tkrisz007 Posted Szeptember 16, 2007 Share Posted Szeptember 16, 2007 Már elnézést tkrisz007 ne haragudj meg érte, de én Inno-t és Gainward-ot semmiféle képpen sem vennék, de ASUS-t se, mert nem értenek hozzá. liszenszet vesznek oszjóvan. És ez most hogy jön ide? Ja, az aláírásomról beszélsz. Az Inno-nak mostanában csak a hűtései kakik, már nincs velük gond. A Gainward meg... 8600GT 1GB? Ez mi akart lenni? Így akartak kitűnni a többi gyártó közül? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Szeptember 16, 2007 Share Posted Szeptember 16, 2007 az 1GB-s 8600-as erős átkúrás, ez a kártya olyan silányra sikerült, hogy még a 256MB-ot se használja ki rendesen..., 1GB-nek egyedül az AMD HD2900XT-n van értelme ill. a 8800GTX/Ultrán, de inkább csak az AMD-n Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunfi Posted Szeptember 18, 2007 Share Posted Szeptember 18, 2007 Sapphire X1950 XT... ennyi teljesítményben jobban jársz RADIO MASSAGE: megkövetlek __Psion__ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoWl3 Posted Szeptember 19, 2007 Share Posted Szeptember 19, 2007 Szevasztok ez a király vidikari, nekem egy 3800+os AMD-vel naon prörög, meg 1Gbram is kell hozzá de ilyet vegyé naon megéri!!!!! nVidia GeForce 8600GT PoWa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Szeptember 19, 2007 Share Posted Szeptember 19, 2007 Ez is egy érdekes hsz volt Főleg az Inno éri meg 23k-ért, hiába hogy Inno, de mégis csak 23k Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szokenesz Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 Üdv.! Egy ilyen kártyát szeretnék venni. De előtte szeretném h véleményeket irjatok róla Gépem: Alaplap: Gigabyte K8Triton Proci: AMD Sempron 3000+ Ram: 1 Gb DDR400 (Két 512es) Ebbe szeretnék egy MSI GeForce 7600GT-t AGP8×-ost Részletes infó: # Grafikus processzor típusa: nVidia GeForce 7600GT # Grafikus memória: 512MB DDR2 (RAM 800Mhz) <= 256MB vagy 512Mb # Grafikus processzor órajele: GPU 560Mhz # Grafikus memória órajele: 400MHz RAMDAC # Maximális felbontás: 2048x1536/85Hz # Csatolófelület: AGP 8x # TV-kimenet: S-Video # DVI: igen # Hűtés: Zajtalan HeatPipe # Egyéb: 128bit, OpenGL 2.0, HDTV, SLI kompatibilis ------------------------------------------------------------------------------- 512-es ára: 29.030Ft 256-os ára: 24.024Ft Szerintetek megéri? (Jelenlegi karim Inno3D GeForce 6600GT) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 Nagyon nem éri meg a DDR2-es memória miatt. DDR3-asat keress, 256MB memóriával. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szokenesz Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 Én is olyat kerestem először.. de nem igazán találtam :-S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 Az kár, mert még a DDR3-as 7300GT is jobb mint a DDR2-es 7600. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szokenesz Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 Most nézelődtem csak PCI-Express-be láttam... Lehet, hogy DDR3-as 7300GT lesz belőle ha nem találok DDR3-ast, mert a gépem se egy nagy szám hozzá... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 Nekem ilyen van Galaxy 7600GT DDR3as és nagyon jól megy, UT3, Cod 4 nem akad 800*600 ban full graffon+minden effekt és az alap konfigom is hasonló, csak Pentium proci és Abit alaplap! Én 1éve vettem 45.000, akkor nagyon megérte, neked is ajánlom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szokenesz Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 És AGP-s? Mert ha igen akkor keresem tovább És Linux alatt is rendesen működik rajta a 3D? Vagy ez nem lett tesztelve? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 Én találtam: http://ipon.hu/?product_id=19290 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szokenesz Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 Ááá thx. Inno3D.. bár csak ezzel a 6600-as szériájukkal volt a baj, nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 Igen, nyugodtan megveheted. Nekem is Inno 7600-asom van, de tökéletes. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 És AGP-s? Mert ha igen akkor keresem tovább És Linux alatt is rendesen működik rajta a 3D? Vagy ez nem lett tesztelve? Menni fog a 3D ha mondjuk Ubuntu 7.10-et raksz fel akkor pár kattintás és fel is rakja a drivert onnantól pedig meg van a 3D-s támogatás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
krotchy Posted Március 7, 2008 Share Posted Március 7, 2008 Nekem is GeForce 7600GT AGP -m van jó kis kari...de nemigazán tudom kihasználni, valami miatt bármeik game-ban ha valami erősen belaggol (pl. SA-ban egy másik interiroba lépek) szinte az összes textura elbaszódik, pl. 1 lámbának a texturája ugy megnyulik h egész várost eltakarja stb. már ujra is tetten a windows-t feltettem a legujjabb drivert de semmi. Néha a épületeknek 1 részén eltűnik a textura, és olyan mintha WH lenne Configom: Abit SA7 alaplap Intel Celeron 1.8GHZ CPU Gainward BLISS 7600GT AGP vidikari 1 db 1 GB 400MHz DDR RAM Kingston 450w -s táp Valami tipp ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Március 7, 2008 Share Posted Március 7, 2008 A laggolás a proci miatt van, a többi pedig szvsz az SA hibája, nekem is művelt érdekes dolgokat. Csak úgy kiváncsiságból, milyen márkájú a tápod? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Március 7, 2008 Share Posted Március 7, 2008 Nekem is volt ilyen procim és fél évet bírtam vele, akkor még 5200 Ultra kártyám volt, de a játékok fele nem ment a proci miatt, vettem a 3000Mhz-s Pentiumot, akkor meg a kártya lett kevés 1-2gémhez! Most tökéletesen fut minden, pl. FEAR 1024 Full graff, kivétel V-Sync!!!!A dinamikus fények valami elképesztőek ebben a játékban, igaz csak 4*es élsimogatást és 4*es szűrést használok, de az Nvidai menüben tudom a játék exe filéjéhez igazítani a beállításokat, ezt nagyon ajánlom mindenkinek, aki sokat játszik, erősebb játékokkal! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szokenesz Posted Március 7, 2008 Share Posted Március 7, 2008 Menni fog a 3D ha mondjuk Ubuntu 7.10-et raksz fel akkor pár kattintás és fel is rakja a drivert onnantól pedig meg van a 3D-s támogatás. Okok, kösz mindenkitől a segítséget! Akkor a húsvéti pénzből egy Inno 7600Gt lesz :-) 1Gb ram elég lesz neki? Vagy Jó volna neki a 3Db 512-es? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Március 7, 2008 Share Posted Március 7, 2008 Inkább 1x 1 giga. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
krotchy Posted Március 7, 2008 Share Posted Március 7, 2008 A laggolás a proci miatt van, a többi pedig szvsz az SA hibája, nekem is művelt érdekes dolgokat. Csak úgy kiváncsiságból, milyen márkájú a tápod? Nemhinném h az SA hibája mivel szinte bármeik játékban így van... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Március 7, 2008 Share Posted Március 7, 2008 1,8Ghz-es Celeron proci alapból gáz mivel soha nem hozza ki a kártyádból a maxot.A problémára a megoldás talán egy driver,directx frissítés,de lehet egy winxp újrahúzás se ártana.Ha ez nem oldja meg akkor fizikai probléma van akkor viszont a VGA ramjára tippelek ami kezdi megadni magát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
domanj Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 Szerintetek ilyen gépen hogy futkosik a Pro Street? 2,6GHz 1,5Gb Ram 7600GS Inno3D Ahogy a gépigényt olvasgattam szerintem low-medium elmenne nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 Nagyon rossz játék. Kár felraknod. Szerintem futni fog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 Én egy hasonló ilyen géppel high-on játszottam vele. Néha be-be szaggatott, de mediumon tökéletes lenne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pOOfy Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Hello mindenki. Boldog tulajdonosa vagyok egy Galaxy 7600GS GDDR3-nak, 256mb-s, és AGP-s. (Általam 630/820-ra húzva, Zalman hűtéssel...) Sajnos pár napja el kezdett érdekes dolgokat produkálni, amit nem tudom, hogy vajon a monitor, vagy a kártya hibájára írható-e? KB úgy néz ki, mintha egy négyzetrácsos lenne a kép, teljesen szétesik... Jah, és 2D-ben, és 3D-ben egyaránt... A monitorom egy kínai AMW monitor. Remélem valaki tud egy segítséget adni Előre is köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Szia ! Állítsd vissza a gyári értékekre a Galaxy-t, főleg a memória frekit. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pOOfy Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Köszönöm a választ, be is vált De vajon mi történt vele, ha KB. 5-6 hónapig bírta azt a tempót most pedig már nem? Hazavágtam volna? :S Igaz, úgyis rá férne szegényre egy platform váltás... Csak hát kevés a gázsi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 Szia ! Sok sok évvel ezelőtt, még a Geforce TI200 idejében, még én is tuningoltam a VGA-t. Sajnos rá kellett jönnöm, hogy, legalábbis a középkategóriás kártyáknál, nem sok értelme van a tuningnak. A pontszámok ugyan növekednek a tesztelő progiban, de a valóságban nem veszel észre semmit. A gyorsuláshoz kategóriát kell váltani. Az akkori tapasztalatok alapján mondhatom, hogy csínján kell bánni a VGA tuninggal, mert a kártya bánhatja. A memória tuning a legveszélyesebb a VGA kártyáknál, alattomos olybá, hogy végleg kinyírhatja. Nálad is, amennyiben pár hónapig nem lesz gond, akkor megúsztad, ellenkező esetben készítsd a kukát. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts