mikepowell5 Posted Május 26, 2009 Share Posted Május 26, 2009 Lehet, h BIOS flash-re lenne szükség a karira, vagy esetleg kicsit túlmelegszik. Meg kell nézni, hogy hány fokon ketyeg a kártya alapjáraton és meghajtva (erre a legjobb program az EVEREST Ultimate Edition). De inkább a videókari BIOS kezdi megjárni a halálát szerintem. Huskydog. Am. ha nem kapna elég kakaót, akkor nem indul el a kari vagy ha a BIOS-ba van úgy beállítva, akkor ki ad 1 hiba üzit az NVidia driver, hogy csökkentett módba fog menni a kártya és nem indul el semmi az Windows-on kívül. De nem lehet kizárt még az sem, h a driver a gyilkos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huskydog17 Posted Május 26, 2009 Share Posted Május 26, 2009 Tévedsz. Bőven lehetséges a táp probléma, mivel üresjáratban a kártya gyakorlatilag nem eszik semmit. Ám ha elindítasz egy 3D alkalmazást (pl. játék), akkor hirtelen megugrik a kártya fogyasztása. Ezt tapasztalatból is írom, mivel én is így jártam a noname (Colorsit) táppal: amint elindítottam egy játékot lefagyott a gép, az új táp (FSP BlueStorm) megoldotta a problémát. Na persze ez korántsem jelenti azt, hogy biztos ez a problémája a kollégának, várjuk meg a válaszát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts