zotyus Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Hello!! Szeretném kérni annak a mélyentisztelt embernek a segitségé, aki tudna nekem segiten abban h meik programmal lehet a bulikon projekros segitségével kivetiteni képeket vagy más dolgokat, hogy azok a zene ütemverésére váltakozzon. Szóval ha bárki is tud nekem egy ilyen programot mondani az akkor lécci segitese. Elöre is kösz annak aki tud nekem segiteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubikon Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 A Pinacle program segitségével lehet ilyet csinálni bár ott ha jol tudom megkellcsinálni a "filmet" vagyis a képek egymás után pakolod és aláraksz vmi zenét! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjGeryke Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Microsoft Office Power Point tök egyszerü és sokan ezt használják projector-nál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts