larive Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 nem biztos, de a sorozatok résznél azt olvastam, hogy külföldön szeptembertől lesz a 3. évad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bálibee Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 Író sztárjk miatt kelett ilyen rövidre fogni a második évadot. Szeptemberben jön a következő fejezet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
g-man12 Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 WoW!!!!!Az nagyon jó!!!!az a helyzet h én 1 hónapja kezdtem tölteni az első évadot mert a tvben lemaradtam róla!!!!!(még akkor hülyeségnek tartottam!!!!!amióta nézem ez a kedvenc sorozatom!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
g-man12 Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 Nektek ki a kedvenc szereplőtök a filmből?????? Nekem Peter Petrelli!!!!!!!De Hiro is odabax!!!!!! :lol: :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 természetesen Niki Sanders Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
haver007 Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 Egyszer ,,csak úgy" belenéztem a 1x24 részbe és mondom Úr ISTeN Mekkora baromság, hogy előjön az ember a semmiből, meg fénylik a keze! Rá 2 hétre nagyon unatkoztam mondom elkezdem az elsőt!!! 1 nap alatt 12 részt megnéztem... ÉS komolyan mondom nagyon tetszett a TÉMA!!! A Kedvenc sorozatom a szökés után! Feliratosan várom majd a 3. Hősök évadot ... Amerikába szeptember 22..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neogan Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 természetesen Niki Sanders Na és Claire? Bár Niki sem rossz... de Jessica jobban nyomja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
haver007 Posted Július 13, 2008 Share Posted Július 13, 2008 CLAIRE a Legjobb csaj az egész sorozatba!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
g-man12 Posted Július 14, 2008 Share Posted Július 14, 2008 jaja Jól beszélsz haver!!!!Claire nél nincs jobb!!!!! Nekem nem számít a bók, a vicc, vagy csak 1 puszi, mert kitartóbb vagyok mint a duracell nyuszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Of Death Posted Július 14, 2008 Share Posted Július 14, 2008 Én ilyen sorozatoknál általában a gonosz figurákat bírom, úgyhogy Sylar. (remélem így írják) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 én 1-nek csak a végét láttam, de megtettszett és úgygondoltam 2-t megnézem...jó sorozat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 jaja, már alig várom... remélem lesznek rendes tagok, akik ugyanúgy feltöltik majd, mint a 2. évadot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 áj em egy Hősöf fan, jelentkezem. Nagyon birom ezt a sorozatot, soha nem legyen vége, mint a Barátok köztnek... bár az igaz, hogy nyomathanák gyorsabban is, ostoba író sztrájk... ti hallottattok már ilyet, hogy az ÍROK, akiknek nincs semmi dolguk, csak ülni a seggükön, és írni a sztorit? Igaz, hogy határidőre, de akkor is. Na mindegy, hülye bölcsészek... Szóval várjuk izgatottan a szpetembert, és reménykedünk, hogy valaki föltölti, és valaki feliratot is csinál hozzá. vagy addig meg lehet tanulni angolul, mert annyira nem beszélnek benne rossz kiejtéssel, olyan "angolosan". Ha valaki odafigyel, akkor érthető. én miután a második évadot végignéztem kétszer felirattal, harmadszorra már értettem nélküle is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Jelenetkezem, én is nagy hösök fan vagyok.. Claire baby meg egy istenőőő áhh, hihetetlen jó ö a legjobb a hösökbe a csajok közül "Szájler" meg jó szereplő, illik neki ez a szerep.. de szerintem az 1. évadba sokkal jobb volt szájler szerepe hunzepp: én idáig minden részt úgy néztem, hogy hétfön megy amcsiba és kedden reggel már fent van a neten, este meg már a magyar felirat is.. nem csak a Hősök-nél volt író sztrájk, hanem az egész usába. Amugy meg az elsö rész dupla lesz(?), de az biztos, hogy 2 órás lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 egy kis infó, és 1 kis "alig látható" 15 perces ízelítő a 3. évadból... http://www.sorozatjunkie.hu/2008/08/02/reggeli-video-1-heroes-3x01-nagy-szereposztasi-hir/ még 1 kis morzsa: "TCA: Heroes - Elkezdődött a Comic Con 2008. 07. 24. 17:59 - Írta: winnie 24 hozzászólás | kategória: hírek Lehet örülni, vége a TCA-nek, ez az utolsó infós bejegyzés, de ugye mától indul a Comic Con és ezernyi újabb infó leselkedhet ránk, többek között le fogják vetíteni a közönségnek a Heroes - 3×01-et, amit ezután ezerfele fognak elspoilerezni a népek, így aki kerüli a spoilert, az óvatosan közlekedjen. Ma többek között Kings, Knight Rider, Dexter, Middleman, True Blood és Wizard’s First Rule panelek vannak, tessék csekkolgatni a netet. De akkor egy kis Heroes. A megjelenő második évados DVD-re felkerül a részben leforgatott 2×12 és 2×13. Ezekkel a részekkel indult volna eredetileg a 3. fejezet, az Outbreak (Járvány) című, ugyanis az eredeti befejezés szerint egy fiola halálos vírus került volna a 2×11 végén a levegőbe és ezzel kellett volna dacolni a hősöknek. Így viszont a sztori kimaradt és az NBC kérésére a 2×11 végére egy cliffhanger került, hogy a nézők bizonytalanságba kerüljenek. (így valószínűleg ez a tavalyi előzetes nagyrészt fel nem használt jeleneteket tartalmaz.) Ben Silverman, NBC-főnök szerint a Heroes erősebb lesz, mint valaha, 10 hónapos szünet ide vagy oda. “Tim Kring ezúttal beletrafált.” (”nailed it”) jegyezte meg. “Láttam a két órás premier első vágott verzióját… és eszméletlen.”, folytatta. A 3. évadban Sylar-nél sokkal “rosszabb” karakterek is feltűnnek - hogy ezek már ismertek vagy újak lesznek, majd kiderül. Jelenleg a 8. részt forgatják, így a premierre nagyjából készen lesznek a teljes fejezettel. A 2. évad hiányossága, Hayden Panettiere szerint az volt, hogy alig találkoztak benne a hősök. Ezúttal ez nem így lesz, sokkal több közös jelenetre lehet számítani. A többi infómorzsa a tovább mögött - nem akkora spoilerek, inkább homályos utalások, mivel interjúkban beszéltek a színészek (Hayden P. és Masi O.), de azért eldugom. Többek közt a 3. évad első jelenete is kiderül. Az S3-ban kapunk Jövő-Claire-t és egy teljesen más Jövő-Hiro-t, hiszen az eddigi Jövő-Hiro már nem létezik, lévén a katasztrófát megakadályozták és minden megváltozott. Claire-nek más oldalát is megismerhetjük, egy idősebb, vadállat (badass) Claire-t, aki a “nagyon más” jövőben él. Hayden P. örül annak, hogy az évadban egyszerre játszhat két karaktert, hiszen ide-oda ugrálnak majd a jövő és a jelen között. A 3. évad Hayden P. elmondása szerint azzal fog kezdődni, hogy Jövő-Claire épp le akarja lőni egyik hőstársát és Claire szinte mindvégig a központban fog maradni. Az 1. évadban Peter önmagával küzdött, a 2.-ban elvesztette magát, míg a 3. évadban nem lesz önmaga. A végére pedig egy nagyobb spoiler fehérrel: egy, a forgatáson interjút készítő blogger látta Ali Larter-t elvágott torokkal és Peter-t golyóval a fejébe és állítólag gusztustalan volt a látvány. /sorozatjunkie.hu/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 Köszi szépen az infókat! Nagyon várom már, hogy le lehessen tölteni!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Szeptember 22, 2008 Share Posted Szeptember 22, 2008 (elvileg) MA INDUL A HŐSÖK 3. ÉVAD!!!!!! WOW! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Szeptember 22, 2008 Share Posted Szeptember 22, 2008 Szia! Mit tudsz hol indul a 3-dik évad? Ámerikába? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bálibee Posted Szeptember 22, 2008 Share Posted Szeptember 22, 2008 Ma ma ma ma ma ma Villians. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Szeptember 22, 2008 Share Posted Szeptember 22, 2008 pontosabban holnap fog indulni, de akkor két részt is leadnak!!!!! ahogy olvastam, holnapra már fennt lesznek valahol, és szerdára ígérték a feliratokat!!! végre... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted Szeptember 24, 2008 Share Posted Szeptember 24, 2008 Eddig csak első részt néztem meg. Nem tünik rossznak. De a történet már elég rókabőr Első évadba meg kellet menteni a Földet, másodikba megint meg kellet menteni a Földet, ebbe pedig szintén meg kell menteni a Földet. Ez már cseppet unalmas, de ettől függetlenül megnézem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Szeptember 24, 2008 Share Posted Szeptember 24, 2008 szerintem baromi jó már az első két rész is! nagyon jól sikerültek!!!!! kérdés jön, de spoiler, szóval jelöljétek ki! a kérdés: szerintetek mi történik Mohinderrel? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Szeptember 24, 2008 Share Posted Szeptember 24, 2008 Nekem tetszik sorozatfüggő vagyok, így nagyon el kell rontaniuk, hogy ne tudjam végig nézni, de eddig tetszik Szkeptikusok: mit csináljnak mégis a hősök, ha nem a világot mentik meg? Akkor titeket milyen "hősös" eksön érdekelne, pl. Nathan lebegve céloz a budiba vagy mi? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted Szeptember 24, 2008 Share Posted Szeptember 24, 2008 Sztem egyáltalán nem muszáj megmenteni a Földet minden évadba, lehetne valami más is a téma, ami személyesebb. Bár ez még jó is, de ha negyeidk évad is kijön egy alternatív jövővel ahol elpusztul minden, hát akkor már nem biztos, hogy ilyen kedvvel fogom nézni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Szeptember 26, 2008 Share Posted Szeptember 26, 2008 szerintem pont az volt az első két részben a jó, hogy egy csomó mindent belezsúfoltak. ezáltal elérték, hogy totálisan ne értsünk semmit! nekem legalábbis kevés dolog jött át. szóval így nyitva hagynak egy csomó kérdést, aminek a megmagyarázását (mint a 2. évadban) a következő részekre hagyják. de most mindenképpen előny, hogy ott kezdik, ahol abbahagyták, és nem négy hónap kieséssel... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Szeptember 26, 2008 Share Posted Szeptember 26, 2008 Nekem bejön ez ,hogy rengeteg szál fut és néha azt se tudom mi van mert lehet rajta gondolkodni akár a következő részig is. 4hónap kiesés is azért volt jó számomra mert nem vágtad le,hogy akkor most mi van és gondolkodtál rajta aztán amikor berakták a 4hónappal ezelőtt c. részt akkor rájöttél,hogy mi van.Esetleg már te magad is hamarabb kitaláltad vagy nem stb... Ilyen volt az is amikor a 2.évad utolsó részében lelőtték Nathant és találgattuk ki lehet az.Hetekig ment a vita a fórumokon aztán senki nem találta el mert future Peterre nem gondoltunk. Petrelli mama képessége érdekes...Meg,hogy Sylar a fia hát nem tudom ezt csak most úgy mondta,hogy legyen min izgulni vagy tényleg igaz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryxus Posted Szeptember 26, 2008 Share Posted Szeptember 26, 2008 Első évadba meg kellet menteni a Földet, másodikba megint meg kellet menteni a Földet, ebbe pedig szintén meg kell menteni a Földet. Ez már cseppet unalmas Dehogy unalmas Megmenteni a világot sz'tem somem unalmas Amúgy iszonyat nagy lett szerintem az évadnyitó! A második rész végen nagyott néztem Angela bejentésén. A jövő Peter pegid marha badass. Flint képessége (a kék pyrokinesis) az eddigi legszebb és legcoolab szvsz . Mohinder pedig a hírek szerint Spider-Man lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 amúgy lenne egy érdekes kérdésem: Noah szemüvegét is regenerálta Claire képessége? ja, és ha fölmentek a www.primatechpaper.com oldalra, érdekes dolgokat lehet találni. Csak ki kell találni két jelszót. Nekem az első sikerült, de a második még nem. Jó próbálgatást! aki megtudja a második jelszót, az írjon már, mert szinte mindent kipróbáltam, amit csak el lehet képzelni, de nem jött össze... ha senkinek nem megy, akkor adok majd könnyítést az első jelszóhoz, de mondom: nem nehéz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 http://www.primatechpaper.com/T3001/ név: bennet jelszó: claire Utána pedig a 4 profilhoz tartozó jelszó: C3001: This is Hana's profile (a.k.a Wireless) Username: bennet Password: HGghx11a C3002: This is Matt Parkman's profile Username: bennet Password: MPggtn75x C3003: This is ted's secret profile Username: bennet Password: TSntz14b C3004: This is Sylar's secret profile Username: bennet Password: GGeh81zu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zs0lt1 Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 Ez a nem mind1 oldal gecc ezer köcce!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts