=h%F5s%F6k Szinkronos 2. évad: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...mp;hl=h%F5s%F6k Ha esetleg másra lenne szükséged akkor: http://www.pirateclub.hu/index.php?act=Search&f=0 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 kajak, hogy beszervezték a Smallville egyik legkarakteresebb arcát a Hősökbe???? mekkora már! kíváncsi vagyok, hogy fogja megállni a helyét, na meg persze, hogy mi lesz a képessége... nem lehet valami mega-atom-turbó-dolog, hiszen akkor már szerepet játszott volna korábban is... na és az mekkora volt már, ahogy Sylar be akarta bizonyítani, hogy nem csak ő, de mindenki szörnyeteg?!?!?! tud a srác! csak egy kérdés a végére: Meredith-szel most mi lett? (aki nem látta a 13. részt, az nem is gondoljon arra, hogy tovább olvas!!!!!! komoly!!!) mert amikor Peter felrobbant majdnem a Kirby téren (asszem ott), akkor ő túlélte. Azt viszont nem tudjuk, hogy a jövőben, amikor Sylar robban föl, akkor ő túléli-e. Szerintem túl kellett élnie, elvégre (ugyanúgy, ahogy a bátyja) nem tud megégni. Szerintetek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaty.ádám Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Dehogy halt, mondta is Claire, hogy van egy pont a tarkón ahol ki lehet 'kapcsolni'. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 szerintem is igaza van ádámnak: Sylar nem halhat meg! Túl nagy szereplő ő ahhoz, hogy most meghaljon!! Peternél is: túl nagy a szerepe jelentősége, hogy pont neki ne legyen képessége!!!! Ezért "kellett" beandia magának a formulát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted Február 17, 2009 Share Posted Február 17, 2009 Érdekes a harmadik évad folytatása, főleg hogy első fejezettel kezdődik (akkor nem negyedik évad? ). Egyébként nagyon tetszik, teljesen más a stílusa mint az összes eddigi résznek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Február 26, 2009 Share Posted Február 26, 2009 nagyon rossz lett a sorozat, lehet h abbahagyom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts