Manfred von Richthofen Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 1:0 sOnt-nak! rövid de lényegre törő! aki direkt öl embert az is lakoljon meg érte! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 hát szerintem ez egy elég nehéz kérdés. ugyanis mivan ha halálra ítélik az illetőt aztán kiderül,hogy mégsem bűnös? viszont néhány helyzetben igen is kéne hogy legyen pl.: sorozatgyilkosok vagy valami hasonló esetben.. szerintem valahogy azt kéne megoldani, hogy legyen, de csak hogyha tényleg rá tudják bizonyítani az illetőre és értelemszerűen attól függően, hogy mi volt a bűne. ez alapján kéne hogy eljitéljék ne csak úgy hasukra csapva ítéljék el az embert halálbüntetésre szvsz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratt Posted Augusztus 18, 2009 Share Posted Augusztus 18, 2009 Igen-re voksoltam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DannyTaylor Posted Augusztus 21, 2009 Share Posted Augusztus 21, 2009 És azért szavaztam a nem-re mert: ha idővel rossz társaságba keveredek az évek során, és olyan dolgokat csinálok amiket éberen és józanul nem tennék, és nagy bűn akkor nem ítélnek halálra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DannyTaylor Posted Augusztus 21, 2009 Share Posted Augusztus 21, 2009 A sorozatgyilkosokat szerintem elég hogyha moslékon élve életfogytiglan -ra ítélik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommyst Posted Augusztus 27, 2009 Share Posted Augusztus 27, 2009 Igen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Szeptember 6, 2009 Share Posted Szeptember 6, 2009 Szerintem a bűntetés nem a mi dolgunk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warrior01 Posted Szeptember 8, 2009 Share Posted Szeptember 8, 2009 Igen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demetria Posted Szeptember 8, 2009 Share Posted Szeptember 8, 2009 Teljes mérétékben egyetértek a halálbüntetéssel. Kell az ide... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FULL-MOON Posted Szeptember 8, 2009 Share Posted Szeptember 8, 2009 Egyértelműen NEM! 1. miért akar mindenki más sorsáról (élet-halál) dönteni? 2. Az IGEN!-t úgy is felvállalod, hogy tudod azt, hogy a gyilkosságok kb. 5%-áért nem az ül aki elkövette azt? 3. A börtön azért van, hogy az emberek átgondolják mit tettek, és az új, kegyetlen, kiszolgáltatott helyzetben képesek legyenek megváltozni. Vannak akiket életfogytiglan lecsuknak, de előbb vagy utóbb, valószínűleg ők is a társadalom javára dolgoznak majd, mivel az elítéltek rengeteget tanulnak tőlük és a hibáikból (itt nem elsősorban a gyilkolási/bűnözési módszereket értem). Ráadásul van aki azért válik ilyenné, mert ebben a világban nő fel, vagy csak "rossz társaságba keveredik" és ezeknek az embereknek a börtön, egy új nézőpontot kínál, ami sok esetben segíthet az újrakezdésben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
devergo911 Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Egyetértek vele. A sokszorosan visszaesőket, a nemierőszakolókat, a pedofilokat és a hazaárulókat lefejeztetném, ha valaki ezt elköveti és előtte valami nagyon jó dolgot tett az emberekért az lelövetném. Ha valaki különös kegyetlenséggel öl azt keresztrefeszíttetném akkor akár hetekig is élhet mígy meghal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tinki Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 legyen halálbüntetés !!!akik agyonverték azt a szerencsétlen tanárt nem emberek szerintem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brendon13 Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 IGEN mert : A börtön szerintem a gyilkosok,rablók,pedofilok akárkik akik ott bennt vannak, azok számára vakáció. Enni kapnak, van hol aludniuk, melegben vannak, sőt még TV-t is nézhetnek, billiárdozhatnak stb. Mivel érdemlik ezt ki? azzal hogy gyilkoltak? ne már. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmaster Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Én igennel szavaztam. Szemet szemért, fogat fogért. Az ember legdrágább kincse az élete, aki azt elveszi, az sem érdemel mást. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodomen Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Igen, 1. mert a bűnözők többségének nem bűntetés a börtön. 2. mert ilyen embereknek ne járjon kaja és szállás az én adómból 3. mert megteheti 30 év múlva is 4. mert van már 60nál többszörös visszaesőnk is, hát ez vicc! 5. mert ha nincs, az olyan közbiztonsághoz vezet mint ami ma is van - semmilyen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 Én díjaznám ha lenne. De csak azokkal szemben akik életfogytiglant kapnak vagy több mint 10 évet. Elméletileg az országnak rabonként napi 10 000 forintba kerül csak az hogy a dutyiban vannak. Ez azért durva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts