alo Posted Április 10, 2005 Share Posted Április 10, 2005 A tegnapi sikertelen filmélmény /Elektra/ után a mai napra jutott 1 gyöngyszem. Pontosan ilyen szomorkás, nem kimozdulós időre való film, ami inkább lelki felüdülést okoz. Ezt az élményt mindenkinek ajánlom!!!! Tartalom: Minden nagy szerelemnek nagy története van. A tizenéves Allie (Rachel McAdams) és Noah (Ryan Gosling) viharos szerelme hamar komolyra fordul. A fiatal párt azonban elszakítják egymástól Allie felsőosztálybeli szülei, akik szerint Noah nem való lányukhoz. Néhány év elteltével ismét találkoznak, szerelmük megint lángra lobban – Allie-nek pedig választania kell lelki társa és társadalmi rangja között. Gyönyörű meséjük különösen fontos jelentőséggel bír egy idős úr (James Garner) számára, aki egy kézzel írt könyvből újra és újra felolvassa az örök szerelmi történetet egy hasonló korú hölgynek (Gena Rowlands). A Nicholas Sparks azonos című sikerkönyve nyomán készült film egyszerre szívmelengető és szívszorító. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jungcsa Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 Először meg sem mertem nézni,mert a hozzászólásokban csomóan írták,hogy sírtal rajta....De megnéztem.Sírni ugyan nem sírtam,de nagyon jó film! Érdemes megnézni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xman123 Posted Augusztus 20, 2009 Share Posted Augusztus 20, 2009 Szerintem ez egy gyönyörű film!!Nehéz dolog így eltalálni egy szerelemről szóló filmet,hogy ne legyen csöpögős,ne legyen túl "cukormázas".Ez a film a legszebb szerelmi törénet amit valaha is láttam.Nagyon megfogott,szinte a film utolsó félórájában folytak a könnyeim megállíthatalanul,és azon gondolkodtam,hogy vajon tényleg létezik ilyen szerelem?Az igazi feltétel nélküli,sírig tartó,gondoskodó és odaadó szerelem.Ezt a filmet mindenkinek ajánlom,nézzétek meg,mert nagyon gyönyörű. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Augusztus 22, 2009 Share Posted Augusztus 22, 2009 Megvan ez a film, de még nem néztem meg, még nem volt kivel, magamban nem merem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limpi Posted Október 13, 2009 Share Posted Október 13, 2009 Úgy ajánlották nekem ezt a filmet, lenyűgözött. Csodálatos. A végén könnyeztem. TOP 5 filmjeim között benne van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts