Jazz Posted Június 25, 2007 Share Posted Június 25, 2007 Már rég nincs rajta gari, mert használt, sajnos nem maradt pénzem egy újra-jobbra :S Amúgy én úgy gondoltam, hogy a bordára még szerelni vmi ventit, amit szabályzóval lehetne állítani, konkrétan Zalman ZM-MFC1-re gondoltam, de az is pettyet drága... :S Így meglehetne valósítani? És ha ez nem jönne össze, akkor milyen Zalman hűtőt ajánlotok rá (bár a Zalmanba nem nagyon bízok..) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Június 25, 2007 Share Posted Június 25, 2007 Hűtőborda meg ventillátor együtt nem megvalósítható szerintem (nem csak szerintem) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jazz Posted Június 25, 2007 Share Posted Június 25, 2007 http://logout.hu/c.php?mod=80&id=1630 Tessékcsak elolvasni uram! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Június 25, 2007 Share Posted Június 25, 2007 Igazad van tévedtem. Nem vagyok jártas hűtés téren annyira és ilyenről még nem hallodtam és biztos azért gondoltam,hogy akkor nincs is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jazz Posted Június 25, 2007 Share Posted Június 25, 2007 Semmi baj, csak aza baj hogy én nem tudok így furkálni procihűtőket, hogy VGA hűtő legyen belőle.... :S Ezért keresek valami bordát... Meg tlaáltam ezt hogy Titán réz univerzális VGA borda, erről ki mit tud? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted Június 27, 2007 Share Posted Június 27, 2007 Nem tudom miért akarsz halkabb videókarit, egy vinyó vagy prociventi simán hangossabb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Fara Posted Július 17, 2007 Share Posted Július 17, 2007 Bármit kérek róla amit tudtok, jó-e, mennyi ideig nem kell majd lecserélni, mennek-e vele a mai játékok, mennyi memória kell a tökéletes működéséhez, stb. Válaszaitokat előre is köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam fisher Posted Július 17, 2007 Share Posted Július 17, 2007 na most az a gondom ezzel a karival először is hogyx GS,ami azt jelenti hogy butitottja a Gt-nek.a mai játékok talán ha mediumon elmennek rajt,de ez már csak rosszabodni fog.kb 1 évnél tovább nemnagyon tudod használni,mert nagyon elavult lesz,kérdés még az is hogy agp-s lesz -e vagy pcie-es?mert ha agp-s akkor szerintem ne költsél a gépedte,főleg ne vgá-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gjábor Posted Július 17, 2007 Share Posted Július 17, 2007 A GS verzió AGP-s Amúgy igaza van sam fishernek,az AGP-s karik már nem sokáig vannak a topon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Július 17, 2007 Share Posted Július 17, 2007 Én ezt nem mondanám ,hogy a GS verzió AGP-s. Nekem például PCI-expresses GS van. (Pontosabban GST) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gjábor Posted Július 17, 2007 Share Posted Július 17, 2007 Igazad van tkrisz007,télleg van GS verzió PCI-X-be is DJ Fara:Ahogy elnézem az Asus oldalán Te az AGP-s verziót nézted ki,ami passzív hűtéses,ugye? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Fara Posted Július 17, 2007 Share Posted Július 17, 2007 jaja, agp-s, sajna ilyen a gépem, lecserélni nem igazán akarom pci-ra, mert annyi pénzem nincs, ezért szeretnék videókarit venni, csakhát akkor olyan kéne ami sokáig jó lesz, a Geforce 4-esemnél csak jobb sztem esetleg ennél jobb az Ati Sapphire x1050? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gjábor Posted Július 17, 2007 Share Posted Július 17, 2007 Az nem kérdéses,hogy jobb lesz-e a GF 4-ednél Hát sztem ha már választanom kéne,akkor én nem tudom,hogy meiket választanám Árban egy kicsit feljebb van az Asus(passzív hűtésű:19.680.-Ft;aktív hűtésű:28.400.-Ft)míg a Sapphire csak 13.668.-Ft és aktív hűtésű. Én mind2-t ajánlom Neked. Sapphire-om még nem volt,igaz Asus-om se de én jobban bízok az Asus-okban Sztem tkrisz007 barátunk (vagy Memnon,stb) jobban tudja,hogy meik a tutibb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Július 17, 2007 Share Posted Július 17, 2007 Na jöttem okoskodni Itt van egy jó VGA, ami neked tökéletes lenne: GALAXY Geforce 7300GT DDR3 128MB HD1.4ns AGP8x. Ez kb. 18 ezer Ft. De ha van pénz, akkor egy 7600GT-t is vehetsz (Ez már azért elég drága, kb. 30 ezer). Csak arra figyelj, hogy DDR3-as legyen. A Galaxy az egyik legolcsóbb (nem a legjobb cég, de kárpótoljon minket, hogy jó kis Zalman hűtéseket pakolnak a kártyáikra.) Biztos, hogy procilimit lesz, de hát ez majdnem mindenkinél így van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gjábor Posted Július 17, 2007 Share Posted Július 17, 2007 Jaja,ez a Galaxy GF 7300GT tényleg jó lenne neked,igaz nem adna olyan nagy grafit(mint a 7600GT,GS).Igazából attól függ a videó karid,hogy mien játékokkal nyomulsz. Mert pl CoD2 vagy hasonló játékoknak elég a 128MB-os is ,de ha komolyabb játékokkal jáccol,mint pl a STALKER vagy ien hasonló,újabb játékok megkövetelik a 256 MB-os kártyát.Ha meg 7600 GS-t vagy GT-t veszel azzal ki tudod húzni sztem sokáig és minden elmegy rajta közepes grafin Szal a döntés a Tiéd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Fara Posted Július 17, 2007 Share Posted Július 17, 2007 oksi, köszi az infokat hát ja, biztos gyenge lesz a proci, mert az csak 2 GHz-es Celeron D dehát azt meg lecserélni nem lehet, mert alaplappal együtt kéne. tuningra gondoltam, de csak olyan mértékben és úgy, hogy semmiféleképpen se menjen tőle tönkre semmi a gépben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Július 17, 2007 Share Posted Július 17, 2007 Hát igen, fel lehetne tuningolni kb. 2,4 GHz-re. De ez az alaplaptól is függ. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Fara Posted Július 17, 2007 Share Posted Július 17, 2007 és mi kell akkor hozzá? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Július 17, 2007 Share Posted Július 17, 2007 Semmi. Szerintem a gyári hűtő is elbírná. (Miért van olyan érzésem, hogy ez már a procituning topikba való). Abba meg __Psion__ a szaki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Fara Posted Július 17, 2007 Share Posted Július 17, 2007 ok. köszönöm szépen a segítségeket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gjábor Posted Július 17, 2007 Share Posted Július 17, 2007 Szivesen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam fisher Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 pl a 7300gt nem túd annyit mint egy 6600gt,mert a haver most vett 7300gt-t és a most wanted fullon nem is megy rajt,míg nálam a 6600gt-vel simán ment 30 fps-t.ja és az övé pcie-es az enyém meg agp-s volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 Ez attól is függ ,hogy DDR3-as vagy DDR2-es. Mert ha az övé DDR2-es, a tiéd pedig DDR3-as, akkor meg lehet érteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Fara Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 hát én ilyen Stalker, Godfather, Condemned, Fear meg hasonló játékokkal szoktam egyébként nyomulni, remélem jó lesz hozzá a kari. és egyébként mi az a procilimit? gondolom az, hogy kevés hozzá a processzor, de ez milyen hátrányokkal jár? és 2,3 GHz kb már elég lesz neki? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam fisher Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 Ez attól is függ ,hogy DDR3-as vagy DDR2-es. Mert ha az övé DDR2-es, a tiéd pedig DDR3-as, akkor meg lehet érteni. látod erre nem is gondoltam valóban az ővé ddr2-es az enyém meg ddr3-mas(már csak volt).pedig azt hittem egyformán fognak teljesíteni.tévedtem. hát én ilyen Stalker, Godfather, Condemned, Fear meg hasonló játékokkal szoktam egyébként nyomulni, remélem jó lesz hozzá a kari. és egyébként mi az a procilimit? gondolom az, hogy kevés hozzá a processzor, de ez milyen hátrányokkal jár? és 2,3 GHz kb már elég lesz neki? később majd crysis,gears of war,alan wake,medal of honor A.,hát ezeket már most elfelejtheted.nem akarlak elkeseríteni de elfog indulni a 7600gs-en de nagyon gyatrán fog menni,tök minimumon,főleg ha a procid celeron,na az még -10 fps minden játékból kb,ramod van elég?most már a minimum 1 giga,ez alatt nem nagyon játszál. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Fara Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 nah ezt most nem értem! még a Geforce 4-esemmel is mennek, igaz hogy minimumon és kicsit szaggatva, dehát akkor nehogy már a jobb kártyával is minimumon menjenek! egyébként a ramom 1,5 giga az legalább nem rossz kegyetlen ez a számítástechnika, 30-es videókari és közben ugyan olyan lesz mint a gf 4-es, minden szarul fog rajta menni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 Igen, ha lenne egy Core 2-d, akkor más lenne a helyzet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Fara Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 bocsi, de az micsoda? :)jah, az a 2 magos processzor? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 Aha. Az Intel ezekkel a procikkal szerezte vissza az elsőséget az AMD-től. Ha az Intel nem fejlesztette volna ki ezeket a procikat, akkor már rég be lenne neki b***** Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 Hát azért ez így nem igaz már,hogy az elsőséget evvel szerezte vissza mondhatjuk de a mondat második fele azért nem stimmel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts