Barzak Posted Szeptember 24, 2008 Share Posted Szeptember 24, 2008 hát úgy 6-8 órát kb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Szeptember 24, 2008 Share Posted Szeptember 24, 2008 Hát mivel suli van ienkor max 2-3 órát. Viszont mikor nincs suli ugy kb 7-et. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Szeptember 25, 2008 Share Posted Szeptember 25, 2008 Én a gép előtt eddig max. 8 órát töltöttem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryxus Posted Szeptember 25, 2008 Share Posted Szeptember 25, 2008 Azt hiszem egyszer egy jó hosszú WoW -ozással elment kb. 7 órá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brandiska Posted Szeptember 25, 2008 Share Posted Szeptember 25, 2008 8 ora CS neten Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
shitgun8 Posted Szeptember 26, 2008 Share Posted Szeptember 26, 2008 Jujjj helo emberek hát én enm olvastam el ezt a topikot végig mert sietek tescoba:D és csak ugy gyoersan irok nemtom h én vok e a legtöbb időt gép előt tülő de meglátjuk: Tavaly nyáron a szobámat a wc mellé rakták és 23ésfél órából összesen ha 5percet mentem el de igy felosztva fél perces wc-vel:D:D:D akit érdekel a WoW megöl ha sokat jáccol:D engem még enmölt meg de lassan megfog... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Persie Posted Szeptember 26, 2008 Share Posted Szeptember 26, 2008 Én "csak" 6és fél órát...Nem akarok nagyon megkockulni..de már félig az vok sajna.Ha lenne barátnőm..na mind1 mert akkor abba kockulnék bele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Szeptember 26, 2008 Share Posted Szeptember 26, 2008 6 és 10 között-re szavaztam.. mikor még toltuk a mohaa-t neten Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3cC_ Posted Szeptember 26, 2008 Share Posted Szeptember 26, 2008 Max 5-6 órát bírok gép előtt ülni De volt már olyan, hogy egész nap be volt kapcsolva, de nem tudok olyan nagyon sokáig itt maradni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 Egyszer volt 10 óra. (Csak egyszer. ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 8 óra volt a max eddig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
miller84 Posted Szeptember 30, 2008 Share Posted Szeptember 30, 2008 KB 50 óra LAN Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORDI_FAN Posted Október 2, 2008 Share Posted Október 2, 2008 Nálam azt hiszem, hogy oan 4 óra körül van a rekord. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiPPoNaX Posted Február 15, 2009 Share Posted Február 15, 2009 Teljesen folyamatosan nem tudom, de egyszer ultem elotte 36 orat (csak kaja, pia, kave es persze a wc miatt keltem fel par percre neha). Aludtam is utana vagy 20 orat, de legalabb elkeszult a melo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Döbe Posted Február 18, 2009 Share Posted Február 18, 2009 Heay Még úgymond "kiskoromban" mikor még középiskolás voltam, ugye a sok tanulás miatt hétvégente alvás nélkül nyomtam a vasat... nehogy kihűljön :-) De amióta ugye dolgozok, azóta egyre kevesebbet ülök a gép előtt, mert hát ugye a "pénz" vadászat az nehéz dolog:-) Ahogy a mindenható Hofi mondta, nyugodjon békében! Az erő legyen veletek... Jók legyetek Hooah Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
backinblack Posted Február 18, 2009 Share Posted Február 18, 2009 Mivel több mint két évig WoW-oztam nyáron volt 19 óra folyamatos játék ebbe az ebédelés nincs benne :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkdepi01 Posted Február 22, 2009 Share Posted Február 22, 2009 hétköznap átlag: 6-7 óra hétvégén akár 11 felett is (és nem vagyok kocka!!xd) nyáron meg kb 2 óra, rengeteget bicózom és ez jó mert addig sem itt ülök Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drum 'n Bass Posted Március 1, 2009 Share Posted Március 1, 2009 nyáron 11 körül reggeli után leültem Wow-ozni 12:00 kor és hajnali fél4kor feküdtem le.. XD 15:30 óra hossza xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sachiko90v2 Posted Március 1, 2009 Share Posted Március 1, 2009 Hali!!! nekem kb a leghosszabb idő azt 5-6órá között volt még annó amikor a cod4-ben war-oztunk. :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Március 2, 2009 Share Posted Március 2, 2009 bőven 15 óra felett... online vagyok sokszor 24 órán át is .. mikor dolgozom is gép mellet ülök .. és msn, meg persze a munka is és pirate... otthonról meg nem is beszélve... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Március 4, 2009 Share Posted Március 4, 2009 Hát nem tudom, még anno volt 10 körül talán ....de most már egy huzamba nem bírom sokáig, elzsibbadok, fáj a szemem, szal ha tovább vagyok is órnként minimum itt kellek hagyni .... de ha úgy vesszük ez tök jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ray D. Posted Március 9, 2009 Share Posted Március 9, 2009 Nyáron volt. éjféltől reggel 6ig egy csajjal msn-eztem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DD2008 Posted Március 10, 2009 Share Posted Március 10, 2009 Asszem olyan 5 óra körül lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommyst Posted Március 13, 2009 Share Posted Március 13, 2009 nekem 20 fölött van a rekord, ha nem számolom a wc meg ivásszünetet 2 játék fogott meg annyira, hogy egyhuzamban maradjak: Diablo2 LoD, Lineage 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
..Rambo.. Posted Március 14, 2009 Share Posted Március 14, 2009 Nekem eddig a legtöbb 28 és fél óra volt. Azért hagytam abba, mert már fájt a fejem.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Március 19, 2009 Share Posted Március 19, 2009 Egy haverral lan F.E.A.R és Serious Sam 2-vel, olyan 7és fél 8 óra volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkoldBoxKross Posted Március 19, 2009 Share Posted Március 19, 2009 Nekem eddig kb. 5-6 óra volt.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Március 19, 2009 Share Posted Március 19, 2009 4 óránál tovább eddig még nem voltam egyhuzamban a gép előtt. Én inkább úgy vagyok, hogy hétvégén pár órás szakaszokban (délelőtt 2 óra, délután 3 és fél - 4 óra, este 2 - 2 és fél óra), hétköznap pedig csak este 7-től kb. 9-ig szoktam gépezni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davy Posted Március 19, 2009 Share Posted Március 19, 2009 ősszel egy lanparty, délután 1-től másnap reggel 8-ig, pár perces pihenőkkel :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Május 26, 2009 Share Posted Május 26, 2009 olyan 2 nap volt a legtöbb.Csak a kajáért meg az innivalóért mentem ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts