bmwsan Posted Július 4, 2008 Share Posted Július 4, 2008 szeretem mind kettőt de a nyár mert akkor van a nyári szünet. Viszont túl meleg van és a hideget jobba csipázom. Jah télen meg karácsony szilveszter stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Július 4, 2008 Share Posted Július 4, 2008 Tél,mert inkább didergek,mint izzadok. Nyaralni úgye megyek tehát... Télen nem szeretem a karácsonyt, a szilvesztert meg szintúgy. ( karácsonykor a szüleim szokás szerint összevesznek,szilveszterkor nézem a tv-t oszt annyi) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Július 4, 2008 Share Posted Július 4, 2008 tél..........ha hideg van akkormég mindig tudsz felvenni valamit,de ha nyár van és dög meleg,eljön egy idő,amikor már nem tudsz tovább vetkőzni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
terranyhu11 Posted Július 4, 2008 Share Posted Július 4, 2008 hát inkább nyár mert akkor szünet van ,de a mostani nyarak ,ez a hülye globális felmelegedés elég idegesítő.. régen ha 30 fok volt az már nagy szenzáció volt most meg az a természetes.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casher Posted Július 4, 2008 Share Posted Július 4, 2008 Nyár. Sokkal jobb mivel van strand, vakáció, no és persze bikinis csajok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csabyka Posted Július 4, 2008 Share Posted Július 4, 2008 TAVASZ!!!!!!!!!!!!!! :P :P :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csakenvagyok Posted Július 5, 2008 Share Posted Július 5, 2008 Tél, de inkább mindkettő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
borat szagijev Posted Július 5, 2008 Share Posted Július 5, 2008 Nyár!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 szerintem egyértelmű hogy nyár!!!! sőt inkább tavasz is, mint ősz! a régi mondás is ezt mondja: "Itt a tavasz, dagad a f@*z!" Egy másik: "Szerencse, hogy éppen nyár van, A cicik nincsenek kabátban..." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vampie Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 Tél! Utálom a meleget, meg amúgy is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyman Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 nyár már csak a nyári szünet miatt is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 Én a nyárra szavazok egyrészt a nyári szünet miatt, másrészt meg nem fagysz meg, és sokkal több dolgot lehet kint csinálni nyáron, mint télen. Ja és még barnulni is tudsz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigyusz Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 Szerintem amíg iskolás az ember, addig a nyár a jobb a szünet miatt, ez sztem egyértelmű. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabor514 Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 A nyár jobb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zole3e Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Mindkettő király, nem szavaztam, mert ugyanúgy szeretem őket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi08 Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 Természetesen nyár, nincs suli meleg van akármitlehet csinálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaposi23 Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 nyár!!! lubickolás a strandon...nézni a jó csajokat...mi kell még? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 Nyár mert akko hoszabb a szünet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 nyár 1. nincs suli 2. egy rövidnadrág kell csak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts