.LACKA0670. Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 sztem nincs... de ez csak az én véleményem.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucius666 Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Igen van súlya a léleknek, de a 21 gramm nem biztos. Szerintem ez több mindentől függ. Akár a kortól is. Meg az erejétől, ha értitek mire célzok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huntöti Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 VAN!! Benne is volt az urigeller sóban!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vampie Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Szerintem nincs... A lélek nem egy "kézzelfogható" dolog... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabor514 Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Biztos, hogy van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fati500 Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Szerintem,ahogy a gondolatunknak sincsen súlya,úgy a léleknek sem(ha van,ettől lehet,nem lehet kizárni!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 persze, hogy van.. én hiszek az ilyen dolgokban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyhopat Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 Sziasztok Az én szerény véleményem az h a léleknek nem lehet "súlya" mert "súlya" az anyagi dolgoknak van, a fény egy különleges dolog mert rendelkezik mind hullámra mind anyagra jellemző tulajdonságokkal, de például a rádióhullámoknak már nincsen tömege, pedig még a rádióhullámok is könnyen kisimerhető és jól ismert részei a világnak, amit a lélekről nem mondhatunk el. Egy másik dolog amit mondani szeretnék még: az anyagi világban az anyagból készült dolgokkal tudunk vizsgálni más anyag tulajdonságú dolgokat, vagy az általuk keltett rezgéseket, hullámokat, a lélek egy másik síkon létező dolog az én szememben így nem mérhető vagy érzékelhető anyagból készült műszerekkel, csupán egy másik lélekkel... A kísérletről: A halál pillanatában fizikai változások következnek be a testben, melyek a következők: Mellkas összeesik a tüdő kiürül, az összes izom tónusa megszűnik (az előző is ebből ered) valamint pathológiás változások indulnak molekuláris szinten is. A tömegvesztés (mert erről kell beszélnünk, mert aki ért egy kicsit is a fizkához az tudja h a súly az m*g ahol a tomeg az m és a g a gravitációs gyorsulás, így lehet a súlyunk 0 pl az űrben, de a tömegünk megmarad) adódhat a levegő tömegéből is... Remélem segítettem valamicskét... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausz009 Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 Szerintem nincsen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 Szerintem sincs. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 nincsen! mert csak a levegő préselődik ki a tüdőből! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halo2 Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 Lélek az van, de súlya van e azt nem tudom mérjétek meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi1986 Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 van! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 A léleknek nincs súlya. Azért mert egy filmben láttad, elhiszed? De ez hülye kérdés, egyiket sem lehet alátámasztani. Szerintem nincs súlya. Azért lélek mert az nem kézzel fogható, nem FIZIKAI! Hanem LÉLEK, a test az mérhető súlyban, a lélek nem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 VAN!! Benne is volt az urigeller sóban!!! Idáig meg mertem volna esküdni hogy nincs, mert naivan arra gondoltam hogy talán nem is létezik lélek így hozzá társuló súly sem , de a hozzászólásod hatására teljesen megvilágosodtam , szinte érzem ahogy a helyes útra tereltél és végre kimondhatom : VAN!! , igen van súlya a léleknek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverp Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Ha jobban belegondolok szerintem van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 szerintem is van, discoveryn volt is egy ezzel kapcsolatos dokumentumfilm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Kizárt, hogy van mivel nem fizikai dolog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 szerintem nincsen. nemhiszek az ilyenekben. nemakartam azt irni hogy hülyeségnek tartom még valakit megbántok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyurihorde Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Mikor indiában jártam,sok emberrel is beszéltem erről és azt mondják,hogy a lélek akkora mint egy hajszálvég keresztmetszetének a tízezred része. Nem vagyok nagy matekos de szerintem akkor a lélek vagy nagyon sűrű anyag vagy nem 21 gramm. Egyébként azt mondják hogy ez a 21 gramm a testben lévő prána(életlevegő),és ez a lélekkel együtt távozik a testből. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts