denny-noob Posted Március 29, 2007 Share Posted Március 29, 2007 hát szerintem jó ez a VGA de ha van rá mód akkor gyüjcs egy jobb minőségü nVidia-ra vagy talán ATi ra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Március 29, 2007 Share Posted Március 29, 2007 BFG hát erről még soha nem hallodtam mint márka (lehet ... vagyok) szóval véleményt csak annyit tudok mondani,hogy ha egy középkategóriás karit akarsz akkor a 7600GT jó választás még mindig.Persze annyi fajtája létezik,hogy rosszat is ki lehet fogni.Nem tudok ez mennyibe fájna neked de lehet vennék egy márkásabbat.Mondom ezt úgy,hogy ezt a márkát nem ismerem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
coollaca Posted Március 29, 2007 Share Posted Március 29, 2007 Ja en sem nagyon ismerem csak hallottam olyat hogy jobb mint a tobbi, plusz meg gyarilag van overclockolva, na meg olcsobb is mint pl egy ASUS Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memnon Posted Március 29, 2007 Share Posted Március 29, 2007 Azért nem hallottál róla, mert olyan, mint az XFX. Elit márka, és erre nem nagyon van igény itt keleten Jó karik, de nem éri meg most ilyet venni, várj egy hónapot, hogy kijön-e végre a 8600, mert akkor az sokkal gyorsabb lesz, mint a 7600, és a 7600 ára is lentebb fog menni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheatMan Posted Március 31, 2007 Share Posted Március 31, 2007 hy. nekem is Inno3D 7600GT-m van. Hál égnek nekem nincs semmi bajom vele. Stalkeren 1024x768 + high-on szaggatás nélkül megy. Amikor még 512 memória volt benne akkor szaggatott pár percig mint a disznó, de mióta 1024 van benne simán megy. (amúgy amilyen hiba van azon a képen amit linkeltál Gjábor, olyan volt nekem is régen 1 9200se radeonon battlefield közben. azt 1 driverfrissítés megoldotta. Meg 9600proval is volt WOW közben. Azt szintúgy megoldotta driverfrissítés. Szal nem biztos hogy kuka, ha nem garis.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
homa Posted Április 1, 2007 Author Share Posted Április 1, 2007 esetleg winreinstall is segíthet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gjábor Posted Április 1, 2007 Share Posted Április 1, 2007 már 3x-or volt win reinstall.jaa gec pénteken bevittem a videókarimat és nem volt raktáron oan ami kellet volna és képzeljétek már egy nVidia GeForce 4 MX 400-asat adtak(64 megás csúcs videókártya) csütörtökön jön meg remélhetőleg az új Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Psion__ Posted Április 1, 2007 Share Posted Április 1, 2007 Most néztem a képet... ilyet akkor csinált a régi VGA-m, mikor a „plafonig” rántottam a GPU órajelét, és a hűtőborda szinte égetett... Lehet, h. rossz volt az illesztés a GPU és a borda között, és folyton túlmelegedett. Egy biztos, ez nem szoftveres hiba. Mindenestre „vicc”, h. ilyen kártyát adtak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gjábor Posted Április 2, 2007 Share Posted Április 2, 2007 de én nem húztam fel a grafikát az égig! mindig az ajánlot beálításon játszottam amit a gép magától állít be. és még a videó kari se volt nagyon meleg(42°C) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronos Posted Április 6, 2007 Share Posted Április 6, 2007 Srácok tudja valaki hogy erre milyen + Hűtés menne rá ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalpel Posted Április 22, 2007 Share Posted Április 22, 2007 Megvásároltam volna a fennt említett VGA t Geforce 7600 GS Gainward 256 Mb AGP Abban kérném a segítgégeteket hogy ugye van az átalakítókábel ami a csomagolásban van hozzá. Most az egyik végét ugye bedugom a VGA megfelelő részébe ., ezt tudom mert csak 1 dugó van itt., de a kábel másik oldalán 2 db egyforma kábel van amit ugye a tápra kell dugni., itt lenne a kérdésem hogy csak az egyiket vagy mindkettőt rá kell dugni a tápra? Remélem sikerült értelmesem megfogalmaznom a kérdést ., mert néha nekem is zavaros. Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Psion__ Posted Április 22, 2007 Share Posted Április 22, 2007 Gondolom, ilyen kábelre gondolsz: Ha igen, akkor nem kell csak az egyikbe kell a táp felöl egy 4tűs 12V-os kábelt csatlakoztatni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalpel Posted Április 22, 2007 Share Posted Április 22, 2007 köszönöm segítséged de sajnos nem ilyen kábel van hozzá.. az egy dugós vége ugylátom stimmel., viszont a másik végén az általad berakott képnél az egyikből jön a másik kábele.. az enyémnél az egydugós végből jön ki a másik kettő., remélem érted mire gondolok... a másik különbség hogy a te általad berakott képnél négy darab kábel megy a két dugós végbe., szóval nmind a négytűnek., pólusnak van párja.. az én kábelemnél csak 3 kábel van sárga fekete és barna., egy üres.... mind a két dugó kábele a vga csatlakozó dugójára van kötve amin 5 érintkező van.,vagyis négy kábel különbőző helyre megy ellentétes oldalon fekete és sárga., a barna egy helyre van kötve középre..... köszönöm a további segítségeket... ez van a kábelre írva így háthaa... compupack P/N A001-W011- REV : B Made in china 2905 TKG D15 ez arra a csatlakozóra van írva ami a vga ba megy az egy dugós végére Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Április 22, 2007 Share Posted Április 22, 2007 Szerintem neked molex - Pci-e átalakítós kábeled van, nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalpel Posted Április 22, 2007 Share Posted Április 22, 2007 nemhiszem AGP s kártya ... molexet kell dugni a két dugós végébe de mind a ketőbe vgay csak az egyikbe? ha tudnám nem kérdezném amugy köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Április 22, 2007 Share Posted Április 22, 2007 Hát de csak kell neki külön tápforrás.... Amúgy mindkettőbe molex kellene, de várj meg mást is, mer én nem vagyok biztos benne, hogy ugyanarról beszélünk :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalpel Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 az a dugó amelyik a vga ba megy nem molex., a másik vége ahol a másik két csatlakozó van na abba megy a molex... csak be kel dugni mond a kettőbe a molexet vagy csak az egyikbe? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 Na ez az, akkor ami a VGA-ba megy gondolom egy 6 pines csati, ergó molex - PCI-Express átalakítód van, annak ellenére hogy nem PCI-E a kártya. Igen, akkor abba molexek kellenek, MIND A KETTŐBE! És azt kösd rá a kártyára, mármint a 6 pinest. És akkor müxeni fog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalpel Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 így igaz 6 pin mármint 5... egymás alatt 3-3 pin van de attól függ honnan nézed., mert az egyik sorban csak 2 pin van a középső érintkező üres semmi nincs rá kötve.... így öt van csak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 Öö... Lehet. Várj, keresek mingyá egy képet, de több mint valószíbű hogy az az Nah, hát annak kéne lennie... Ha belemegy akkor meg pláne. Gondja nem hiszem hogy lesz belőle... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalpel Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 és a másik vége nem üti ki a vga t ha nagy áramot kap, ?: vagyis ha a molex csatolós részére ind a kettőt bekötöm a tápra ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 Nem, mert mind a kettő kell, máskülönben nem kap elég áramot. Pár napja olvastam erről, hogy páran ezt "pazarlásnak" mondják, hogy két molexet is elvisz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Psion__ Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 Nem tudnál egy képet linkelni? Baromi' kiváncsi vagyyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 Az átalakítóra? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Psion__ Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 Neeem, az édesanyjára... persze, h. az átalakítóra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Psion__ Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 Gondolom ilyen megy a VGA-ba: A kérdés az, h. milyen csatlakozóban végződik... két darab ilyenben: vagy ilyenekben: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 Két darab olyanban. Mármint a középsőkettő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Psion__ Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 Furcsának találnám, h. egy 12V-os csatlakozó nem tud elég naftát adni egy 7600-os kártyának. De manapság már semmin sem lepődök meg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Április 24, 2007 Share Posted Április 24, 2007 Hát igen, ezen én is csodálkoztam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalpel Posted Április 24, 2007 Share Posted Április 24, 2007 POnt ilyen csatlakozóm van mármint ami a VGA be megy a másik vége ahol a két csatlakozó van az a középső dugómind a kettőbe molex megy. Most ha jól megnézed az átalakítót a molex végén csak 3 kábel van rajta., sárga fekete barna egy szabad vagy üres nincs benne érintkező sem... Namost ami ebbe belemegy molex ( ami a tápból jön) azon négy kábel van... így azon a molexen miután a kettőt összedugtuk egy szabadon marad... Ugyanaz a kérdés még mindig be kell dugni mind a két molexbe a táp molexét? Ez az örökös kérdés... Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts