Swarm Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Én már nem szólok semmit.Ez a mentalistás a kis csapatokra jellemző.A nagyok ellen felszívják magukat a kicsik ellen szopnak.Gratulálok...nem tudom így mit várunk a szezontól. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 hát lassan semmit kb minimum 4. hely az szinte biztos hogy meglesz aztán kiderül hogy folytatják. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CescFabregas Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 tipikus Wenger féle foci... az első félidőbe hagyjuk az ellenfelet játszani és utána kapcsolunk rá.. na csak Wenger bácsi avval nem számolt mi lesz ha gólt kapunk..najó... kikér sört? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 A pénteki sajtótájékoztatón Wenger kijelentette, Eduardo "nemsoká" visszatér a normál edzésre és "két-három hét múlva" játszhat is (nyilván a tartalékok közt). Ezután kizárólag a meccshiány tarthatja majd vissza az első csapat kezdőségétől. A horvát csatár február 23 óta nem húzhatott mezt. Ugyanakkor Tomás Rosicky végre túlesett varratszedő műtétén, ami azt jelenti, a cseh középpályás is nemsoká (1-2 hét) újra edzeni kezdhet, noha nem teljes értékűen. Most már Wenger is mer konkrét időpontokat mondani felépülésére. "Eduardo közel áll a rendes edzésbe való visszaálláshoz, két-három hét múlva játszhat is."-kezdte Wenger. "Tomasról annyit, hogy nagyon jól sikerült a varratszedése. 6-8 hét múlva visszatér, de ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül játszani is fog 6-8 hét múlva." "Akkor még csak edzeni kezd majd, tehát én azt mondom, az Újév legeleje reális időpont számára a pályára lépésre." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 jó lenne ha visszatérne mind a két srác,azért nem tőlük kell várni a megváltást de jó játékosok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 nem lenne jó ha Walcott kidölne a sorból Theonak kiugrott a vála egy Scott Parkerrel történő ütközés után. Az Angol válogatott sajtóreferense elmondta: " Theo-t azonnal kórházba vittük, ahol visszatették a vállát. Miután visszatér a szállodába, pihen egy kicsit és a következő géppel haza utazik, hogy az Arsenal orvosai is megvizsgálhassák." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 ez még az angol-német mérkőzés előtt történt ha jól tudom szerintem nincs nagy gond. Jó lenne a hétvégén egy győzelmet ünnepelni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 vezet a city :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 remélem sikerül fordítani a második félidőben. így is sok a hátrányunk ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 áhh 2-0... de ennyi sérültel nagyon nehéz jól játszani... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 már 3-0 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 na vége 3-0 . Pocsék volt a mutatott játék,sok eladott labda... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Gyönyörű játék volt gratulálok a srácoknak.Itt nem tudom mit is akarnak.SZÁNALOM!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Végre, alapbol nem is Gallasnak adtam volna! Nem azért mert nem jó játékos! _________________________________________ Arsene Wenger a csapat menedzsere hétfőn bejelentette, hogy Cesc Fabregas fogja mostantól a csapatkapitányi karszalagot viselni William Gallas helyet. Clichyt lenyűgözte a dolog, mivel egyetért azzal, hogy a Spanyol csillag egy érett rutinos játékos, aki el tudja válalni a karszalaggal járó felelősséget. Ez egy kisseb változás a csapatnál, én úgy érzem, hogy Fabregas megfelelően tudja majd iányítani a csapatot a következő találkozón - Mondta Clichy a Skysport-nak. Ő megmutatta tehetségét már az előző évben is, és úgy gondolom, hogy jó választás volt Wengertől, hogy a Spanyol sztárt választotta csapatkapítánynak, ezzel a csapattársak sem ellenkezhetnek. Az Arsenal a hétvégén 3-0ás vereséget szenvedett a Manchester Citytől, és Gallas kritizálta csapatát, Clichy már ekkor gondolta, hogy jót tenne a csapatnak egy új kapítány, aki rutinos játékos, jól végezné feladatát. Az "Ágyúsok" kedden a Dinamo Kijevvel csapnak össze és Wenger megerősítette, hogy Gallas pályára fog lépni, de ezúttal már nem csapatkapítányként. Clichy gratulált honfitársának Gallasnak, és kijelentette, hogy William még mindég kulcsfontosságú játékos a csapatban. Néhány csapattársnak nem tetszet Gallas kritikája, de ennek ellenére én tisztelem őt. Az elmúlt év nemvolt túl sikeres, mert nem nyertünk semmit, de Gallas ott is megmutatta tehetségét, és lehetet látni fontosságát a csapatban, reméljük idén sikeresebbek leszünk ____ Cesc Fabregas nagy megtiszteltetésként vette, hogy ő lett az Arsenal új csapatkapitánya. A spanyol William Gallasttól örökölte meg a kapitányi karszalagot, miután leváltatta Wenger. A 21 éves Cesc a klub hosszú történelmében az egyik legfiatalabb kapitány és elismeri, hogy óriási érzés lesz kivezetni a csapatot az FC Dynamo Kyiv elleni BL meccsre. "Nagy megtiszteltetés, hogy a világ legnagyobb klubjai közül az egyiket én irányíthatom," mondta Fabregas. "Ez egy büszke pillanat. Tudom, hogy ez egy nagy felelősség, de nagy az elkötelezettségünk és remek a csapatszellem, így visszatérünk a győztesek útjára és bizonyítsuk a potenciálunkat." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Hali! Gallas után Fabregas jó választás lehet,akár könnyebben szót érthet a fiatalabb játékosokkal. Én még Toure-t tartottam esélyesnek ,mert ő már elég tapasztalt játékos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 1-0 továbbjutottunk a csoportból 87' Bendtner két védő között kiugrott, majd a kapu jobb oldalába tüzelt. 1–0 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 legalább a BL-be jól szereplünk! olyan yo lenne ha felépülnének a sérültek! elég ütős csapatunk lenne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Nasri,Ade és Sagna felépült, hétvégén már nyomhatják a chelsea ellen!Remélem legalább akkora meglepetést okozunk mint a mu veréskor! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 egy győzelem biztos csak jót tenne ,de nehéz lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
qrvaa Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Jó lenne a már valami kupát nyerni, az ARSENAL játsza a legszebb focit a világon! Ezért vagyok 10 éve ágyús, és jó látni, hogy itt is szeretik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Megnyertük!!!!! 1-2 ! Mind a 3 gólt mi lőttük ! Remek mérkőzés. ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Rohadnának meg ,hogy ilyen szélsőségesen nyomják a játékot!!De ennek nagyon örülök, nagy presztizsharc volt!!!ARSENAAAL! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Sport 1-en 20:30-kor Burnley-Arsenal liga kupa Megnéztem a cselzi elleni meccset teljesbe! már a kommentátor miatt megérte...h az mennyi hülyeséget össze nem beszélt Szerintem nem játszottunk rosszul az első félidőben sem...de azt birtam h miután megszereztük a vezetést, megmutta a cselzi h mittud, terrikéböl rögtön előtört a favágó éne és beleszállt Sagnába, szerencsére nem találta telibe!! Jó lenne ha mostmár beindulna a szekér és nem botlanánk... Ez nem ide tartozik, de azért nézzétek meg mert elég durva!! http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-eltort_a_sipcsontja_majd_leejtettek-16492 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Legalább a Chelsea-be vannak angolok ha már védők Burnley- Arsenal 2-0 1-0 Mcdonald 6? 2-0 Mcdonald 57? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Arsenalba is vannak Wilshere és Walcott... Az Arsenal előtt pont a Chelsea játszott a Burnley-vel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Ja, az se sikerült jobban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 nem bizony Y csapattal kiestünk ez van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Elég ratyi játékkal de megvan a győzelem, ez a lényeg!! Arsenal - Wigan:1:0 16'Adebayor Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 3 pont megvan, az a lényeg nem lehet minden meccs olyan könnyű mint a cselzi elleni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 A játék valóban nem volt olyan jó...de sok nagy helyzetünk volt . A lényeg a 3 pont ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts