Cesc18 Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 én az első perctöl kezdve néztem... Nah így kellett kezdeni a bajnokit!! :D szerintem jól játszottunk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 várható volt a győzelem bár én 1-nél több gólt vártam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Arsenal-WBA 1-0 Gólszerző: Samir Nasri (4.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 wenger leigazolta silvestre-t... hát nem tudom, egy mu szurker haverom elég sokat szídta.. majd meglátjuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 de remélem nem lesz kezdő...én Clichyt jobbnak tartom..de viszont jól fog jönni, az Arsenal híres a sok sérültekröl, és nem baj az ha van egy ilyen védőnk még...Hoyte meg a Boroba ment! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 Kicsit meglepődtem amikor olvastam ezt a hírt ,de tényleg jó egy tapasztaltabb védő ha éppen sérülés miatt be kell állnia valakinek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 de kihalt a topic bár a fulhamtől elszenvedett vereségről inkább jobb nem beszélni.. az viszont engem meglepett, h senderos a milan-ba igazolt, nem tudom hogy ez most jó-e vagy rossz a csapatnak.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 bl visszavágó: Arsenal (angol)–Twente (holland) 4–0 (1–0) Gsz.: Nasri (27.), Gallas (52.), Walcott (66.), Bendtner (89.) Tj.: az Arsenal, 6–0-val könnyed továbbjutás, remélem a bl csoportkör után is ezt írhatom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 hát a Fulham elleni vereség elég gáz volt... ilyet nem lehet megengedni ,3 pontot buktunk .... A védőknél mostanában nagy a mozgás ,hírbehozás .....Senderos nem tudom mit akar olaszban ...megint elment egy gyengébb bajnokságba...de őt tudja meg persze Wenger. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 A-CSOPORT 1. Chelsea (Anglia) 2. AS Roma (Olaszország) 3. Girondins Bordeaux (Franciaország) 4. CFR Cluj (Románia) B-CSOPORT 1. Internazionale (Olaszország) 2. Werder Bremen (Németország) 3. Panathinaikosz (Görögország) 4. Anorthoszisz Famaguszta (Ciprus) C-CSOPORT 1. FC Barcelona (Spanyolország) 2. Sporting CP (Portugália) 3. FC Basel (Svájc) 4. Sahtar Doneck (Ukrajna) D-CSOPORT 1. Liverpool (Anglia) 2. PSV Eindhoven (Hollandia) 3. Olympique Marseille (Franciaország) 4. Atlético Madrid (Spanyolország) E-CSOPORT 1. Manchester United (Anglia) 2. Villarreal (Spanyolország) 3. Celtic Glasgow (Skócia) 4. Aalborg BK (Dánia) F-CSOPORT 1. Olympique Lyon (Franciaország) 2. Bayern München (Németország) 3. Steaua Bucuresti (Románia) 4. AC Fiorentina (Olaszország) G-CSOPORT 1. Arsenal (Anglia) 2. FC Porto (Portugália) 3. Fenerbahce (Törökország) 4. Dinamo Kijev (Ukrajna) H-CSOPORT 1. Real Madrid (Spanyolország) 2. Juventus (Olaszország) 3. Zenit (Oroszország) 4. BATE Boriszov (Fehéroroszország) szerintem ebböl a csoportbol elsőként kell továbbjutnunk!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 hát remélem hogy így is lesz bár a fener meg a porto nem olyna könnyű . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 akartam írni,h az egyik legnehezebb csoport, de ahogy elnézem - egy-kettőt leszámítva - a többi ugyan ilyen nehéz lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 második helyért majd harcolnak, mi kibéreltük az elsőt Gu gunners Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turul9 Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Hát, remélem azért sikerül a csoportban az első helyet megszerezni, de nem szabad leírni a többi csapatot se, okozhatnak váratlan meglepetéseket. Mai meccs: ARSENAL-NEWCASTLE 3-0 (2-0) London, Emirates Stadion, 60 067 néző, vezette: Styles. Arsenal: Almunia - Sagna, Touré, Gallas, Clichy, Eboué (Walcott 72.), Fabregas, Denilson (Song 69.), Nasri, Adebayor, Van Persie (Vela 63.). Menedzser: Arsene Wenger. Newcastle United: Given - Coloccini, José Enrique (Bassong 44.), Taylor, Gutiérrez (Barton 89.), Guthrie, Butt, Beye (Edgar 89.), N'Zogbia, Owen, Ameobi. Menedzser: Kevin Keegan. Gólszerzők: Van Persie (18., 41. - másodikat 11-esből), Denilson (58.) Sárga lap: Fabregas (52.), Nasri (92.), ill. Given (52.), Coloccini (28.) Összefoglaló: http://www.viddler.com/explore/mball400/videos/1/ http://www.viddler.com/explore/mball400/videos/3/ http://www.viddler.com/explore/mball400/videos/4/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Szép tipikus arsenalos játékkal magabiztos győzelem ! Így kell csinálni mindenki ellen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 van persie-nek így nem lesz vmi nagy pályafutása ha mindig lesérül.. :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 de már állítólag jól van ,és a válogatottban is játszhat a hétvégén. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Samír Nasri nem kevés pénzért váltott nyáron klubot, és országot. A pénz mellett rengeteg időt elvett a nyárból a francia tehetség szerződtetése. DE MEGÉRTE! A 8-as szám új birtoklója csodás játékkal rukkolt ki a szezon tétmeccsein, és nem kis teljesítmény az sem, hogy már a BL-ben is betalált új csapatában. Az "Alex Hleb helyére" érkező játékos szeint a csapat tökéletes motorként üzemel, és közben ő maga is egyre tökéletesebb játékossá válik. Wenger szerint fél év kell neki, hogy tökéletesen beilleszkedjen. Hát akkor mi lesz itt fél év múlva?! Nasri félidőnként többet rúg kapura mint anno a fehérorosz, de még az sem lenne túlzás, hogy többet lő, mint amennyit Alex előrefelé cselezett. További sok sikert a csapat színeiben! Dobogó: 2. Emanuell Eboue 3. Gael Clichy Citromdíjjas: Emanuell Adebayor [A hónap játékosa címet az fc-arsenal.hu ítélte oda Nasrinak, de amint lesz hivatalos Player of the Month végeredmény azt is közöljük!] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turul9 Posted Szeptember 13, 2008 Share Posted Szeptember 13, 2008 Blackburn Rovers - Arsenal Tabellán elfoglalt helyezés: Rovers - 10 , Arsenal - 4Forma: Rovers W W L W D L , Arsenal W W W W L WFriss hírek: Nasri játéka egyenlőre kérdéses , sérülése miatt lehetséges , hogy kihagyja a mérkőzést. Anglia "nemzeti hős"-e , Theo Walcott pihentetve lesz , hiszen az elmúlt napokban 2 mérkőzésen játszott. Silvestre játéka is kérdéses , de szerdán a Dinamo ellen 100% , hogy alkalmas lesz a játékra. Velát szintén pihentetni fogja Wenger. A mérkőzésen Rosicky , Diaby , Eduardo és Bischoff biztosan nem fog pályára lépni. A Rovers a napokban szerződtette a 33 éves angol támadót , Robbie Fowlert. A Blackburn játékosai közül Ooijer , Grella és Dunn nem lesz ott a mérkőzésen sérülés miatt.Keretek: Rovers: Robinson , Simpson , Samba , Nelsen , Warnock , Emerton , Reid , Mokoena , Tugay , Pedersen , Santa Cruz , Roberts , McCarthy , Fowler , Derbyshire , Villaneuva , Andrews , Brown , Khizanishvili , TreacyArsenal: Almunia , Sagna , Gallas , Toure , Clichy , Eboue , Ramsey , Fabregas , Denilson , Adebayor , Van Persie , Fabianski , Walcott , Nasri , Djourou , Song , Bendtner , Randall Forrás: Premierleague.com Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 13, 2008 Share Posted Szeptember 13, 2008 nyerni kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 13, 2008 Share Posted Szeptember 13, 2008 0-4 Szép győzelem ! Van Persie 8 Adebayor 45+1 Adebayor (pen) 81 Adebayor 90+2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Szeptember 14, 2008 Share Posted Szeptember 14, 2008 na, ade úgyfest megtalálta a góllövő cipőjét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 15, 2008 Share Posted Szeptember 15, 2008 jól tenné bár én inkább mást látnék szívesen házi gólkirályként Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 17, 2008 Share Posted Szeptember 17, 2008 bakker .....az utolsó percekben mentettünk pontot ... Dynamo Kiev 1-1 Arsenal Dynamo Kiev: Bogush, Betao, Diakhate, Mykhalyk, Nesmachniy, Vukojevic, Yussuf (Asatiani 90), Yeremenko, Aliev, Ninkovic, Bangoura (Kravets 90). Subs Not Used: Shovkovskiy, Ghioane, Morozyuk, Shatskikh, Olexander Romanchuk. Booked: Nesmachniy, Bangoura, Vukojevic, Diakhate. Goals: Bangoura 64 pen. Arsenal: Almunia, Sagna (Eboue 78), Toure, Gallas, Clichy, Walcott, Fabregas, Song Billong (Bendtner 70), Denilson, Van Persie (Vela 83), Adebayor. Subs Not Used: Fabianski, Ramsey, Wilshere, Djourou. Booked: Sagna. Goals: Gallas 88. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 a középpálya elég sovány.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turul9 Posted Szeptember 30, 2008 Share Posted Szeptember 30, 2008 Na eddig Arsenal - Porto 4-0 a 77. percben Adebayor és v. Persie is 2 gólt szerzett eddig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 30, 2008 Share Posted Szeptember 30, 2008 Sportszerű találkozón a sokkal jobban játszó Arsenal 4–0-ra verte az FC Portót, teljesen megérdemelten. A portugálok rosszabbul is járhattak volna. nagyon szép játék és legalább 8-0 nak kellett volna lennie öröm volt nézni a srácokat hogyan dolgozzák ki a helyzeteket és bohóckodnak az ellenfél 16-osa előtt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORDI_FAN Posted Október 3, 2008 Share Posted Október 3, 2008 Az Arsenál naon jó meccsett hozott,le a kalappal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted Október 4, 2008 Share Posted Október 4, 2008 remélem ma jól megszórjuk a Sunderlandot... Go Gunners Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Október 4, 2008 Share Posted Október 4, 2008 én is ,bár a lényeg hogy nyerjünk. A mérkőzés 16-kor kezdődik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts