mykice Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 én is valószinü a suliba viném és kitünővel jönék haza és véresen!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matala Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 aprittolnám dakotákat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 Én inkább eladnám jópénzért! Kinek kell egy ilyen veszélyes játékszer?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Crash Posted Július 6, 2007 Share Posted Július 6, 2007 NEKEM PL KELLENE EGY ILYEN :D ,mit is kezdenék vele hmm,meg is van: országjáró gyilkoló turnéra indulnék vele,amelynek keretében kinyirnám az én kicsi szíívemnek nem tetszőő egyéneket kezdve a sulim tanári karával,utána győjzikével,kiszeltüncibüncivel,anetkával...stbstb körbejárnám az országot és végül bpesten állnék meg a parlamentben miután a gyurcsányi szent ferenc acélköpenyes golyóktól átlyuggatott teteme a lábamnál heverne [megj.:tudom h őrűlt vagyok ] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Július 6, 2007 Share Posted Július 6, 2007 csatlakoznák dj crash világkörüli gyilkolásához Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majorb Posted Július 6, 2007 Share Posted Július 6, 2007 ezt nézzétek meg: http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=28538089&adult=1 ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Július 6, 2007 Share Posted Július 6, 2007 én meglátogatnám Győzikét és elbeszélgetnék vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
naadamw Posted Július 6, 2007 Share Posted Július 6, 2007 Apum ilyen gyűjtő és neki van egy mostis ittvan tőlem 2 méterre a szekrénybe...csak az a kár h hatástalanítva van de azért jó vele ijesztgetni az idióta szomszédokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pa:t Posted Július 6, 2007 Share Posted Július 6, 2007 Kimennék a piacra, talán sikerülne eladnom --> vennék rapid accountot egy évre, a maradékot meg elbuliznám. Egy ideig kitartana :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anry Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 én beszereltetnék olyasfajta chipet a hülyék csuklójába, amit ha egy normális ember csipogója érzékel, akkor előkapnám és ratatatatatata... de persze h legyen pénzem a chipre akko kirabolnék előbb egy bankot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
maister Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 nekem van 1 airsoft Ak 47 esem http://kepfeltoltes.hu/070709/DCAM0019_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 Én inkább eladnám jópénzért! Kinek kell egy ilyen veszélyes játékszer?! Pl nekem... És hogy mit is csinálnék vele? Hát fehérítenék (gondolom mindenki érti mire gondolok)... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wade Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 60K-ért feketén megfelel? kinek postázhatom??? :lol: De vicces Airsoft AK-m 70K volt az igazi meg 60 vicces Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toomyka15 Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 írtanák egy csomo embert aztán a végén hogy ne kerüljek börtönbe magamat löném le!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Március 1, 2008 Share Posted Március 1, 2008 Igazival: halomra jáccanék vele egypár célpontot Tuti első utam lenne a fegyvervizsga második meg a lőtér. Airsoft: Itt lapul egy az ágyneműtartómban, és épp töltöm az akksiját. Kiváncsi vagyok hogyha jönne egy csúnya betörő bácsi és beugranék elé a csőre töltött airsoftossal (csak ha látom h nincsen lőfegyvere) akkor mit szólna. Öcsém megszórná paprikasprayyel én meg beleereszteném mind a 3 midcap tárat(150-es) Amúgy ha valaki akar venni, az vagy keletifront, vagy sárkány center (kínaiból szigorúan Cyma CM.028 vagy Jing Gong, és fém gearboxos (25-30 ezer körül) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlatan7 Posted Március 2, 2008 Share Posted Március 2, 2008 én a szomszéd kutyáit lőném szét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huncyrus Posted Március 3, 2008 Share Posted Március 3, 2008 én egy ákával kellemetesen drapptalanítanám az országot. De feltehetőleg valamilyen - már az elöttem szólóakhoz hasonlóan - antiszociális tevékenységekre is - szigorúan orvosi javallattra - felhasználnám valamilyen egészségügyi és népességpolitikai megszorítóként. itt-ott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 Nekem van Ak-47 esem Airsoft-ba Nagyon isten Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
knoxville Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 megsimogatnám vele a kémia tanárt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam51 Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 Erőteljes lövöldözésbe kezdenék, ha lőszert is kapok hozzá persze. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 Ha lehet választani inkább egy ilyet kérnék: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 Jól látom hogy M60? Inkább az AK-t válaszd. Az jobb szerintem, és ezt elég nehéz lehet használni ahogy látom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Május 19, 2008 Share Posted Május 19, 2008 Az egy német MG42-es. Tereprendezésre is remekül használható. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fanok Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 meglátogatnák pár moderátort...XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigollo Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 kiirtanám vele az összes cigányt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xt395 Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 szerintem a világ legjobb gépkarabélya Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
turisz Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 KINYÍRNÁM A MAGYARTANÁRT XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirateclubuser Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 Meglátogatnám a kisebbséget és semmiséget csinálnék belőlük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pauliscsak Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 nekem van 1 airsoft Ak 47 esem http://kepfeltoltes.hu/070709/DCAM0019_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ez tök Sz-r ez egy játék pisztoly. Egyébként a Budai várba van a Hadtörténeti múzeum és ott lehet fogni: PPS-t, TT-t merg még két fegyvert nagyon állat meg kiivan rakva egy F-16 os nak a fülkéje egyébként én autót venni járnék egy ak-47 el bemegyek : Kezeket fel , Kocsit ide azt már megis van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti1000 Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 Megvakarnám vele a hátam közepét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts