alliner16 Posted Március 2, 2007 Author Share Posted Március 2, 2007 amúgy a roma se tudott nyerni úgyhogy még mindig nem számíthatunk izgalamas végjátékra a bajnokságra ami végülis nem is olyan nagy baj... a bl-böl szerintem meg könnyen tivább megyünk úgyis lövünk gólt a védelem meg elég stabil mostanság!!!! a múltkori két gólt se kidolgozott támadás után kaptuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alliner16 Posted Március 4, 2007 Author Share Posted Március 4, 2007 na a Roma megint nem tudott nyerni mi megint tudtunk :DD ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 4, 2007 Share Posted Március 4, 2007 Hát nyertünk az tény,de a meccsen nem voltunk olyan motiváltak most azt kell mondanom Ibra mentett meg minket!De a Roma az Ascoli ellen X Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
makkai_attila Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 FORZA INTER!!!!!!!! Tök mindegy h ki mit mondd az IMTER most naon csúcsformában van... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 ja,jo formában vannak,ha ütni kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 Huh de vicces!De kár ezen csámcsogni lesz majd jobb is!ForZa InTeR! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 valahol ereztem h keves lesz az Inter a Valencia ellen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 8, 2007 Share Posted Március 8, 2007 Hát nem kaptak ki szal..csak több idegenben lőtt góllal ment tovább a valen..Mák! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alliner16 Posted Március 9, 2007 Author Share Posted Március 9, 2007 EDDIG SOKKOLT VOLTAM AZ EREDMÉNY MIATT AZÉRT NEM TUDTAM HOZZÁSZÓLNI A BESZÉLGETÉSHEZ DE SZEINTEM AZ ALAPFELÁLLÁSSAL RONTOTTUK EL!!!! 4 VÉDŐ MATERAZZI CORDOBA MAXVEL MAICON ÉS 3 VÉDEKEZŐ KÖZÉPPÁLYÁS BURDISSO DACOURT ÉS J.ZANETTI SZERINTEM ÍGY NEM IS CSODA HOGY NEM TUDTUNK GÓLT LŐNI!!!!! :(:(:(: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 Nem probléma majd máskor,és így is még megnyerjük a bajnokságot és a kupát!Amugy most lett vége a Milan elleni meccsnek!Nyertünk 2-1re Ronaldo rúgott gólt és aztán Crespot lecserélték jött Cruz és 15másodperc alatt egyenlített,aztán Ibra meg bevágta a győztes gólt!Kemény meccs volt,talán az idény legkeményebbje a másik Milan elleni meccs után mer ott 3-0 volt félidőbe és 4-3re nyertünk ez viszont kemény volt,Grosso és Dacourt megsérült de tán rendbejönnek!Cambiasso és Adriano még mindig sérült!Sztem nyáron kellene venni egy középpályást mer ami a Valen ellen volt..pfu!Forza Inter!És a véleményetek h kit kellene idehozni a középpályára?Cruz nagy csere volt mer a gólpasszt is ő adta! Ujra kezdődik a kép dömping! Julio Ricardo Cruz: A gólokat berakhatná vki! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Bent Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 Hát nagy nehezen megtaláltam őket!Szép győzelem! Ronaldo: http://www.youtube.com/watch?v=Nw4wWCKR-N8 Cruz: http://www.youtube.com/watch?v=YCsjTP9Psmc Ibra: http://www.youtube.com/watch?v=X17JRF19KrA Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted Március 12, 2007 Share Posted Március 12, 2007 háát nehéz szülés volt ez az Internek az biztos a bajnokság tuti meg van,kupában kivel játszanak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alliner16 Posted Március 12, 2007 Author Share Posted Március 12, 2007 HÁT JÓ PERSZE A KÖZÉPPÁLYÁS GONDRA LEHETNE SOROLNI A NEVEKET HOGY C.RONALDO MEG ROBBEN DE HÁT A REALITÁS MÁR KICSIT KEMÉNYEBB DIÓ <_< NEM IS TUDOM ROBINHO ÁLLÍTÓLAG ELADÓ ELÉGGÉ BARÁTSÁGOS ÁRON!! TUDOM NEM VÉRBELI KÖZÉPPÁLYÁS DE SZÉLEN JÓL EL LENNE!!! ÚÚÚ DE AKINEK NAGYON ÖRÜLNÉK (LEHET EZ SEM IGAZÁN REÁLIS) AZ LENNON!!! NAGYON ÜGYES SRÁC!! AMÚGY TÉNYLEG KIVEL JÁTSZUNK A KUPÁBAN??? JUNINHO BIZTOS TUDJA:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 14, 2007 Share Posted Március 14, 2007 Alap h tudom,Roma - Inter kupa döntő lesz!Amugy Robinho nem középpályás hanem vérbeli csatár de a Realban nem azt játszik sajnos és ennek az eredménye h nem gólzsák mint a Santosban.. De ő jöhetne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Bent Posted Március 14, 2007 Share Posted Március 14, 2007 Cruzra nagyon kevesen szavaztak pedig ő fontos gólokat szerzett (BL,kupa,bajnokság)Igaz h ő most sérült volt és Ibra,Crespo és Adri rugdosták a gólokat de ő is fontos tagja a csapatnak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ygfn Posted Március 14, 2007 Share Posted Március 14, 2007 Most olvastam h Burdisso kapott 4 hónap eltiltást (Navarro 10et). No comment... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 14, 2007 Share Posted Március 14, 2007 Cruz télleg jó és fontosak a góljai is.. Itt az eset ygfn: Burdisso vs Navarro: http://youtube.com/watch?v=ACSPCou8GRA Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ygfn Posted Március 14, 2007 Share Posted Március 14, 2007 Láttam, de mind a 2 csapat elég bunkón viselkedett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 14, 2007 Share Posted Március 14, 2007 Ebben igazad van,de aki még békíteni akar az Ibrahimovic pedig ő aztán minden hájjal megkent gyerek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Bent Posted Március 14, 2007 Share Posted Március 14, 2007 Az UEFA elhúzta a bűnösök nótáját David Navarro héthónapos eltiltást kapott az európai szövetségtől, de a többi főkolompos is megkapta büntetését a Valencia-Inter meccs után kitört botrányban játszott szerepéért. A Valencia-Inter Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágó után hatalmas verekedés tort ki, amelynek középpontjában David Navarro ökle és Nicolas Burdisso orra állt, előbbi jobb csapottja után utóbbi orra eltört, a jelenet interes szemtanúi pedig ezután hajtóvadászatot rendeztek a Mestallában a tettes után, aki végül az öltözőbe menekült. A példátlan eset után az UEFA azonnal jelezte, hogy vizsgálni kívánja a történteket, és ígéretéhez híven méltón büntette a botrány okozóit. Navarro héthónapos eltiltást kapott, amely nemcsak a nemzetközi, hanem bajnoki mérkőzésekre is vonatkozik. Valenciai csapattársa, Carlos Marchena négy meccsig nem léphet pályára, míg klubjukat a 111 ezer font büntetés megfizetésére kötelezték. Az Interből Burdisso és Maicon szintén hat meccsig kénytelen lelátóról figyelni a milánóiak meccseit, míg Cordoba és Cruz három, illetve két meccsen nem szerepelhet. Ez igen érdekes..Maicon is benne volt?Hát mind1 Navarro nem úszta meg olcsón az biztos és Burdisso sem!Érdekes ügy volt de lezárult itt és most! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 15, 2007 Share Posted Március 15, 2007 Ez kemény de istenem erre azért lehetett számítani,neeem???? Amúgy tegnap olvastam,hogy az inter szemet vetett Messire Akiért odadnák Samuelt + Adrianot,bár még nem tudni mi lesz a dologból de Messi kivásárlási ára nem kevesebb mint 150.000.000 Euro!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 15, 2007 Share Posted Március 15, 2007 Igen-igen,ezt már téli átigazolásokkor is firtatták de nem lett és sztem nem is lesz belőle semmi!Amugy szted ki kellene a középpályára?Elég foghíjas! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 15, 2007 Share Posted Március 15, 2007 Hát nem bánnám sőt örülnék ha messi maradna ahol van mert szerintem az olasz foci csak "elrontaná"!!!! Középpályára,pfuú kemény kérdés,de Robben szivesen látnám a keretben,vagy Fabregast bár tőle nem könnyen válna meg a "SZ"Arsenal!!!!! Bár Reo Cocker sem lenne rossz vétel... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 15, 2007 Share Posted Március 15, 2007 Reo Coker télleg jó és mit szólsz Quaresmahoz?Porto középpályásához?Még azon is gondolkoztak télen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 15, 2007 Share Posted Március 15, 2007 Na,hát ő is elég,jó szerintem a lényeg az hogy valami fiatal tehetségre tegyék rá a Mancsukat,ne valami korosodó Játékosra!!!!! Hát hamarosan kiderül,hogy ki lesz az abszolút befutó!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 15, 2007 Share Posted Március 15, 2007 Sztem is,mer télen senkit nem vettek viszont nyáron sztem fognak erősíteni és én a középpályára vennék ember amint emítettem Quaresma esetleg Mancini vagy még sok a választék majd eldöl mit döntenek az Inter vezetői,remélem jól döntenek!Állítolag Cassano jön nyáron,remélem nem!Ilyen csatársort mint ami van nekünk nem kell elrontani Cassanoval bár kétségtelen jó játékos! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 15, 2007 Share Posted Március 15, 2007 Ne idegejjjéééé?????? Csatárt?Minek?van vagy 5 és mindegyik jó!!!! Vagy nem? Én nem értem ezeket,méé kell hülyeségeket csinálni? Cassano,jó játékos meg minden,de ennek nincs értelme. Ez csak az én véleményem,de azokra a posztokra kéne vásárolni ahol tényleg szükség van erősítésre. De,hogy az nem a csatársor,az TUTI!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 15, 2007 Share Posted Március 15, 2007 Nem én idegellek Nekem is felhúzta az agyamat a hír,ilyen csatársor mellett nem kell 6. mer ugye Recoba,Ibra,Crespo,Cruz,Adri..Cassano fölösleges lenne,ugyh marad a középpálya Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 15, 2007 Share Posted Március 15, 2007 Jól van ezt is megvitattuk. Akkor most irok egy e-mailt a Vezetőség többi tagjának,hogy meghoztuk a döntést. Nyári Átigazolási szezonban visszautasíthatatlan ajánlatot teszünk A Portonak Quaresma-ért!!!!!! Megfelel????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 15, 2007 Share Posted Március 15, 2007 Oks,de akkor már Manciniért is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts