Wildebeest Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Én nem szóltam semmi rosszat, csak benéztem Nekem az Arsenallal sincs bajom, sőt szimpatikus csapat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 király nah ma lessz meccs ! Portsmouth v Arsenal ! Fratton Park Wednesday, 26 December Kick-off: 1945 GMT Szerintem nyerünk 1-2 góllal ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Nyerni is kell az Arsenalnak, mert a MU vezet a Sunderland ellen, és nem valószínű, hogy pontokat fognak hullatni. A Chelsea meg csak döntetlenezett... mondjuk jó meccs lehetett mert 4-4 lett a vége Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 és 3 piros is volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 ááá, oda az első hely :( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 2138: FULL-TIME PORTSMOUTH 0-0 ARSENAL - > bakker Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 A Portsmouth mondjuk nem rossz csapat, de kár a pontokért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Bokaizomproblémái miatt további két hétre kidőlt a sorból az angol első osztályú Arsenal FC csatára, Robin Van Persie – tájékoztatott az Arsenal FC hivatalos honlapja csütörtök délután. A támadó két egész hónapig nem volt hadra fogható ősszel a londoniaknál korábbi sérülése miatt. // Van Persie december 12-én a Steaua Bukarest ellen tért vissza a pályára súlyos térsérülése után, négy napra rá pedig a Chelsea ellen csereként bizonyíthatott. A holland válogatott játékos az Everton elleni, december 29-i összecsapást és a West Ham elleni újévi londoni derbit is kihagyni kényszerül. A 2007/08-as idény során figyelemreméltó menetelést bemutató "Gunners" háza táján tehát nem mentes viharfelhőktől az ünnepek időszaka, a hétvégi Portsmouth elleni pontvesztés után letaszította őket az első helyről a címvédő Manchester United. Arsene Wenger vezetőedző szerint ugyan nem kellene felfesteni az ördögöt a falra – a francia tréner szerint szó sincs arról, hogy krízisben lenne a pontvadászat elejétől vezető londoni együttes – tény azonban, hogy az év végére valamelyest alábbhagyott Fabregasék lendülete. A gólokért felelős togói támadó, Emanuel Adebayor sem lát okot az aggodalomra, sőt legújabb nyilatkozata alapján rózsaszínben látja a jövőt Henry örököse: "Ha esetleg Thierry Henry visszatérne az Arsenalhoz, egyáltalán nem lenne garantált a helye a kezdőcsapatban. Sőt, könnyen lehet, csak az én tartalékom lenne" – hangzott a támadó merész véleménye. pfff...azért bayort bőven kivágnák a csapatből henry kedvéért ! dejó is lenne ha visszatérne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 olvastam én is, arca az van neki, bár sztem csak humorosan mnodta.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 everton-arsenal 1-4!! az arsenal kezdi az első helyről a 2008-as évet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 ééééésssss ....... ISMÉT AZ ELSŐ HELYEN ! Everton- Arsenal : 1-4 ! hátrányból fordítottunk , szép gólok és két piroslap ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 így van, bár az első két gólról lemaradtam :S a harmadik mondjuk szép kis potya volt howard-nak biztos nem szimpi az előző munkaadója.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 arsenal-west ham 2-0 eduardo, adebayor adebayortól úgy néz ki félnek a kapusok, h ilyen szerencsétlenül jönnek ki, ha ő robog a kapu felé Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 hát elég csúnya .... de a lényeg hogy gólt lő : és elsők vagyunk a tabellán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 1, 2008 Share Posted Január 1, 2008 Dudu szép gólt lőtt megint! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 6, 2008 Share Posted Január 6, 2008 burnley-arsenal 0-2 gól: eduardo, bendtner ahhoz képest, h a b csapat volt a pályán egész szépen játszottak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Január 6, 2008 Share Posted Január 6, 2008 hát már legalább a legjobb 32-ben vagyunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Január 7, 2008 Share Posted Január 7, 2008 DE csak a kiállítás után játszottak jól. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Január 7, 2008 Share Posted Január 7, 2008 Wenger véleménye ! A francia arról ejtett szót, hogy milyen helyzet állhat elő az Afrika-kupa idején az angol kluboknál. „Úgy gondolom, ez a Chelseat sújthatja a leginkább azzal együtt is, hogy bárkit meg tudnak venni, korlátlanok a lehetőségeik.” „De nélkülözniük kell Mikelt, Essient, Drogbát és Kalout, ez négy fontos játékos. Senki sem veszít ennél többet.” „Ebben a tekintetben a Chelsea és a Portsmouth mögött vagyunk – de nem fogok erre hivatkozni, ha nem nyerjük meg a bajnoki címet, mert tudom jól kik hiányoztak a szezon kezdete óta. Mikor ők sérültek voltak, akkor sem panaszkodtam.” „Amikor megvettük őket, természetesen számítanunk kellett erre az eshetőségre is. Ha ebben a periódusban elveszítesz 4 vagy 5 mérkőzést, nem nyerheted meg a bajnokságot, éppen ezért körültekintően kell eljárni, meg kell találni az egyensúlyt.” „Az belefér, hogy kettő játékost elveszítsünk, de nem ötöt. Ez egy olyan probléma, amivel számolni kell.” Forrás: itv.com Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 7, 2008 Share Posted Január 7, 2008 touré pótlásától félek igazán (senderos... :S:S:S), ebué helyett meg majd játszik hleb, és nincs gond Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Január 7, 2008 Share Posted Január 7, 2008 touré az egyik kedvencem ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 9, 2008 Share Posted Január 9, 2008 Arsenal-Tottenham 1-1 (Walcott 79. ill. Jenas 37.) most nem játszott olyan jól a b csapat, de végülis az ellenfél is egy keményebb dió már Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Január 10, 2008 Share Posted Január 10, 2008 hát sokáig úgy állt hogy vereség lesz a vége ,,de megúsztuk. bár én azért egy szoros győzelmet vártam volna... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 12, 2008 Share Posted Január 12, 2008 Arsenal-Birmingham 1-1 (Adebayor 22. – tizenegyesből, ill. O’Connor 48.) ismét oda az első hely Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Január 12, 2008 Share Posted Január 12, 2008 jah...... nem értem hogyan lehet egy ilyen mecset 1-1re kihozni ...hol a nagy arsenal ? simán verniük kellett volna őket... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 12, 2008 Share Posted Január 12, 2008 én meg azt nem értem mért mosolygós szmájlit tettem, amikor egyértelműen ilyet akartam: no mindegy, ez részletkérdés én van persie mellőzését nem értettem, tudtommal már nem sérült.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Január 12, 2008 Share Posted Január 12, 2008 sajnos a mecset nem láttam ,,nem tudom kik voltak pályán de vp szerintem sem sérült és ha láttam wenger hogy gáz van a 75.perc környékén még beküldhette volna... Itt a részletes info angolul ! Arsenal: Almunia, Sagna (Diaby 83), Senderos, Gallas, Clichy, Walcott (Bendtner 65), Fabregas, Flamini, Hleb, Eduardo, Adebayor. Subs Not Used: Lehmann, Silva, Justin Hoyte. Booked: Hleb. Goals: Adebayor 21 pen. Birmingham: Maik Taylor, Kelly, Ridgewell, Schmitz, Queudrue (Parnaby 61), Larsson, Muamba, Johnson, Kapo, O'Connor (Forssell 75), Jerome (McSheffrey 75). Subs Not Used: Doyle, Martin Taylor. Booked: Kapo, Ridgewell. Goals: O'Connor 48. Att: 60,037 Ref: Phil Dowd (Staffordshire). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 12, 2008 Share Posted Január 12, 2008 én a második félidőt tudtam normálisan nézni, hát az utolsó 10-15 percben már momentuma nem volt a city-nek, csak rugdosták el a kaputól a labdákat.. és amin meglepődtem, h az utolsó percekben nem csak egyszerűen előreívelgetett az arsenal, hanem próbálták akkor is a sok rövidpasszos gyors játékot játszani.. igaz gól nem lett belőle, de azért jó, h a kreativitás nem hiányzik a csapatból Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Január 12, 2008 Share Posted Január 12, 2008 hát igen az jó...de erre szokták mondani hogy az eredmény számít utána az hogy hogyan érték el ! de nem kell még itt aggódni ..remélem még botlik a man utd egymás ellen játszanak még ? mert akkor is simán 3 pontos előnyre lehet szert tenni ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 12, 2008 Share Posted Január 12, 2008 igen, idegenben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts