Memnon Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Nem fog hiányozni, hidd el, mivel a proci az előbb lesz limit, mint a gpu Meg nézd meg a 7600GT-t 128 bittel gyorsabb, mint a 6800GT 256 bittel, szal nem lényeges. Gratula, szeritem egy frankó vga-t vettél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
homa Posted November 18, 2006 Author Share Posted November 18, 2006 7300GT,nem 7600GT,módosult ;)előző lapon asszem legalsó hszem mer ugy volt,hogy 7600GS(nem gt!) vs 7300GT:tesztet találtam,amibe mind2 bennevan,és a 7300GT mindenhol 5-6fpsel elöbbre volt,mint a 7600GS Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 Jó karit vettél.Persze ezt úgy értem,hogy abból amennyi volt rá talán a legjobbat hoztad ki. Az 52fok pedig hát nem tudom de nekem alapból 43fok a memóriája is ennyi a dióda meg 52fok.(7600GT PCIE kártyáról van szó) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 nekem ien van, eddig semmi gond nem volt vele (igaz még csak 2 hónapos ), és megy a most wanted full grafon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memnon Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 És mi a helyzet a carbonnal? Mert nekem is ment a MW full grafikán, de a Carbon már nem Milyenfelbontásban nyomjátok? AA? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
homa Posted December 5, 2006 Author Share Posted December 5, 2006 mikor bekapcsolom a gépet kb 45 fokosra melegszik fel,(5perc win futás után) de ha mondjuk 2-3órát megállás nélkül codozok(cod1) 1024*768 minden extra-n+élsimítások,akkor felmegy 52 ig... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuka110 Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 szerintem nem rossz kari csak AGP-s. az meg már eléggé elavult technológia. én már csak pci-e videókártyát vennék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
homa Posted December 8, 2006 Author Share Posted December 8, 2006 dehát ilyen gépem van... 13éves fejjel sztem jó gép,mondjuk a proci lehetne nagyobb is majd talán szülinapomra(április) azért nem karácsonyra,mert azt szüleim nem engedik,hogy karácsonyra gépes cuccot kérjek :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leki Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 7300GT,nem 7600GT,módosult ;)előző lapon asszem legalsó hszem mer ugy volt,hogy 7600GS(nem gt!) vs 7300GT:tesztet találtam,amibe mind2 bennevan,és a 7300GT mindenhol 5-6fpsel elöbbre volt,mint a 7600GS Szerintem a 7600gs jobb mint a 7300gt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
homa Posted December 17, 2006 Author Share Posted December 17, 2006 őőő...egy másik tesztben fordítva láttam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warass Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Háát, bocs hogy csak most szólok hozzá, de nekem AGP-s 7600 GS-em van (Gainward), és jó kis kari az is! Naon jól is tuningolható, szal jól jártál volna azzal is. Nekem moondjuk 400/800 defaultban, de lassabbról nem is hallottam. Nem baj, így is jól jártál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fortune Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Nem hinném hogy jó ötlet mert az agy már nagyon kiment a divatból. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
homa Posted December 19, 2006 Author Share Posted December 19, 2006 igenigen... az agp már régi tech,de a gépembe nem lehet pcie-s karit rakni,és mivelhogy nem tervezünk gépfejlesztést a közeljöv?ben... agps vga lett... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojoando Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Nem régi technika, és szinte semmi külömbség az AGP és PCI-E között, csak egy kötelez? váltás hogy legyen mire költeni. / illetve kelljen./ Nem régi technika, és szinte semmi külömbség az AGP és PCI-E között, csak egy kötelez? váltás hogy legyen mire költeni. / illetve kelljen./ Viszont, azt mondom, hogy amíg a 7300-nak a plafonon megy a tudása, a 7600-s meg vissza van fogva, holott tudna többet is. Kérdés kinek mit enged meg a pénztárcája. szerkeszd a hsz-ed ha te írtál utoljára... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
homa Posted December 20, 2006 Author Share Posted December 20, 2006 ezzel arra célzol,hogy ikább 7600gs-t kellett volna vennem? én is elgondolkodtam rajta,de nem tudtam eldönteni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronos Posted Február 16, 2007 Share Posted Február 16, 2007 a következő problémám van : Amit adtak a karihoz drivert felrakom de a gép nem ismeri fel, tudnátok egy linket adni hogy honnan tudnám leszedni a legujabb drivert előre is köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memnon Posted Február 16, 2007 Share Posted Február 16, 2007 http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronos Posted Február 16, 2007 Share Posted Február 16, 2007 köszi szépen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ákhem Posted Február 16, 2007 Share Posted Február 16, 2007 Nekem is ilyen viodeo cardom volt... NEmrossz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronos Posted Február 16, 2007 Share Posted Február 16, 2007 ezzel megoldódott a problémám THX Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gjábor Posted Március 23, 2007 Share Posted Március 23, 2007 sziasztok.nekem is ien videó karim van de rémálom!!az összes játék "szaggat" rajta.neem úgy értem h oan lassú hanem azt hogy teljesen elcseszi a játékokat ien csíkokat tesz bele és legtöbbször nem lehet látni a játékot.nem tom miért lehet.már drivereket is szedtem hozzá de nem ér semit.képet majd megpróbálok feltenni.PLS SEGÍTSETEK!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memnon Posted Március 23, 2007 Share Posted Március 23, 2007 Hát a csíkok azok vagy memória vagy GPU hibák, de lehet, hogy csak a túlmelegedés. Milyen márkájú? Milyen hűtés van rajta? Garis még? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gjábor Posted Március 23, 2007 Share Posted Március 23, 2007 helló! a hűtéséről annyit hogy van benne néma hűtés meg ventis hűtés van msned?ott megbeszélhetnénk bővebben. ja és a márkája Inno3D GeForce 7600 GT Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojoando Posted Március 23, 2007 Share Posted Március 23, 2007 Biztos hogy mindig ment a hűtése? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gjábor Posted Március 23, 2007 Share Posted Március 23, 2007 a video kari január óta van meg és azóta nem tapasztaltam hogy nem müködött a venti rajta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojoando Posted Március 25, 2007 Share Posted Március 25, 2007 A videókarid magja nem hajlandó kiadni a formákat, ha garis told vissza, ezen nincs mit vitatkozniuk. Ha nem garis, sorry, kuka. Azon csodálkozom, hogy a windóz elindult vele. Ugyanis az XP ilyenekért már nem indul. Azért csinálj róla 1-2 fotót is a szervizesnek, hogy ne vitázzon emiatt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szezs Posted Március 25, 2007 Share Posted Március 25, 2007 szezs vagyok 1 óriási problémám van nekem sajnos nem 7600Gt-m van,de 7300Gt-m van a kistesó driver kellene windows Xp-hez 32-bites nem a legújabb hanem régebbi nem olyan sokkal aki tud attól várom a linket vagy a hozzászólást!! HELP!!! vagyok ja a játékokban textúrahiba jelenik meg ezért kellene régebbi driver csak én nem találok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Psion__ Posted Március 25, 2007 Share Posted Március 25, 2007 Javaslom az omega driver használatát itt elég régi verziókat is találsz: http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=26 nVidia Omega Driver: Modified ForceWare Driver Vagy ezek között néz körül: http://www.ngohq.com/home.php?page=Files NGO NVIDIA Optimized Driver Vagy itt a hivatalos Driver-ek között: http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=15 nVidia Forceware[/url] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szezs Posted Március 26, 2007 Share Posted Március 26, 2007 Nagyon köszönöm Psion a linkeket Király vagy!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
coollaca Posted Március 29, 2007 Share Posted Március 29, 2007 Azt akarom kerdezni, hogy mi a velemenyetek a BFG 7600GT OC videokartyarol? Egy haverom tud ilyent intezni s nem tom megvegyem-e vagy vegyek mas markat (Asus, MSI, Leadtek.....) dragabban?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts