victorius Posted Október 23, 2006 Share Posted Október 23, 2006 Szerintem a világ legis legjobb sorozata a Prison Break. Minden bennevan ami kell.Van benne akció érzelem,néha humor És a történet is olyan ami könnyen előfordulhat. Mármint az hogy vki ártatlanul bekerül, de nemhiszem hogy a testvére megszöktetni Egy ideig jó volt a LOST is, csak már unom hogy van 1 szaros sziget és még mindig ott bénáznak. Nah Tessék szavazni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimbambu Posted Október 23, 2006 Share Posted Október 23, 2006 Született feleségek de nagyon szeretem a Rém rendes családot és néha a barátok köztöt is megnézem.Lehetett volna töb opció is...pl: South Park, Simpson Család, Jóbarátok, stb.De lehet h egyébre kellett volna szavaznom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadguy Posted Október 23, 2006 Share Posted Október 23, 2006 Egyébre szavasztam. Jóbarátok, Simpson család, Futurama... szeretem a humort. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xpassz Posted Október 24, 2006 Share Posted Október 24, 2006 Rém rendes család - ezt az egyet néztem csak meg, de most teccik a Prison Break. A Lost meg a született f. azok nem jöttek be igazán nálam. (amúgy tényleg lehetett volna bővíteni a listát...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 24, 2006 Share Posted Október 24, 2006 Barátok közt!!!! de kihagytátok a lisát, bár arra bizti csak én szavaznék, mert csajszika vagyok. szipi UI: a többit annyira utálom, hogy fizetni kellene azért, hogy megnézzem őket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szape Posted Október 24, 2006 Share Posted Október 24, 2006 Én jelenleg a Prison Break-ot nézem (ingyen volt) és nagyon jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vin Posted Október 24, 2006 Share Posted Október 24, 2006 kihagytátok a knight rider-t és a szupercsapatot.... mikor kicsi voltam, nagyon szerettem ezeket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreaM14 Posted Október 24, 2006 Share Posted Október 24, 2006 (edited) BK nonn régi és noonn joo! De nem mindennap tom megnézni Olyan is volt h keztem unni Módosította Október 24, 2006 DreaM14 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Október 24, 2006 Share Posted Október 24, 2006 Jóbarátok powaaaaa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxy Posted Október 24, 2006 Share Posted Október 24, 2006 Egyértelmű hogy A szökés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Október 24, 2006 Share Posted Október 24, 2006 Szökés! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charley Posted Október 24, 2006 Share Posted Október 24, 2006 A szökés a legjobb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudson Posted Október 25, 2006 Share Posted Október 25, 2006 (edited) Mókus Peti, hangya Levi......... .........a f*szt Szökés, és a Lost Ne használj trágár szavakat! Köszönöm. Módosította Január 2, 2007 MetalGun Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fábi Posted Október 25, 2006 Share Posted Október 25, 2006 Rém rendes család és Barátok közt ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polluter Posted Október 27, 2006 Share Posted Október 27, 2006 sztem Prison Break rulz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NYHC Posted Október 28, 2006 Share Posted Október 28, 2006 Sliders, bár a végét eléggé elszúrták. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted Október 28, 2006 Share Posted Október 28, 2006 Kedvenc sorozatom per pill a Szökés,de nagyon szeretem a Helyszinelőket(oly mind1 h melyik városban vannak )nagyon szeretem még a Gyilkos számokat és mostanában rákaptam a Gyilkos elmékre is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 Helyszínelők. über frankó sorozat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 Én az egyébre szavaztam! Az Odaát című filmet szeretem!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 Ja ja az Odaát nem rossz sorozat. Ha van időm nézem. Nekem bejön. Prison Break és a Lost még a nagy kedvenc nálam. Barátok közt hát nagy rajongó voltam, de meguntam, soha nem fogják befejezni, már unom 2 hónapja egy részt se láttam, inkább b.nőmmel beszélek MSN en. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 a 24-et hiányolom a listról, így a pb-re szavaztam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 Rém rendes család Prison Break LOST Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 Stargate SG-1, Stargate Atlantis, The 4400, Prison Break, Battlestar Galactica, War At Home, Billy és Mandy kalandjai a kaszással (ehhe), Odaátot is néha megnézem... Ebben a félévben ráakadtam a sorozatokra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 Én a kedven sorozataimat gyűjtöm is egyben. a Jóbarátoknak, Joey-nak minden része megvan. A Slidersnek éppen most ér le minden része Az Odaátot meg a meg a szökést pedig mindíg folyamatosan töltöm. ezek a kedvenceim. De a Barátok köztre szavaztam, mert azt mindíg megnézem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 Amiket írtam azok mind nekem is megvannak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 szökésre szavaztam de a barátok közt-et is megnézem,,meg néha a jóban rosszban és a Lost-ot is Viszont ami nincs a listában és én szoktam nézni az a Tuti Gimi azt mindig megnézem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronos Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 Rém rendes a legjobb /De az eredeti/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BekeVon Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 gyilkos elmék, odaát(a szökést meguntam 2.évad 11. rész aszem az utolsó amit láttam nah de jan. végén jön a foolyatás:D) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 Hát nekem Smallville, Kemény Zsaruk, Knight Rider, A Szökés, Meg egy viszonylak régebbi sorozat az Extralarge Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Január 8, 2007 Share Posted Január 8, 2007 Brainiac -Eszement Tudomány ,s Állitolag Ha röhögni akartok ezeket nézzétek mindig! Brainiac Minden 7végén délután 4-5 között a discoveryn Állitolag minden 7köznap este 7-8 között a discoveryn! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts