Kovi Ubi Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Veszünk egy egyszerű szifont és egy habpatront. Beleeresztjük a gázt (az üres szifonba) majd a csőhöz ahol a tejszínhab jönne ki egy lufit teszin és felfújjuk a Kéjgázzal. Aztán már csak szívni és fújni kell és hamarosan elég jót fognak rajtad nevetni a körülötted állók amint próbálsz állva maradni és röhögsz ki a fejedből. Teljesen legális csak ajánlani tudom nagyon poén tegnap-ma tartottam házibulit 100-120 patron elfogyott de nem találtam volna ki a buszmegálóig az bisztos. Hatások Azonnal hatni kezd, és pár percig tart. Túladagolás esetén (túl sokat, túl egymásután) hányinger, rosszullét, zavarodottság léphet fel. Fizikai Légzésszám nő. Agyi vérellátás és vérnyomás nő. Érzéstelenítő hatású. Van, aki utána órákig fejfájást és rossz közérzetet tapasztal. Mentális Eufória, álomszerű állapot, tájékozódási érzék elvesztése, pulzáló hang- és képi hallucinációk, lelkiállapottól és körülményektől függően lehetségesen mélyebb meglátások, és egyéb pszichedelikus hatások is megjelenhetnek. Hosszú távú A kéjgáz kivonja a szervezetből a B12 vitamint. Ha rendszeresen használod (gyakrabban, mint háromnaponta), ajánlatos valamilyen vitaminkészítménnyel pótolni a hiányt, főleg ha szigorú vegetáriánus étrenden vagy, ami általában kevesebb B12 bevitellel jár. A B12 vitamin hiánya rontja az idegvégződések működését, ami az ujjvégek zsibbadásához, és súlyosabb esetben a végtagok elérzéketlenedéséhez vezethet. Azoknál, akik munkájuk során huzamosabban ki vannak téve kisebb-nagyobb dinitrogén-oxid belégzésének, az immunrendszer és a sejti DNS-szintézis gyengülését, valamint a nőknél a teherbe esés esélyének csökkenését figyelték meg. Nincs okunk feltételezni, hogy a kéjgáz függőséget okozna, de vannak, akik napi rendszerességgel, és naponta több alkalommal fogyasztják. Innen ered a „hippi-crack” elnevezés, amivel a gázt néhányan illetik. "Boldogok azok akik a vicces levegővel saját magukat hajtják nem pedig drágq autóikat." I LOVE N2O Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuki-gsxr-1000 Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 ien hülyeséget is csak te találsz ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 hát ez pojén, majd egyszer Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 LoL majd 1x Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockerke(Marci) Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Erről már hallottam,nagyon király lehet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovi Ubi Posted November 5, 2006 Author Share Posted November 5, 2006 ien hülyeséget is csak te találsz ki Hát ennek története és kultúrája van te neked meg itt lenne az ideje kussolni kis takony. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Nah ezt kipróbálom a haverokkal...Köszi a tippet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNIPER Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 ehhh ez nagyon vagány volt öcsém ,multkor kiprószáltam nagyon állat volt! ajánlom mindenkinek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BekeVon Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 lol ismerjökXD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProZsolt Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Mi inkább izsunk az olcsóbb is meg jobb is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braty Posted Március 3, 2007 Share Posted Március 3, 2007 Hol lehet szerezni habpatront? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matee100 Posted Március 3, 2007 Share Posted Március 3, 2007 Erről kémia órán is halllottam. Egyébként bármelyik boltban lehet kapni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozdor Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 Szerintem is qrva jó! És akkó van az igazi hatás, ha eccerre szívod az egész patront és akkor meghalhatod A HANGOT... Én már hallottam ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bardan Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 ez nagyon lol lehet tuti kipróbálom a haverokkal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoger Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 Bármeik boltban lehet kapni mint kis gázpalack (mint egy spray) amivel aszem a gyújtót lehet feltölteni, de bele is lehet halni, mert szétfagy a tüdőd vagy miafasz) és ezt nálunk ZOZÓ-zásnak nevezik. Iskolában hazsnálatos cuc... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Máté666 Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 Jaja a hang nekem is emg volt... mindenkinek ajánlom... tömör-gyönyör...=P =) egyszerre letüd?zni az egészet... vki kett?t nyom egymás után... megállás, leveg?vétel néélkül.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neogan Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 Ez komoly? És... mit éreztetek alatta? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Május 29, 2007 Share Posted Május 29, 2007 hehehehe ez nem halálos?? mert kiprobálnám!!! XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Május 29, 2007 Share Posted Május 29, 2007 Nézzél meg olyan jelenetet egy vígjátékból ahol a fogorvosnál beszippant vmi az ürge és elkezd szakadni a röhögéstől Nem halsz bele, mivel nem szívod órákig hanem csak pár slukkot... elvileg Próbáltam, igaz nem tudtam hogy így is elő lehet állítani szóval köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cool Vole Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Ezt egyszer ki kell próbálni!! Jóól hangzik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kettinoki Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Hát ez nagyon poén volt :D:D felhívtam havert közbe és nem tuttam egy értelmes szót kinyögni úgy röhögtem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max16 Posted Május 31, 2007 Share Posted Május 31, 2007 Ez mekkora!!! Tuti ki fogom próbálni!!! XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
php Posted Június 3, 2007 Share Posted Június 3, 2007 A koliba az egyik gyerek szanaszét hányta a vécét, úgyhogy én inkább maradnék az egyéb stimulánsoknál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodrange Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 ez a gázozás? az gázXD szoszerint ne csináljátok srácok szétbassza a tüdöt a rosszul tartod bent erek pattognak... én is csináltam de ilyenkor az agy nem kap elég oxigént és azért ájulsz be... ez a leggusztustalanabb dolog és ez butit a leggyorsabban minden alkalom maradando sérülés.... és az agysejtek nem regenerálodnak akkor inkább már pi és fű de inkább azt sem kéne:P de ártani nem árt... sok sikert mindenkinek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam0921 Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 EZ KVA JO Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balkari1 Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 pffff ezt mindenképpen kipróbálom majd valamelyik házibulin!Nem sört viszek hanem habpatront és lufit! hehe én igy is tudok percekig röhögni valamin! respect Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 ahoj tudtam a dologrol csak mindig azon tanakodtunk hogy szedjük ki a gázt a patronbol de mostmár tudom és nemlesz gond vele kösz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 áá, nem egyszerűen leszívni kell, ha nem akarsz oxigénhiányt szíjsz a lufiból és utána levegő is jöhet persze, amúgy az n2o először cirkuszi látványossá volt, és utólag fedezték fel az érzéstelenítóő hatást aki feltalálta öngyilkos lett mert nem tudta a betegeket röhögésmentessé tenni szóval tényleg csínján de lehet kombinálni héliumos lufival, és akkor tuti meg nem álltoka hülyülésben:D de azzal is vigyázni mert bénulást okozhat a hangszálakban és tényleg jó móka lehet, csak jó házibuli kell hozzá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 ez akkor jó ha valaki mond egy naon nemnormális viccet gyorsan bele és megvan a hatás!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 Ez nagyon trééé. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts