polip14 Posted Február 3, 2009 Share Posted Február 3, 2009 Arshavinnak nagyon örülök ! Remélem hamar beilleszkedik és a mostani gyengécske formán segít javítani. Már alig várom hogy lássam arsenal mezben a pályán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Február 3, 2009 Share Posted Február 3, 2009 Hétvégén a spurs elleni rangadón már jó lenne látni.Egyből a legmélyebb vízbe had szokja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Február 3, 2009 Share Posted Február 3, 2009 szerintem játszani fog,és kelleni is fog oda. Én reménykedem hogy rangadónak nyoma sem lesz,sima győzelem kell ! Az előző meccsen majdnem megvolt azt nagyon elszúrták... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted Február 15, 2009 Share Posted Február 15, 2009 Hát sajnos a Tottenham ellen se sikerült nyernünk, 5.-ek vagyunk... remélem holnap a FA kupa meccsen nyerni fogunk! Go Gunners Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Február 15, 2009 Share Posted Február 15, 2009 körülményekhez képest nem volt rossz a döntetlen de a győzelmek kellenek már... Arsha holnap sem lép pályára, majd hétvégén talán. Alig várom . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted Február 16, 2009 Share Posted Február 16, 2009 Sport 2- 20:45 Fa kupa- ARSENAL- Cardiff... remélem behúzzuk én örülnék neki ha legalább a fa kupát megnyernénk...bajnokság már elúszott az biztos, BLbe még okozhatunk meglepetést és remélem fogunk is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Február 17, 2009 Share Posted Február 17, 2009 De jó volt véégre látni a srácokat focizni.Eduardo visszatért 2 góllal és hasznos játékkal, remélem nem sérül le újra, de jók voltak a többiek is pl:Bendtner, Gibbs számomra a legkellemesebb meglepetések. Arsenal - Cardiff: 4:0 -Eduardo2x -Bendtner -vPersie Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted Február 17, 2009 Share Posted Február 17, 2009 adtunk a Cardiff szájának örülök nagyon h Eduardo lőtt két gólt is! remélem megnyerjük a kupát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Február 17, 2009 Share Posted Február 17, 2009 Az még kicsit messzebb van, de ilyen intenzitással kell játszani tovább is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Február 17, 2009 Share Posted Február 17, 2009 nagyon örültem a győzelemnek és annak is hogy a mutatott játék is egész jó volt (remélem nem csak a gyengébb ellenfélnek köszönhetően...). Eduardo lassan már a bajnokságban is játszani fog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Február 21, 2009 Share Posted Február 21, 2009 megint egy döntetlen ...0-0 nem hiszem el hogy egy blackburn-nek nem tudunk gólt lőni. Hiányzik fabregas,adebayor,walcott és rosicky is Arshavin jól játszott legalább ,és egy ponttal közeledtünk a villához a 3 helyett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Február 22, 2009 Share Posted Február 22, 2009 A sunderlanddel játszottunk polip mellesleg igazad van! Arshavin szerintem egész jól nyomta, próbálkozott és küzdött.Csak így tovább.A csapat viszont tökéletesen érdemes az 5. helyre.Ennyit tudnak nagy kalap sz*rok ez van.Hulladék hozzáállás, helyzetkihasználás 0.Egy ilyen munkás fos csapatot ripityára kell verni.De neeem be kell vinni a seggükbe a labdát...Vela meg valami eszméletlenül hanyag volt.Szánalmas a csapat...Wenger nem tudom mit csinál az öltözőbe de nem tart rendet a fejekben az biztos... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Február 23, 2009 Share Posted Február 23, 2009 ja igen sunderland...csak a utd meccs után írtam és még az volt bennem de tök 8 ,verni kell ezeket a csapatokat ,és javítani a játékon. Holnap Roma ellen nem lehet ilyen bénán játszani... az meg nagy égés lenne ha nem indulnának jövőre a BL-ben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Február 24, 2009 Share Posted Február 24, 2009 Nagy égés lenne az tuti de előbb utóbb szembe kell nézni vele, ha így folytatjuk...Ezeket a munkás betömörülő csapatokat meg ripityára kell(ene) verni!!Kíváncsi leszek mi lesz ma a Roma ellen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Február 25, 2009 Share Posted Február 25, 2009 a győzelem megvan de a helyzetkihasználás megint nagyon pocsék volt... legalább 3 góllal nyerhettünk volna... de ha idegenben is tudunk gólt lőni akkor nem lesz gond remélem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Február 27, 2009 Share Posted Február 27, 2009 Örülök, legalább 1 gólos előnyünk van ami jó jel!Rómában legalább egy x kell de mindenképp gólt kéne szerezni!A helyzetkihasználásunk meg ritka pocsék, mint mindig! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Március 1, 2009 Share Posted Március 1, 2009 megint egy 0-0 ez már tényleg hihetetlen helyzetek most is voltak ,kapufa és nagy védések is de a helyzetkihasználás megint pocsék volt. Lassan muszáj lesz megnyerni a BL-t ha jövőre indulni akarunk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Március 4, 2009 Share Posted Március 4, 2009 Vééégre!!Jók voltak a srácok, Touré hatalmas vezér, Bendtner az első félidőben elképesztőt alkotott, Arshavin pedig tökéletesen pótolja Cescet, remek passzok, lövések, gólpassz.Csak így tovább!Nagyon kellett ez a győzelem!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Március 4, 2009 Share Posted Március 4, 2009 nagyon jó mérkőzés volt , 5-6 gól simán lehetett volna de a lényeg sikerült. Remélem ma kikap a villa vagy legalább pontot veszít Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Március 8, 2009 Share Posted Március 8, 2009 Régóta nem láttam már így játszani őket!Öröm volt nézni!Mindenkit ki lehet emelni!Song egy komplett áthatolhatatlan fal volt, adott egy gólpasszt, Eboué gólt szerzett, már nagyon ráfért!Dudu abszolút visszatért, Walcott is megtette a magáét!Remélem nem teszek elhamarkodott kijelentést ha azt mondom:az Arsenal is visszatért!!Így tovább srácok!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted Március 8, 2009 Share Posted Március 8, 2009 nah pont ezért soha az életbe nem választanék más csapatot mint az Arsenal, ha kijön nekik a lépés olyankor élvezet nézni ahogy játszanak, a világon nincs még1 csapat aki ilyen szépen játszana (nah jó...talán a brazil foci is van ilyen szép)...asszem ezzel nem is nagyon lehet vitatkozni! amúgy h legyen egy iciripiciri negatív is, nekem Diaby játéka nem nagyon tetszett... Gibs-é viszont annál inkább... Arsenal-Burnley-3-0 , Vela,Dudu,Eboue kíváncsi leszek a Roma ellen mi lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Március 8, 2009 Share Posted Március 8, 2009 én is néztem a meccset és csak azt tudom mondani mint ti . Szép játék volt ,ilyet akarok látni a Roma ellen is ,hasonló eredménnyel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Március 9, 2009 Share Posted Március 9, 2009 Kicsit tartok a Romától de tudom mire képesek a srácok és az a győzelem jó ómen!Nem mondom, hogy kötelező nyerni az Olimpicoban de az x már kötelező! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted Március 9, 2009 Share Posted Március 9, 2009 az lenne a legjobb ha győzelemre játszanánk, de azért visszafogottan és akkor ha X lesz akkor sincs semmi cink ...azért vigyázni kell a Romával...nem tudom h a tv közvetíti-e a meccset vagy megint neten kell néznem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Március 11, 2009 Share Posted Március 11, 2009 huhhh szét izgultam az agyam , de MEGVAN !!!!! 7-6 ! Szép volt fiúk !!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted Március 12, 2009 Share Posted Március 12, 2009 yeeeeeeeeeeeeeeees nem volt rossz meccs!! ez nagy lökést adhat a csapatnak...juhííí Go Gunners Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Március 12, 2009 Share Posted Március 12, 2009 Jajj...Ez nem tesz jót a szívemnek!Majd kiugrott a helyéről de végül megvan!Nagyon kíváncsi leszek kit kapunk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Március 14, 2009 Share Posted Március 14, 2009 Egy ilyen meccs már nagyon hiányzott!!Parádézott az egész csapat, Song megint zseniális volt, a meccs embere egyértelműen Arshavin!Walcott visszatérte pedig egyértelműen marha nagy lökést adott a támadójátékunknak!Csak így tovább, nem szabad leállni!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Március 14, 2009 Share Posted Március 14, 2009 tényleg jó meccs volt remélem a villa kikap holnap és maradunk a 4. helyen Szerk: A Villa kikapott Most már az Arsenalé a 4. hely Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Március 18, 2009 Share Posted Március 18, 2009 Kínkeserves győzelem!Megint a helyzetkihasználás...Fél órán keresztül hagytuk játszani a Hullt, utána abszolút miénk volt a meccs, csak idő kérdése volt,hogy mikor fordítunk.Szerintem nem volt kérdés, hogy nyerünk-e, csak rossz volt látni, hogy elpuskázzuk a helyzeteket!Azért szép volt srácok, a Chelsea nem lesz könnyű de jelenleg jobb formában vagyunk náluk!Hajrá! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts