larive Posted Május 23, 2008 Share Posted Május 23, 2008 OK.......ha nem kond írnám én ezen a héten a négy új szót.....mondjuk:talán ,lehet,így,és legyen egy szín.......sárga A poénkodások elkerülése végett ezek a szavak a következő hozzászólás óta tiltott.............tehát hajrá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Május 23, 2008 Share Posted Május 23, 2008 rendebn akkor megvannak a szavak.... jöhet a kérdés ettél már idén dinnyét? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaten89 Posted Május 23, 2008 Share Posted Május 23, 2008 milyen dinnyét? görögöt vagy a másikat.... annak milyen szine is van??? nem jut eszembe... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 OK.......ha nem kond írnám én ezen a héten a négy új szót.....mondjuk:talán ,lehet,így,és legyen egy szín.......sárga A poénkodások elkerülése végett ezek a szavak a következő hozzászólás óta tiltott.............tehát hajrá sárga szerettek nyaralni? hamar kiestél új szavak vannak vedd figyelembe. én szeretek nyaralni, csak van mikor kevés a zs és csak a közelbe megyünk, de az se gáz. van mikor rokokhoz megyünk vagy néha kimarad a nyaralás, dehát ez van nah mien színű ez a smiley? --> Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deporos Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 én színtévesztő vagyok úgyhogy nekem zöld jók ezek az új szavak ugye? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 [PAUSE]Ez így hülyeség, a téma címébe kellene írni az új szavakat, mert egy idő után már senki nem fogja keresgetni, hogy melyik hozzászólásokban vannak a "szigorítások"[/PAUSE] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 szerintem meg létrehozhatna valaki egy új topicot ahová minden héten valaki beír négy új szót a beszélgetést meg folytathatnánk itt.......na mit szóltok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 én benne vagyok, vállalja valaki azt a fórumot? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
birozsoltne Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 na mi van, senki sem vállalja? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robika112 Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 őőő. Igen? upsz:S nemtörlöm már ki leirtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuka182 Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Szerintem folytassuk a fekete fehér igen nemet, és própáljuk mellőzni a lehet, talán...válaszokat, mert most eléggé abbamaradt így ez a fórum...És aki akar az meg nyisson egy újat más szavakkal.. Nah, akkor folytatjuk? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eszter.ke Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 alap... mész valamerre a nyáron? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibi004 Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 hogyne mennék a hawaii szigetekreXDXD:D:) és ti mentek valamerre nyaralni esetleg kikapcsolódni?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristangyerek Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 francia honba Mentek idén abalcsira? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Persie Posted Június 21, 2008 Share Posted Június 21, 2008 Hát lehet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibi004 Posted Június 21, 2008 Share Posted Június 21, 2008 még kitudja h megyünk-e? milyen eddig a nyár? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 meleg a nyár, mert nagyon süt a nap, aminek milyen is a színe? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eszter.ke Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 mint a smileyké. nincs túl késő ahhoz hogy még fennt legyél? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProbithS Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 kimondtad... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts