dj bigrod Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 na le lett formázva v micsinálva és most a magyarnyelvet hogyan lehet belevarázsolni? át kell írni az imey-t v mit? ha igen hogyan? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 mivel csak formáztál, és nem szoftvertfrissítettél, így elvileg a magyar nyelv megmarad, itt tudod átállítani: Tools/Settings/Phone/General/Phone language szoftverfrissítés után pedig a product code-ot kell átírni, ha nincs magyar nyelv, de abba majd csak akkor menjünk bele, ha tényleg nincs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 köszi szépen megtaláltam csak mivel eddig nem volt nokiám és nem voltam rászorulva h állítgassam a nyelvet így nem tudtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 heló azt tudja valaki h a telefonon mien billenytyűkombinációval lehet előhozni azt a menüt v mit h belebeszélek a mikrofonjába és elindítja azt a progit v hív valakit meg ienek na tudja valaki? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert0212 Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 Nekem is ijen telóm van nagyon király teló Mindent tud amit kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 bigrod: tartsd nyomva a jobb menügombot amíg ki nem írja, h "most beszéljen", és utána értelemszerűen mond amit szeretnél egyéni programokat nem lehet így indítani, de pl. a bluetooth-t kifejezetten egyszerű ezáltal ki/be kapcsolni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 okés köszi szépen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rexor Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 http://www.vatera.hu/nokia_n73_2gb_sd_kartya_89362291.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Hali! Én jövőre tervezem lecserélni az N70-em egy N73-ra. Most ha jól tudom használtan 35-40 rugó.nem? Tud valaki valami bővebb összefoglaló infót adni róla? (osztársam vett egyet használtan, és hibás volt az egész, megnyomta az 5-ös gombot és lefagyott!, ettől félek egy kicsit.) bár én is használtan vettem az N70-em! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Danieels: Ha használtan veszel valamit az az első hogy megnézed alaposan mielőtt megveszed hogy nincs-e semmi baja... Egyébként nekem fél éve van N73-asom, használtam vettem én is és semmi baja! Egyik haveromnak is ilyen van, ő boltba vette Vodánál, de neki szoftverhibás, fagy egy csomószor, de azt egy szoftverfrissítéssel orvosolni lehet Egyébként nagyon jó telefon én ajánlom neked! Itt egy teszt: http://mobilarena.hu/teszt/nokia_n73_n-ekunk_jo/kulso.html Itt megtalálsz róla minden infót! Az árakról meg annyit, hogy 25-28-tól már lehet kapni használtan, boltba 40 fölött már újat kapsz! http://www.hasznaltgsm.hu/gsm/tel_keresesi_talalatok.asp Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
felbontas Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy azokat a témákat amiket az alkalmazás kezelőben nem tudok kitörölni (mert nincsennek is ott), azokat hogy tudom törölni? üdv Attila Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Január 18, 2009 Share Posted Január 18, 2009 Hát nekem az N70-nél van egy olyan dolog a Beállítás menüpontben, hogy Kezelő, vagy Alkalmazás kezelő.Ott tudod törölni az ilyen cuccokat. Vagy a memória kártyán kutakodj. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Január 18, 2009 Share Posted Január 18, 2009 felbontas: Elvileg minden témának az alk. kezelőben meg kell jelennie, legalábbis én amiket feltettem ott megtaláltam! Nem lehet hogy olyat akarsz leszeni ami alapból rajta volt a telefonon? Mert azokat nem lehet törölni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
felbontas Posted Október 14, 2009 Share Posted Október 14, 2009 üdv! Nemrég volt szoftverfrissitésem és azóta a galériába amit kamerával felveszek nem rakja be a telóm. Próbáltam a kamerabeállításoknál megoldani + a galériában, de sikertelenül. Akinek van vmi ötlete az légyszi írjon. előre is köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts