Juninho Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 HeHe a Lyon télleg nem lesz könnyű préda de azé sok sikert 16.Forduló: INTERNAZIONALE – MESSINA 2 – 0 gól: Materazzi 49´, Ibrahimovic 59´. INTER (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Materazzi, Samuel (14´ Burdisso), Maxwell; Vieira (71’ Stankovic), Cambiasso, J. Zanetti; Figo; Ibrahimovic, Recoba (64’ Adriano). (Toldo, Solari, Gonzalez, Crespo). Edz?: Mancini. MESSINA (5-3-2): Storari; Zoro, Rea, Iuliano, Zanchi (46’. Morello), Parisi; De Vezze (77’ Provenzano), Ogasawara (64’ Lavecchia), Cordova; Floccari, Di Napoli. (Caglioni, Ghomsi, Minetti, Iliev). Edz?: Giordano. vezette: Stefanini (Prato). jegyzet: San Siro 45.000 néz?. Kiállítva a Messina edz?je Giordano. Sárga lap: De Vezze, Materazzi, Zoro, Maxwell. Hosszabbítás: 4’ ill 3´. Szöglet: 11-2. Kapuralövés 11 (egy kapufa, egy keresztléc) – 5 (egy kapufa). Mellé lövés: 9-6. Les: 1-1 Lazio elleni keret: Goalkeepers:1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 79 Fabian Carini Defenders:2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 77 Marco Andreolli Midfielders:5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 57 Attila Filkor, 91 Mariano Gonzalez Strikers:8 Zlatan Ibrahimovic, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 20 Alvaro Recoba, 99 Lambros Choutos SzVsZ Carini,Choutos kikerül a harmadik aki ki kerül Anderolli v Ati ne floodolj, és ne idézd saját magad, szerkezd saját hsz-ed... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alliner16 Posted December 19, 2006 Author Share Posted December 19, 2006 a lazio sétagalopp lesz. csak az az 1 baj hogy most nagyon fellelkesedtek a roma elleni gy?zelem miatt de ez akkor is kötelez? gy?zelem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Atinak van 1kis húzódása lehet h ezért fog kikerülni bár azt mondták h a hétközi Primavera bajnokin simán küldheti Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Nézzek meg mindenki (f?leg az Adriano fanok): http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=129577 Hát ne hogy elmenjen mer Adri Nike mezt kapok Persze hülyeséget félrelökve NE MENJEN!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Üdvözletem :bye: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Szép estét! Most megy a Lazio elleni meccs eddig 0-1 nekünk Cambiasso góljával...hajrá tovább Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
inter200 Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Hi! Igen! Nyertünk! Ez az ett?l a meccst?l féltem a legjobban, de hát akkor hiába, a meccsr?l sajna lemaradtam, de örülök, hogy nyertünk. Ami Adrianot illeti, sztem már most a téli átigazolási id?szakban távozik, nem szeretném, de amit írnak róla az utóbbi id?kben az sajnos arra enged következtetni, hogy elhagy minket, vagy mi hagyuk el ?t. Mondom még egyszer kár lenne érte de ez van. Azért valakit úgyis szerzünk helyette, ha tényleg elmegy. Hiszen játékospiacon a vásárlás terén jók vagyunk. De már nem csak ott, hanem a bajnokságban is! Az utóbbinak jobban örülök! FORZA INTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 17.Forduló: LAZIO – INTERNAZIONALE 0 – 2 gól: Cambiasso 39´; Materazzi 85´. LAZIO (4-3-1-2): Peruzzi; Oddo, Siviglia, Cribari, Zauri; Mudingayi (76’ Behrami), Ledesma, Manfredini (54’ Foggia); Mauri; Pandev, Makinwa (81’ Tare). (Ballotta, Stendardo, Bonetto, Firmani). Edz?: Rossi INTER (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Burdisso, Materazzi, Maxwell (60’ Adriano); Vieira, Cambiasso, J. Zanetti; Stankovic; Ibrahimovic, Crespo (74’ Figo). (Toldo, Andreolli, Solari, Gonzalez, Recoba). Edz?: Mancini vezette: Rocchi (Firenze) jegyzet: Stadio Olimpico 40.000 néz?. Kiállítva: Ibrahimovic a második sárga lapja miatt a 45.percben Sárga lap:: Ibrahimovic, Oddo, Materazzi, Mudingayi, Pandev; Maicon, Cribari. Szöglet: 5-3 az Internek Hosszabbítás: 2´ ill 4' Szép gy?zelem emberhátrányban is..hát tud az Inter Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrij Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 100.Hsz a témába ugyh azzal kezdem grat a tegnapi 10emberrel játszó inter gy?zelméhez!!!Ha Adri megy akkor Messi és Huntelaar jöhet más ne naon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 hát télleg jól játszva nyertek megérdemeltem és ember hátrányba Grat nekik! materazzi meg powa Az Atalanta elleni keret: Goalkeepers:1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares Defenders:4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 46 Dennis Esposito, 77 Marco Andreolli Midfelders:5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 50 Ibrahim Maaroufi, 57 Attila Filkor, 91 Mariano Gonzalez Strikers:10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 20 Alvaro Recoba Sok a sérült és van 2 eltilottunk is Ibra és Materazzi de sima meccs lesz..! Inter Milan-Atalanta 2-1 G.:Adriano a 65., Loria a 75., illetve Doni a 16. percben Adriano pOOOOwaaaaaaa még1 flood és warn pedig már lett szólva 1x s?t kaptál warnt is miatta már... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mozbord Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 én is nagyon szeretem az Intert még akkor kedveltem meg a klubot mikor Cristian Vieri volt a csatár onantól kezde Inter és Arsenal drukker vok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Mi a franc az a flood?És ha tudtam volna akkor szerkesztettem volna... Nem tud vki arra hogy az Inter kiket igazol(t) le?Mer sajnos most lemaradtam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
inter200 Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 Hi! Hát eddig még senkit sem igazoltunk, sztem majd csak jan vége felé fogunk, hisz mi mindig az utlosó hetekbe, napokba szoktunk igazán aktívak lenni, addig nézelődések, híresztelések vannak! Figo elmegy vagy mégse megy el! Na végülis Massimo Moratti azt mondta még 2006-ban nem megy el, hiába akarták az arabok! Friss hírek? Beckham jöhet, de majd csak nyáron. Ha Beckham nem jön, akor jön Diarra a Realból, mert ő össszeveszett Capelloval.(már most) Messi még mindig álomigazolás lenne! Nah, ennyi! Ha majd valami konkrétat tok, akkor azt mindenképp megosztom veletek! Üdv: inter200 u.i.: Minden Inter drukernek BÚÉK! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 BUÉK,thx az infot amugy Beckham csak nyáron jön Mancini azt mondta ameddig van Figo nem kell Beckham..de remélem vmi jó csávókat igazolunk igaz nem kell sok ember.Messivel meg kitudjha mi lesz.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 Sajna ja Nagyon nehez dolga lesz a Romanak! Ahogy az olaszok szurkolna.. (Roma) , kicsit rajuk ijesztenek majd a lyoniakra, ettol megzavarodnak majd es kapjak is a golt, amitol még zavartabbak lesznek es sikerul annyi golt lönünk, h nem lesz kerdes a tovabbjutas! xD Simán lezuzzuk öket!! meg a szurkoloikat is!! :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
inter200 Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 HI! Hát amennyire lehet hinni ezeknek az infoknak, úgy akkor valószínű, sőt biztos, hogy Figo nyáron elhagyja az Intert! Az egy másik kérdés ki jön a helyére, Beckham vagy netán valaki más???? Nem tudni hogy a hír mennyire igaz, mivel a megállapodás a két fél között állítólag tegnap éjjel kötettett meg. Az arab klub elnöke Mansour al Balwi szerint Figo 2007. július 1-től az ő csapatukban fog játszani és 18 hónapon át összesen 9 millió dollárt fog keresni. Az Al Ittihad elnöke szerint a szerződést már alá is írták a felek egymással. Forrás:www.internazionale.hu Jan. 6. Üdv: inter200 Forza Inter! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 BAHREIN – INTERNAZIONALE 1 – 6 gól: Adriano (I) 28’ és 41’; Ibrahimovic (I) büntetőből 49’, Maicon (I) 71’, Gonzalez 83’ 87’, Salman (Bahrein) 84’. BAHREIN (4-4-1-1): Abdulla (Ali Hussain 46’; Saeed Abdulla 75’); Mahfood, Al-Marzooqi, H.Mohammed, Al-Mishkas; Al-Enizi (Salih 53’), Al-Dosseri (Salman 46’, Baba Fatadi 85’), Jalal (Salmeen 24’), Al-Hameedi; Y.Mohammed (Omar 43’); Ismail. Szöv.kapitány. Briegel. INTER (4-3-1-2): Julio Cesar (Toldo 46’); Maicon, Burdisso (Andreolli 46’), Materazzi (Zanetti 46’), Maxwell (Cordoba 60’); Vieira (M.Gonzalez 46’), Stankovic (Dacourt 46’), Solari; Figo; Adriano, Ibrahimovic (Choutos 61’). Edző: Mancini. vezette: Al Ghamdi (Szaúd-Arábia). jegyzet: Sárga lap: Vieira, Ibrahimovic, Burdisso, Figo, Al-Mishkas, Maicon. Hosszabbítás: 2´ ill 3´. Lol öcsém,nagyon kikaptak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alliner16 Posted Január 10, 2007 Author Share Posted Január 10, 2007 mikor indul újra a bajnokság? már nrm bírom továbbbb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted Január 10, 2007 Share Posted Január 10, 2007 kitartás 7végén indul,Figo azt hallottam h másfél évre megy az arabokhoz szezon végétől amit én nem értek de sebaj,szerintem Messit nem fogja eladni a Barca túl nagy kincs Ő ott,ami meg most van Ronaldoval a Madridban még azis lehet h visszajön ide bár emlegetik a Seva-Ronaldo cserét is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 10, 2007 Share Posted Január 10, 2007 "2007.01.10., Forrás: www.as.com Predrag Mijatovic ma megerősítette a Sky azon állításait, miszerint mind Antonio Cassano, mind pedig David Beckham rövidesen elhagyja a Real Madridot. Előbbi játékos az Inter játékosa lesz még télen, míg utóbbival nem kíván szerződést hosszabbítani a fővárosi alakulat. " Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 10, 2007 Share Posted Január 10, 2007 Olasz Kupa Negyeddöntő (első meccs): Empoli-Internazionale: 0-2 (Adriano 71., Cordoba 90.) Adri belejön most már.. Igaz ak05 Messit nem engedi el a Barca.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alliner16 Posted Január 11, 2007 Author Share Posted Január 11, 2007 én a rádióba azt hallottam hogy Mesiiért 80 millió eurót + Adrianot adná az inter ez szerintem elutasíthatatlan ajánlat de az biztos hogy messi hatalmas kincs és két fillérért nem eladó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 12, 2007 Share Posted Január 12, 2007 Hát eléggé nagy kincs csak most sérült Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
inter200 Posted Január 12, 2007 Share Posted Január 12, 2007 Hi! Grat. a cspatnak az Empoli elleni győzelemhez! most hogy már elérkezünk január közepéhez egyre többet lehet hallani a csapat esetleges új szerzeményeiről, távozóiról. Figo úgye nyáron elmegy, azt már tudjuk. Beckham eligazolt Amerikába tehát ő se jön. További érdekességek: Ljunberg az Arsenalból vagy Mancini a Rómából ( Samuel menne Romaba ) ???? Melyik tetszik jobban?? Most már tényleg kiváncsi vaok hogy igazol e valakit a klub ebben a 2-3 hétben! Üdv: inter200 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 12, 2007 Share Posted Január 12, 2007 Az 100 h fog jönni vki de azt még nemtom h ki,Mancininek örülnék nagyon Szerk.:Ljungberg biztos nem megy el az Arsenalból MÉG mer a West ham is akarja,bár mondjuk az rossz csapat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Bent Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 Inter-Empoli 2-0 G.:Cambiasso (28.),Grosso (76.) Összesítésben 4-0..nagyon simák voltak az Empoli elleni meccsek ForZa InTeR Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 19, 2007 Share Posted Január 19, 2007 Na Bent látom megtaláltad az Inter topicot is Viccen kivül hnap nagyon nehéz meccsünk lesz a Fiorentina ellen..Hát sok sikert h megmaradjon a veretlenségünk..amugy előző meccs 3-2 ha jól emléxem Cambiasso 2,Ibra ill. Toni 2..GoGo Inter Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 Rangadó! Inter - Fiorentina mekkora meccs lesz vazze Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 19. perc és potyognak a gólok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 25.perc 2-1 Adri,Stankovic ill. Toni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts