inter200 Posted Január 27, 2007 Share Posted Január 27, 2007 Hi! A meccs az jan 28-án, tehát holnap 20:30 Sport 1, minden Inter szurker üljön le és nézze, remélem nyerünk, én naon bízok benne hogy a 3:0 után megint megverjük őket! FORZA INTER!!! Üfv: inter24 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 29, 2007 Share Posted Január 29, 2007 Az Inter a kupa után a bajnokságban is elintézte a Sampot A listavezető nem babonás, nem állt meg tizenháromnál. A milánóiak zsinórban 14. alkalommal nyertek a Serie A-ban. Az olasz bajnokság 21. fordulójának záró mérkőzésén az Inter újra nyerni tudott Genovában. A listavezető és címvédő szerdán az Olasz Kupa-elődöntőjében 3-0-ra verte a Sampdoriát, majd vasárnap este Roberto Mancini együttese 2-0-ra múlta felül ellenfelét már a bajnokságban. A 7. percben előnybe kerültek Crespóék, egy hazai helyzetet követően Delvecchio estében még megrúgta Julio Cesart, majd az őt felelősségre vonó Materazzit lefejelte felállás közben. A bíró egy piros lappal büntette a dupla-szabálytalanságot. Walter Novellino csapata azonban nem esett össze, és bár védekezésre kényszerült, szervezett játékkal állta útját az Inter próbálkozásainak. A 38. percben azonban Maicon beadása után Ibrahimovic megelőzte Falconét, és a kapuba csúsztatott, az esetnél a két játékos összefejelt, mindkettő ápolásra szorult. Ez volt a svéd válogatott 10. találata bajnokságban. A gólpasszt adó brazil a második félidőben maga is betalált, Maicon 75. percben szerzett találatával nyert az Inter 2-0-ra. A milánói kék-feketék már 14-szer nyertek sorozatban a Serie A-ban, melynek tabelláját továbbra is 11 ponttal vezetik a Roma előtt. Sampdoria-Inter 0-2 G.: Ibrahimovic a 38., Maicon a 75. percben Szép volt fiúk!Maicon játszott a legjobban..Most még 1 kupa meccs Samp ellen még ott is kapnak egy pofont és benn vagyunk a döntőben..bár már most is ott vagyunk mer a Sampnak a San Siroban nincs esélye Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akft Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 Remélem most az Inter megalázza a Roma csapatát mert hamarosan következik az Inter-Roma találkozó nagyon jó mecs lesz szerintem és 2:1 jósolok az Internekrémélem így is lesz mindenki üljön le és nézze meg azt a mecset mert nagyon fontos mecs lesz az Inter csapatának!!! FoRzA Inter!!! A fenébe lekéstem az Inter-Roma rangadót pls nem tudná vki megmondani mennyi lett a mecs eredménye? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 A botrány miatt elmaradt a full olasz forduló (1,2 osztályú meccsek!)Ha lemaradtál volna a Catania-Palermo meccsen (is) durrant ki a botrány! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akft Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 És majd mikor fogják közvetiteni akkor az inter elmeradt mecsét? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 Hát majd amikor minden helyre áll..Különben meg 3 a Sport tévén az Olasz meccseket várom.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akft Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 Azt mondták a hiradóba 2009-ig nem lesz olasz foci beszünteték ezt nem értem?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 Dehogyis max. 2hét de a 7végén már lesz olasz bajnoki! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akft Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 Remélem mert szerintem is hüeséget mondot a hiradó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 Juninho! vedd meg a csütörtöki Képes Sport magazint, egy Inter és egy Adriano poszter lesz benne bocs a reklámért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 Minden 7en veszem!Amugy a 7végén ujra indul a Seria A!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 tudok rola! látszik hogy pénz beszél... ugylátszik már az sem érdekes,hogyha meghal valaki... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akft Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Én is megveszem minden héten a Sztár Sportot és a Képes Sportot haverom régeben adott egy nagy Inter posztert! Kár, hogy beteg vok edig emiatt nem tudtam megvenni a sztárt és a képest... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=133251 vélemény? picit sokkolva olvastam csúnya tüntetések lesznek az olaszoknál sok sok euró veszteség a kluboknak szóval ezt még biztos változtatják 1picit legalábbis remélem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akft Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 ak05 remélem nem fognak sok pénz kérni mert ha sokat kérnek kisseb csapatok csődbe mennek mint pl a Parma és az nem lenne valami szép tőlük. Vasárnap 14óra 45perctől Chievo-Inter összecsapás!!! Látom már nem vmi nagyon akartok ide írni pedig most indul be az olasz foci! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 nem arra gondoltam h sok pénzt kérnek hanem arra h pénzhiány lesz a klubboknál mivel a szurkolok nem mehetnek szurkolni a stadionba.látm 1-0ra vezet az Inter,mi az a kínai szponzor a mezükön? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 Az a Pirelli kínaiul borzalmas meccsen,0-2 Crespo és Adri..ForZa InTeR! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 tietek a scudetto! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 Hát ez nem kérdés.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 én sem kérdeztem,állitottam engedtek be nézőket? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 A Chievo pályájára nem,szal borzalmas volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akft Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 Hát nem a legjobb mecs volt de újabb győzelmet könyvelhet el az inter... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 nézők nélkül nagyon gáz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 Hát öszintén szólva elég kísérteties volt a meccs + a szurkolók csak a stadionBA kiabálhattak be,sok olasz szöveg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 és a bérletesek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted Február 12, 2007 Share Posted Február 12, 2007 Milan meccsre engedték be a bérleteseket a többi zártkapusra nem tudom h engedtek-e be vkit is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 15, 2007 Share Posted Február 15, 2007 A 7végén a Catania ellen lesz bajnokink!ForZa InTeR!!És remélem már lesznek nézők a San Siroban! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alliner16 Posted Március 1, 2007 Author Share Posted Március 1, 2007 sajna megszakadt a 17 meccses győzelmi sorozat:(( de még mindig veretlenek vagyunk:DD pedig amikor visszakapcsoltam a második félidőben még örültem is hogy vezettek az udineiek gondoltam hátha látjuk milyen amikor kicsit nyomják az ellenfelet a fiúk!!! hát igen volt egy öt perc amikor 25 méternél tovább nem jutott az udinese a kapujától és láthattuk miért az inter az első!!!!! aztán sajna a győzelem már nem jött össze de akkor is ez a legjobb csapa jelenleg a világon!!!! és a blben is tovább fogunk jutni!!!! FORZA INTER HAJRÁ FIÚK Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 1, 2007 Share Posted Március 1, 2007 Sajnos X de nem számít!Még mindig veretlenek vagyunk a bajnokságba simán és 1x kikaptunk a Bayerntől!2-2 a Valencia ellen de sztem továbbjutunk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Bent Posted Március 1, 2007 Share Posted Március 1, 2007 Kemény meccs volt,így is csak Crespo tudott megmenteni minket az 1. vereségtől..azért még így is nagy az előny!Valenciát kiverjük a BL-ből,a Roma-t a kupából azt megnyerjük őket!Bajnokság meg alap most már!Jövőre Juve Inter Milan csata,király lesz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts