xtro Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 hali! várom hogy ti mit kezdenétek vele(persze amit csináltok vele annak nem lenne semmi következménye ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawker Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Én célbalőnék vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 (edited) Megenném vacsorára. Aztán fejbe lőném vele kiszel tüncit, annak nem lenne következménye, mert mindeki utálja Módosította November 2, 2006 $ticKy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rien Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 (edited) Én kiírtanám vele a nemanaponbarnult C.....-at (jáááj csak nehogy warn legyen belőle ) Módosította November 2, 2006 Rien Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi13 Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 hmmm... Egy kocsit biztos szétlőnék vele a poén kedvéért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muki1001 Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Na szóval!! Most mondhatnám, hogy majdnem vetem egyet, de az nem lenne igaz csak félig medig!! Én ilyet vettem volna: Ilyet!! Vagy inkább ilyet!! Nézétek meg az áraikat is!! Pl a második árát ajánlon szives figyelmetekbe!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casey Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Én a kedves Töritanáromat illetve számtech tanáromat változtatnám Ementáli sajtá!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vin Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Én ilyet vettem volna: Ilyet!! Vagy inkább ilyet!! Nézétek meg az áraikat is!! Pl a második árát ajánlon szives figyelmetekbe!! lol: " Eladó: Pombar(2492) " Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadguy Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Kalasnyikov? Szétlőnék vele egy pár nemnapbarnult cét. Meg egypár rosszkinézetű embert. (ez kb. egy dühöngő topiknak felel meg) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
A Mester Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Vagy inkább ilyet!! Nézétek meg az áraikat is!! Pl a második árát ajánlon szives figyelmetekbe!! Ehh 6K ? kicsit érdekes, hogy ilyen ,,olcsó" na mind1:) Én meghirdetném az ,,alvilágban" aztán vmi fegyverkereskedőnek eladnám, és mikor mutatnám, hogy milyen, szétlőném a fejét utána meg átvenném az üzletét stb...( a többit a fantáziátokra bízom ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
netocsi Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Na szóval!! Most mondhatnám, hogy majdnem vetem egyet, de az nem lenne igaz csak félig medig!! Én ilyet vettem volna: Ilyet!! Vagy inkább ilyet!! Nézétek meg az áraikat is!! Pl a második árát ajánlon szives figyelmetekbe!! Én is nézegettem már az m4a1-et ilyen airsoft kiadásban. Tökre hasonlít az eredetire, igazán tetszik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Ehh 6K ? kicsit érdekes, hogy ilyen ,,olcsó" na mind1:) Én meghirdetném az ,,alvilágban" aztán vmi fegyverkereskedőnek eladnám, és mikor mutatnám, hogy milyen, szétlőném a fejét utána meg átvenném az üzletét stb...( a többit a fantáziátokra bízom ) Aztán halmozottan súlyos büntettek elkövetéséért 134 év szabadságvesztésre ítélnének és ez a happyend? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreaM14 Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 elnök headshot ^_^ nem nevezem meg, mer még baj lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
A Mester Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Aztán halmozottan súlyos büntettek elkövetéséért 134 év szabadságvesztésre ítélnének és ez a happyend? Úgy volt eredetileg, hogy nincs következménye Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Én kiírtanám vele a nemanaponbarnult C.....-at (jáááj csak nehogy warn legyen belőle ) Kalasnyikov? Szétlőnék vele egy pár nemnapbarnult cét. Meg egypár rosszkinézetű embert. (ez kb. egy dühöngő topiknak felel meg) hmmm....... ak-47? nekem az m4a1 jobban bejön ezt figy ez már vmivel profibb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpicore Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Rien, Deadguy..mondjátok a naponba...helyett inkább hogy Familárisan Hiperpigmentált Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Tanár Hentelés lenne :lol2: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 hmmm....... ak-47? nekem az m4a1 jobban bejön ezt figy ez már vmivel profibb hű basszuskulcs ilyen ócsó' ne már én meg kézzel végzem a piszkos munkát ??? amugy hol lehet fénymmásoltatni fegyverviselési engedélyt? verterás csávó olyat nem árul esetleg? Rájöttem mi a csakvar biztos a töltény a drága? LOOOOL ez paintball pisztoly bakker de gáz "BB lőszer kilövésére alkalmas (műanyag golyó) Max. energia: < 0,5 Joule Használható festéklőszerrel" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muki1001 Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Srácok ugye mindenki tudja mi az az Arirsoft?!?!?!?! Mert amit mutattam linket az nem eredeti!! Asbit láttam, hogy vágja a dolgot. Havernál ottvan az M16-os cucc!! A hétvégén megyek hozzá (ha otthon lesz ) és csinálok képet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 hat ja en is felre raknek 1-2 tarat rájuk.. Ja meg megtisztitanam a környékünket, rá férne nem mondom.. hehe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muki1001 Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 lol: " Eladó: Pombar(2492) " Talán ismered a srácot?? Vagy te vagy az?!?!?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekson Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Szereznék vele még egyet! Aztán kettővel már lehetne szabályozni a C-ket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt24 Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Azt írja a csávó an desertje lehet veszek egyet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muki1001 Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Jó kis stukik!!! Csak azt várom, hogy egyszer elköltözek itthonról!!! Akkor tuti lesz véve vagy egy Ak vagy egy M4A1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Lássuk csak.... Eladnám jó áron és vennék egy gránátvetős M16ost Ha még maradna pénzem akkor vennék mellé vmi forgótáras kispityut orosz rulettezni Ha ezek megvannak akkor elindulnék kiiktatni azokat a személyeket akik véleményem szerint nagyon nem hiányoznának senkinek az már más dolog hogy kivel egyezik a véleményem.... ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIsGyenGe Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Én eladnám aztán az fegyóból kapott pénzel felmennék a tőzsdére ott megsokszoroznám a pízt indítanék egy bűnszövetkezetet és én lennék a vezetője aztán világuralomra törnék... :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 sziasztok! háááát, én régen jártam lövészetre, lövészversenyekre, de az már elég régen volt. nem tudom, hogy még tudnám-e kezelni a fegyvert, de szívesen kipróbálnám!!! szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 ÓHA!!! Nekem ha ilyen fegyverem lenne, akkor beállnék takarítónak... Tudok egy-két helyet ahol rendet lehet vele teremteni egykettő... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormchaser Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Megölném az öszzes C*gányt! (Bocs a kifejezésért!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadguy Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Oldalfegyverem: És egy másik kis játékszer: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts