Wildebeest Posted Október 28, 2007 Share Posted Október 28, 2007 Ez a döntetlen idegenben nem rossz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Október 28, 2007 Share Posted Október 28, 2007 kizárt, h visszamenne angliába más csapatba.. az x pedig tényelg nem rossz, de a 3 pont azért jobb lett volna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielson Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 Hát eddig az Arsenal szereplése előtt le a kalappal...mindeggy hogy ki megy el tőlük az utánpótlásuk és a fiatal játékosok beszerzése fantörpikusan működik náluk... Henry marad és kész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thierry15 Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 Azért Quaresma-t még eltom képzelni az Arsenalba! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 kinek a helyére? :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 ha 2 védővel játszanának beférne... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Október 29, 2007 Share Posted Október 29, 2007 Hát pl Hleb helyére beférne szerintem Quaresma... de ez csak az én véleményem... meg mostanában elég jól játszik Hleb is... na mindegy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thierry15 Posted Október 30, 2007 Share Posted Október 30, 2007 Hát pl Hleb helyére beférne szerintem Quaresma... de ez csak az én véleményem... meg mostanában elég jól játszik Hleb is... na mindegy Beférne... Amúgy Hlebről jut eszembe szerződést akar hosszabítani! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Október 31, 2007 Share Posted Október 31, 2007 meg is fogja ,,nem egy sztár de azért nem rossz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Október 31, 2007 Share Posted Október 31, 2007 igaz csak liga kupa, de ismét egy veretlen, sőt győztes meccs! Sheffield - Arsenal 0-3 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Október 31, 2007 Share Posted Október 31, 2007 faja csak így tovább az idén minimum egy valamit nyerni kell ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Október 31, 2007 Share Posted Október 31, 2007 reméljük az nem csak tapasztalat lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 igaz csak liga kupa, de ismét egy veretlen, sőt győztes meccs! Sheffield - Arsenal 0-3 Ráadásul elég sok alapember hiányzott, és mégis szépen is játszott az Arsenal nem csak eredményesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadri Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 csak néhány idézet az előszezonból,ebből a topikból: "Már idén sem volt esélyük, bár mentségnek felhozható, hogy Henry sokat volt sérült... de nem hiszem, hogy ők is harcban lettek volna a MU-val meg a Chelsea-vel... de a pool-t azt megelőzték volna vele De jövőre tényleg nem fognak esélyesnek számítani" "Az Arsenal Thierry Henry eladásával már most kiszállt a versengésből." "Az Arsenal már most esélytelen a bajnoki címre." "Fantasztikusan "erősítenek" idén az ágyúsok háza táján... :@" milyen érdekes ezeket olvasni most :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 jah tényleg ! bár én tavaly nem értettem hogy miért szerepeltek ilyen gyengén..ott volt henry is meg azok akik most is... és én még mindig bánom hogy henry el ment de hát ez van és most örüljünk az eddig teljesítménynek ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Hát nem sokan gondolták volna, hogy ilyen teljesítményt fognak nyújtani... (hozzáteszem, én sem) kiváncsi vagyok ma mi lesz a MU ellen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 uram isten mekkore mecs volt ! 2-2 lett a vége ! Az utolsó pillanatban egyenlítettünk nem hiszem el !!!! király ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 no, a király a 3 pont lett volna de azért ez sem rossz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 szezon elött gondoltátok volna, h 15 forduló után az arsenal veretlenül vezeti a bajnokságot? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 igen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 ez eléggé nagy optimizmusra vall Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 azért a veretlenséget nem gondoltam,de az elfoglalt helyezést igen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 kár volt a bl-ben b csapattal menni sevilla-ba és kikapni, akkor még minden tétmeccset figyelembe véve veretlen lenne a gárda az idei szezonban, így "csak" 20 meccse veretlenek a bajnokságban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Arsene Wenger, az angol élvonalban (Premier League) szereplő Arsenal mestere képesnek tartja csapatát arra, hogy az előzetes várakozásokkal ellentétben, megnyerje a 2007-2008-as bajnokságot. A francia szakember az Arsenal TV Online-nak adott interjújában a Newcastle elleni meccset megelőzően értékelte együttese esélyeit. "Fantasztikus lehetőségünk van arra, hogy növeljük előnyünket, és ezt természetesen meg is akarjuk tenni" - vázolta rövid távú elképzeléseit Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere. Az "ágyúsok" szerda este a második fordulóból elmaradt mérkőzésüket pótolják a szezonban igencsak gyengén teljesítő Newcastle vendégeként. A találkozó egyértelmű esélyese a londoni klub, ám az igazi kérdés, hogy az előző szezon negyedik helyezettjének van-e reális esélye a bajnoki cím megszerzésére is. "Talán az álmodozók már a bajnoki címben gondolkoznak, de mi reálisan értékelünk, és tudjuk, hogy még nagyon sok van hátra" A konkrét kérdésre, miszerint megnyerheti-e az Arseanal a bajnokságot, Wenger mégis optimista választ adott. "Természetesen meg tudjuk csinálni, úgy érzem alkalmasak vagyunk rá, de csak akkor tudjuk megragadni az esélyt, ha a végig a legjobb teljesítményünket nyújtjuk" - zárta értékelését a francia szakember, akinek az esti meccsen Alexandr Hleb, Cesc Fabregas és Abou Diaby hiánya (és pótlása) okozhat némi fejtörést. Az Arsenal 14 mérkőzés után, 36 pontjával vezeti a Premier League-t. A csapat 11 győzelem mellett 3 döntetlent számlál, három ponttal előzi meg a legnagyobb riválist, a második helyen tanyázó, egy meccsel többet játszó Manchester United csapatát. A Newcastle a megszerzett 18 pontjával mindössze a tabella 11. helyén szerénykedik. csak így tovább ! Nemsokára visszatér VP is ! (kb2-3 hét) // Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 sajnos csak egy ponttal sikerült növelni az előnyt, de azért az se rossz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Newcastle vs Arsenal 1-1 1-0 Emmanuel Adebayor 4' 1-1 Steven Taylor 60' Labdabirtoklás: 45% - 55% Kapuralövés: 13-5 (9-2) Szöglet: 6-6 Szabálytalanság: 9-10 Stadion: St. James' Park Játékvezető: Mike Dean Nézőszám: 50305 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Mintha fáradna az Arsenal... megszakadt a veretlenségi sorozat. Elszenvedte első vereségét a 2007-2008-as angol pontvadászatban (Premier League) az Arsenal, miután 2-1-re kikapott a Middlesbrough vendégekén. A Riverside-on rendezett összecsapás elején Stewart Downing 11-esből szerezte meg a vezetést, a 73. percben pedig Tuncay Sanli duplázta meg a Boro előnyét. A rendes játékidő hosszabbításában Tomas Rosicky még kozmetikázta az eredményt, de csapata már nem tudott egyenlíteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 hát nagyon kár ezért a meccsért ,mert nem volt egy erős ellenfél de a 11-es nem kellett volna szerintem ! Tényleg hiányozna a sérültek ,mert így fabregas ,vp ,hleb,flamini nélkül a még náluk is fiatallabbak úgy játszanak mint ők tavaly ..még mindig kell 1 év amikor már lehet hogy sok a sérült de azt lehet mondani hogy nembaj Denilson már tapasztalt majd ő helyettesíti fabregast meg ilyenek ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 én meg a 93. percben nyomtam ki a meccset :S nem mintha nem lenne lényegtelen, h 2-0, vagy 2-1, de azért megnéztem volna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Így viszont kezd egy kicsit sűrű lenni a mezőny eleje... ebből látszik, hogy elég egy botlás és máris oda az előny Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts