answer0 Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Az Arsenal a legjobb csapat! Ha formában vannak akkor öröm nézni őket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Middlesbrough [1 - 1] Arsenal 17'[0 - 1]E.S. Adebayor 29'[1 - 1]J. Aliadiere Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 idegesítő ,hogy amit a nagy csapatok ellen megszerzünk a könnyebb mérkőzéseken elcsesszük megint 2 pont bukás lesz ha nyernek többiek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turul9 Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Az Aston Villa nyert, szóval megint visszacsúsztunk az 5. helyre... A mai meccsen a legjobb teljesítményt Almunia nyújtotta. A középpálya sehol nem volt, a védelemről nem is beszélve. A legrosszabb teljesítményt sztem egyértelműen Diaby nyújtotta, a meccsen sokszor volt önző, meg egyszerűen sz*r volt a játéka. nincs mit szépítenii rajta... Jövő héten remélem összekapják magukat a Liverpool ellen. Mert ilyen játékkal nemsokra mennek. Mondjuk a rangadókat eddig nyertük... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Érdekes meccs volt, nem lepődtem volna meg ha kikapunk...Nálam a legnagyobb "meglepetés" Cesc játéka volt.Végre régi önmagát idézte zseniális passzaival és küzdeni akarásával.Sajnálom ,hogy nem tudtunk gólt szerezni az utolsó percekben...Majd a pool ellen alkotunk!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 az a szerencse hogy a nagyok x-eltek A Liverpool ellen pedig tényleg nem lesz elég ilyen játék... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Gratulálok webb bírónak a hozzá nem értés magasfoka megnyilvánult.És egy ilyen büdös paraszt lenne jó bíró?Mindig az Arsenal ellen fúj ha ágyús meccset vezet.Sosem okolom a bírót de ez szánalmas volt.Az x-el szarra sem megyünk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 pedig most még jól is játszottunk....még 10 emberrel is!! kár h csak X lett :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 az elején még nagyon bíztam egy győzelemben ,de a második félidő nem úgy alakult. fabregas nagy veszteség volt ,és ade kiállítása sem jött valami jól . Sok helyzete volt a poolnak, így azért nem olyan rossz a döntetlen de a pontok terén tényleg rossz a helyzet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 http://www.fc-arsenal.hu/hirek/1273,fabregas-honapokat-hagy-ki-.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Nem gondoltam volna hogz ilyen súlyos a sérülés:(nagyon nagy veszteség... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Hát szerintem így végleg nincs esélyünk semmire se...amikor beállt Diaby rögtön gyengébb lett a játékunk...kíváncsi vok Wenger h állítja össze a csapatot a köv meccsre... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 nem hiszem el 92.percben kapjuk megint azt a gólt amivel bukunk 2 pontot.... 10 pont hátrány ez már nagyon sok . Marad a bl de ott is kemény ellenfelek lesznek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Gallas góljával a 3 pont megvan ,bár elég nehezen nem az igazi a játék mostanában. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tupac14 Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Az Arsenal soha nem adja fel szóval még meglehet a bajnokság nagyon remélem Arsenal-os szív, Arsenal-os lélek Arsenal-os leszek ameddig csak élek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Január 4, 2009 Share Posted Január 4, 2009 3-1-es győzelem a kupában Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 Újabb győzelem . Szerény 1 gólós de a 3 pont megvan Arsenal-Bolton 1-0. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 óóó elég az ...épp most nézegettem a tabellát...elég szoros...Mu. jó helyzetbe van, behúzzák a kettő elmaradt meccsüket és ők az elsők ...nagy harcok lesznek a kieső helyeken is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 Hát nem tudom de nagyon össze kell szedniük magukat a srácoknak.Ade formája csapnivaló, a többiek sem brillíroznak 1-2 kivételtől eltekintve.Azért szorítok nekik!!!A hullnak pedig kőkeményen odavágni a 2:1-ért.Üssük ki őket!Go Gunners!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 3-1 -es győzelem ! Az egyenlítés után már kezdtem aggódni de egy szép összjáték végén Nasri szép gólt lőtt,aztán a 3. már csak ráadás volt Meg kéne már előzni a Villa-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Január 18, 2009 Share Posted Január 18, 2009 Jók voltak a srácok, igaz eléggé rám ijesztettek de nyertünk az a lényeg!Bendtner mostanában jó formában van, ha így folytatja akkor még egészen megbírom (azért ez túlzás) Csak így tovább srácok nincs olyan messze az a rohadt dobogó!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Január 18, 2009 Share Posted Január 18, 2009 én a 4. helyet látom reálisnak és az kell is a Bl induláshoz . De én örülnék a legjobban egy jobb helyezésnek vagy annak hogy ha megnyernénk a Bl-t és úgy kapnánk jogot az induláshoz a következő sorozatban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Január 18, 2009 Share Posted Január 18, 2009 Én is a 4. helyre számítok de bármilyen kupa megnyerése hatalmas lökés lenne.Nagyon örülnék neki, mint ahogy más szurkoló is!Nem is beszélve a játékosokról!!Go Gunners!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Január 25, 2009 Share Posted Január 25, 2009 FA Cup: Cardiff C. 0 - 0 Arsenal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 25, 2009 Share Posted Január 25, 2009 = Újrajátszás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Január 25, 2009 Share Posted Január 25, 2009 illet volna sima győzelmet aratni ,de ha ma nem akkor 9 nap múlva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Január 28, 2009 Share Posted Január 28, 2009 Everton-Arsenal 1 - 1 Van Persei a hosszabbításban egyenlített izgalmas volt és még így sem jó az eredmény . A Villa nyerni tudott Ja és állítólag Arshavin már nagyon közel van és meg is egyeztet az áráról . Remélem igaza a hír és hamar csatlakozik. Hasznára lehetne a csapatnak . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Január 31, 2009 Share Posted Január 31, 2009 A West ham a munkás szánalom "focijával" pontott lopott.Ez pedig minket minősít.Egy rohadt helyzetet nem tudunk belőni...A sok felesleges beadással semmire nem megyünk, a másik taktika az ,hogy becipeljük a labdát az ellenfél seggébe...Könyörgöm ha 10-en védekeznek ezt ,hogy akarják elérni?Szánalom...Wenger bá magyarázkodj csak az megy! Nem vagyok ideges...Nem vagyok ideges...Nem vagyok ideges... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Január 31, 2009 Share Posted Január 31, 2009 két pontot hozhattunk volna a Villán nem megy most a a csapatnak..nagyon nem. Arshavinról még mindig semmi biztos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Február 3, 2009 Share Posted Február 3, 2009 Arshavin a miénk!Ideje volt egy tapasztalt intelligens játékost igazolni!Remélem hamar megszokja a PL ritmusát!Sok sikert Arshavin! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts